Pijpen in opdracht

Geplaatst door: lelyslet op 29-11-20

Een tijdje geleden kreeg ik online contact met een dom, die mij graag als sub in zijn groep wilde opnemen. Na wat heen en weer ge-app, kreeg ik mijn eerste opdracht. Meer een initiatie opdracht. Aan de hand van deze opdracht, kon hij beoordelen of hij meer met mij wil. De opdracht was: pijp iemand lekker klaar, terwijl hij het filmt en stuur mij die film.


In deze wereld van fakers, is het zonder netwerk al moeilijk genoeg om iemand te vinden die daadwerkelijk af wil spreken voor een pijpbeurt, maar vanwege dat het gefilmd moest worden, was het al helemaal lastig. Vanwege mijn werk, zijn cruising plekken ook niet geschikt, daar ik er pas in het donker heen kan en in de polder waar ik woon heel weinig aanloop is op die plekken. 

Uiteindelijk vond ik na een week gefrustreerd zoeken en iedere dag rukken, omdat ik het idee zo geil vond, via bull iemand gevonden die me wilde ontvangen en filmen met mijn eigen telefoon. En nog in de buurt ook.

Ik ben direct in de auto gesprongen en er heen gegaan. Daar aangekomen bleek het iemand te zijn, die ik al eerder heb klaar gepijpt. Compleet naakt heb ik tussen zijn benen plaats genomen en ben lekker aan de gang gegaan. Duurde niet al te lang, voordat hij zijn lekkere zaad in golven in mijn mond spoot. Nadat ik het voor de camera lekker door mijn mond liet rollen, slikte ik alles in en heb ik de gemorste druppels opgelikt.

Ik hoop dat de Dom blij is met mijn filmpje. Kan verwachten op wat hij nog meer in petto heeft. Zie de 3 opeenvolgende pijpfotos op mijn profiel. Ik ben Lelyslet.

3857 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.