Vakantie op Corsica 2

Een tintelend gevoel aan mijn linker bovenbeen deed mij langzaam ontwaken. Met mijn ogen nog dicht, drong langzaam tot mij door waar ik was en werd ik me weer bewust van mijn naaktheid en voelde ik een flinke ochtenderectie. En weer die tinteling. Toen ik langzaam mijn ogen opendeed, schrok ik even, want Maurice stond, uiteraard ook in zijn blootje naast mijn bed. Hij streelde mij langs de binnenkant van mijn linker bovenbeen. Daarom had ik zo’n erectie. Zijn grote lul hing verleidelijk dicht bij mijn gezicht. ‘Goedemorgen’, zei Maurice op geamuseerde toon. Ik groette terug en hij vervolgde: ‘Dat bed bevalt je kennelijk uitstekend! ‘Ik keek hem vragend aan. ‘Ha, ha … je zei gisteravond dat je om half negen wel aan het ontbijt zou verschijnen en nu is het bijna tien uur. Sorry dat ik zomaar je kamer binnenkom, maar we maakten ons wat zorgen.’ Hem aanhorende zag ik dat zijn pik met kleine schokjes in beweging kwam en ik zag een glinstering ontstaan bij zijn pisgaatje. Ik kreunde bij die aanblik en kon het niet laten even met mijn tong langs zijn eikel te gaan om dat voorvocht op te likken. Heerlijk dat dat gewoon kon en ook nog eens lekker smaakte. ‘Is dat een voorproefje van het ontbijt?’, vroeg  ik hem met een geile blik in mijn ogen. ‘Dat hangt er van af’, kreunde hij veelbetekenend en zichtbaar genietend. ‘Maar zonder gekheid’, vervolgde ik, ‘sorry dat ik me zo verslapen heb, kennelijk had mijn lijf het nodig.’ ’Het lijkt er op dat een specifiek onderdeel van jouw lijf ook iets nodig heeft’, geilde Maurice en gaf me een speelse tik op mijn stijve lul. Een zalig gevoel trok door mijn lijf. Wat is het toch gaaf dat je zo samen naakt met elkaar kunt zijn en daarin zo spontaan met elkaar kunt omgaan. Heerlijk gewoon. ‘Maurice, ik fris me even op met een snelle douche en kom dan meteen naar beneden’, zei ik snel  terwijl ik van het bed afkwam en gaf Maurice een knuffel.

‘Ok, zie ik je zo’, antwoordde hij en liep de kamer uit. Omdat ik niets uit hoefde doen en ook niets aan hoefde doen, was ik binnen 3 minuten fris gedoucht beneden. ‘Ah’, riep Louis, ‘daar hebben we onze langslaper. Eigenlijk wel leuk, want zo zien we nog eens wat lekkers naar beneden komen. Ik begreep meteen dat hij doelde op mijn nog steeds half stijve vriend die tussen mijn benen heen en weer bungelde. Ik besloot er maar een showtje van te maken en dat konden beide heren wel waarderen. ‘Ha, ha, zo is het wel genoeg, ander word je straks nog verwaand’, grapte Maurice. ‘Ga lekker zitten Tom, dan doe ik koffie in.’ De tafel was gedekt met allerlei lekkers. Dit ontbijt had in een 5-sterrenhotel niet misstaan. ‘Dit is bepaald geen Frans ontbijt’, zei ik waarderend tegen Maurice en Louis, ‘het ziet eer heerlijk uit!’ ‘Tja,’zei Louis, ‘er komen hier gasten uit allerlei landen en dan is een café au lait met een croissant echt niet genoeg. Sterker nog, wij hebben ons hele eetpatroon er in de loop van de jaren op aangepast. Wij ontbijten goed en tussen de middag eten we eigenlijk alleen wat fruit en ’s avonds warm. A propos avondeten Tom , heb je idee hoe je dat de komende weken wilt doen? Als je het leuk vindt kunnen we ook elke avond samen eten. Een restaurant is best leuk, maar dan zit je wel alleen.’
Ook over dit voorstel hoefde ik niet lang na te denken. ‘Dat vind ik erg sympathiek van jullie en eerlijk gezegd vind ik uit eten gaan in mijn eentje niet erg, maar ook niet gezellig. Dus dit voorstel vind ik perfect. Maar misschien kunnen we ook een keer met z’n drieën uit eten gaan? Een als jullie al die tijd voor mij koken, mag ik dan een keer voor jullie koken?’, vroeg ik hen. ‘Oh, wat mij betreft…’, zei Maurice Louis vragend aankijkend, ‘… heel graag’. Louis knikte instemmend, maar voegde er al kauwend op zijn croissant aan toe: ‘… maar we gaan toch ook samen op andere manieren koken?’ Ik moest erg lachen om deze dubbelzinnige beeldspraak. ‘Nu je daar toch over begint Louis’, zei ik op serieuze toon, ‘ik heb gisteren ja gezegd op jullie verzoek om samen seks te hebben en schrik niet hoor, dat wil ik ook echt graag, maar ik wil daar graag nog iets over zeggen. In mijn fantasieën ben ik graag degene die zich laat gebruiken.

Dat bedoel ik niet in de zin van SM of zo, maar het lijkt mij gewoon supergeil als jullie mijn lichaam de komende dagen gebruiken om jullie fantasieën op los te laten. Dat idee maakt me bloedgeil. En nogmaals ik heb het niet over keiharde SM, dat is iets wat ik echt niet wil en ook met het meester-slaafgebeuren heb ik niets’. Afwachtend keken ze me aan en Louis vroeg: ‘Kun je wat specifieker zijn?’ ‘Lastig’, zei ik, ‘eigenlijk wil ik het omdraaien, bloed, pijn en poep zijn voor mij taboe, voor de rest sta ik echt voor alles open. Dus ik laat me heel graag door jullie  verrassen. Zouden jullie dat op deze manier willen?’ ‘Wauw’, antwoordde Maurice, ‘zo’n aanbod krijgen we niet elke dag. Het lijkt mij wel heel opwindend. Louis en ik hebben in de loop van de jaren al heel wat leuke dingen bij elkaar ontdekt en misschien ontdekken we samen nog wel meer….’ Louis knikte instemmend en legde ondertussen zijn hand op mijn bovenbeen. Ik voelde een heerlijke tinteling door mijn lichaam gaan… Ik nam nog een hap van de heerlijke roombotercroissant, waar ineens een flinke klodder jam tussenuit droop, die precies op mijn schaambeen terecht kwam. Dat was voor Louis kennelijk een startsein….

Wordt vervolgd

3494 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.