Ben ik nu Bi of homo (vervolg op mijn 1e keer deel 4

Ben ik nu Bi of homo (vervolg op mijn 1e keer, deel 4)

Zo zegt hij, dit gaan we vaker doen schat, ik ga je alles leren over de herenliefde. Voortaan scheer jij je helemaal zodat je lekker glad blijft, en als ik zin in je heb app ik jou, afgesproken? Ik kijk hem aan en weet dat ik voor altijd zal toegeven aan zijn verzoek. We kleden ons aan en hij zegt, kom ik laat je er even uit. Bij de deur geeft hij mij een kus en zegt, jij blijft mijn sletje, tot snel, want ik ga je nog veel leren.

De hele tijd denk ik aan de seks die ik met hem had en krijg iedere keer weer een stijve en een geil gevoel. Seks met mijn vrouw, is lekker maar met hem is geweldig. Ik heb vreemde gedachten en weet dat zodra hij mij roept ik naar hem toe ga, gewoon omdat ik er geen weerstand aan kan bieden.

Er gaan bijna twee weken voorbij en dan plots krijg ik via de app een bericht, zaterdag om half drie wil ik je zien, geile groet Herman.

Mijn paal springt overeind, alleen al bij de gedachte aan het idee dat ik hem weer zie. Ik vertel mijn vrouw dat ik zaterdag een project moet opnemen en dat ik er dan niet ben. Zaterdag douche ik mij uitgebreid en scheer mij zorgvuldig. Dan om 2 uur een app, halfdrie is de deur los, kom binnen en draai hem op slot. Loop de trap op naar boven, kleed je uit en wacht.

Om half twee parkeer ik mijn auto een beetje uit het zicht en loop richting de kapsalon, ik ben geil, maar twijfel nog steeds. Dan ben ik er en open de deur, ga naar binnen en draai hem op slot. Ik ruik de typische geur van een kapsalon. Ik ga de trap op en kleed me uit. Ik heb een harden van geilheid. Dan voel ik opeens zijn armen om mij heen en hij zegt, zo schatje we gaan lekker samen genieten en geeft mij een geile tongzoen, met mijn handen streel ik hem en laat me gaan en geef me over. Kom zegt hij en neemt me mee naar de volgende trap, we komen in een andere kamer, hier beginnen we geil te tongen en hij pakt mijn paal vast, ik zoek de zijne en begin hem te masseren. Dan zakt hij door de knieën en begint mij fantastisch te pijpen, wat is dat heerlijk. Als hij mij een poosje heeft gepijpt komt hij weer omhoog en staan we weer heerlijk te tongzoenen. Herman vraagt, en lekker? Ik kan alleen maar zeggen “heerlijk”. Hij pakt mijn hoofd en duwt me naar onder en zegt pijp mij ook een lekker schat. Ik neem zijn harde paal in de mond en proef zijn voorvocht. Dan duwt hij mijn hoofd naar zijn onderlijk en zijn paal gaat diep in mijn keel, ik kok er over. Hij zegt door je neus ademen, dan gaat het beter. Ik doe dat en ja dat gaat beter. Herman zegt, ik ga je het echte pijpen leren. Pak mijn ballen eens voorzichtig vast terwijl je mij pijpt. Ik doe dat en kijk geil omhoog en zie dat hij geniet, als vanzelf streek ik zijn ballen maar ook zijn bilnaad. Goed zo schat je leert het al. Nadat ik hem een poosje heb gepijpt trekt hij mij omhoog en zegt kom. Hij neemt me mee naar bed en daar vriijen  we verder. Ik geniet en zeg het ook. Herman zegt, dat is mooi schat eindelijk na al die jaren heb ik je dan toch in mijn bed.

Hij zakt met zijn hoofd naar onder terwijl hij mij overal likt en streelt. Dan duwt hij mijn onderlijf omhoog en begint mij te likken over mijn bilnaad en ik kreun van geil genot. Oh wat is dit heerlijk, ik wil dit altijd. Dan pakt hij een tube van het kastje smeert mijn kont en zijn paal in en zegt ik ga je even heerlijk neuken. Hij geeft me poppers en ik snuif. Ik wordt geil en open mijn benen verder voor hem en voel zijn paal in mij gaan, Ik voel me een echte slet en zeg dat ook. Goed zo schat, zo hoort het zegt hij. Ik wordt heerlijk geneukt en soms tongen we even of knijpt hij hard in mijn tepels. Na enige tijd stopt hij, iets wat ik jammer vind, maar dan pakt hij mijn paal en gaat op mij zitten ik voel mijn paal in zijn warme strakke kont gaan en geniet, hij begint geil te bewegen en ik streel hem, ik bemin hem bijna en geniet echt, deze manier van seks is zo lekker. We vrijen ondertussen en mijn paal zit gevangen in zijn kut. Ik zeg wat is dit lekker wat ben jij lekker en zo heerlijk geil. Ik begin te bewegen terwijl hij boven me zit en neuk hem heerlijk. Dan zegt hij ik ga je neuken en volspuiten, mag dat? En ik zeg, ja graag doe dat, gebruik me. Hij duwt mijn benen over zijn schouders kijkt me geil aan en zegt, je bent van mij slet, echt van mij, ik ga je neuken. En in een keer gaat zijn paal er in, ik kreun en geniet en beweeg geil en hij zegt knijp met je billen toe maar knijp maar. Ik knijp en voel zijn paal er tussen in zitten en ondertussen beweeg ik. Hij zegt, jes dit is lekker trek me af met je kut, ga door. Dan kreunend komt hij in mij klaar en ik geniet dat ik zijn zaad op mag vangen. Hijgend liggen we te tongen en na te genieten, dan zegt hij ik ga je klaar pijpen en wil je zaad proeven.

Hij zakt naar onder en begint mij heerlijk te masseren en te pijpen, geil kreun ik en hij zegt kom maar schat spuit maar in mijn mond. Na enige tijd voel ik dat ik ga komen en schreeuw het bijna uit. Schokkend kom ik klaar in zijn mond, dit is veel lekkerder dan met een vrouw zeg ik. Verdikke waarom hebben we elkaar niet eerder gevonden. Elkaar strelend en kussend genieten we na en van elkaar. Hij vraagt, en lekker? Ik zeg heerlijk, echt heerlijk. Je mag mij vaker uitnodigen hoor.

Oke, zegt hij dat is een deal.

Later gaan we naar beneden, drinken nog een koffie waarna ik weer ga, en dat is iets wat ik niet wil, het is zo anders zo fijn. Ik vraag me af, ben ik nu bi of homo. En ik denk dan, wat maakt het mij ook uit, het is heerlijk.

2215 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.