Na blijven

Eigenlijk een eenvoudig vrij droog verhaal. Schrijf het met plezier. Gijs was gymleraar op de school. Helaas zijn les methode ouderwets. Nu klas te groot werd en gescheiden les een tweede gymleraar. Xander geeft moderner les. Het botst ze waren ooit leraar en student nu dus een stel. De school hoort bij een kliniek. De jonge 20+ patiënten hebben sexverslaving. Xander welk hun leeftijd is goed idee? Xander heeft alvast goed pijp mondje. Dat kan Gijs bevestigen wordt goed verwent.


Het incident gebeurd na gymles .Gijs gaf de meiden les. Xander dus de jongens. Het nodige hand en mond werk gebeurd na de les. En zeker niet alleen onder de douche. Xander was er niet om te scoren maar op te letten! Hij wist dat hij het bekijken waard was. De homosexuele jongens lieten dat wel blijken. Was het een risico met ze te douchen? Zou er iets gebeuren ja wel. Xander had zich net in gezeept. Stond met kont naar achter.

Hij voelde een hand die zijn billen opende. Mogelijk dacht de leerling binnen in hem te dringen. Xander greep de leuter vast. De leerling schreeuwde van schrik. Xander liet los ging douchen nu geen sex. De leerling werd mee genomen naar de zaal. Even na blijven nou wel prettige manier. Gijs had de schreeuw gehoord. Samen zouden ze de jongeman aan pakken. Ongevraagde sex kon niet. Gijs likte de eikel voor hele leuter in zijn mond verdween. Xander maakte de tepels hard met zijn vingers. Wat rotzooien klap op zijn kont weg was de jongen. De mannen waren nog geil dus eerst standje 69 daarna klom Gijs op Xander. Moest vluggertje worden voor volgende groep kwam. Die avond zou genieten zijn denk ik.

4640 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.