Vakantie op Corsica 3

Ik wilde de druppel jam met mijn vinger weghalen, maar daar kreeg ik de kans niet voor. ‘Nee, niet doen’, kreunde Louis, ’laat mij dat doen. Hij stond op trok mijn stoel naar achteren, knielde tussen mijn benen en begon op heel sensuele wijze de jam, die inmiddels al langs mijn ballen naar beneden droop, op te likken. Ik sidderde van genot. Ondertussen zag ik in mijn ooghoek dat Maurice snel de meest bederfelijke waar in de koelkast zette en tegelijkertijd iets uit de vriezer haalde wat hij op tafel zette. Het bleken verschillende flesjes poppers te zijn. ‘Voor elk wat wils’, zei hij geil lachend. Terwijl Louis heerlijk mijn pik en ballen aan het likken was, vroeg Maurice mij de poppers aanreikend: ‘Kom maar lekker op de rug op de keukentafel liggen, dan zullen we je eens lekker verwennen’. Louis liet me opstaan en ik bedacht me geen moment onderwijl een diepe snuif poppers nemend en ging languit op de tafel liggen. Ik werd overweldigd door die zalig geile roes die door mijn lijf trok. Waarschijnlijk hadden ze het al helemaal uitgedacht, want in een mum van tijd hadden ze metalen steunen aan de tafel vastgemaakt waar ik mijn benen in kon leggen. Het leek zo alsof ik in een gynaecologenstoel lag. Louis legde uit: ‘Jaren geleden hebben we de seks op de keukentafel ontdekt, maar bleek het een beetje oncomfortabel voor de benen en toen hebben we dit bedacht’. ‘Jullie zijn me toch een stelletje geilbakken’, lachte ik hen toe. ‘Ha, ha’, grijnsde Maurice, ‘dit is nog maar het begin.’ Ineens zag ik Louis de halfvolle jampot, die nog op tafel stond, op mijn buik leegschudden.

‘Ik was nog niet helemaal klaar met mijn ontbijt’, lichtte hij toe en nam ook een snuif poppers. Hij klom bovenop mij en ging met zijn kont op de jam zitten en begon heerlijk heen en weer te glibberen. Wauw, wat was dit geil! Ik kreunde en greep weer naar de poppers en zei: ‘Ik wil jullie hoer zijn!’ ‘Dat zullen we in onze oren knopen’, lachte Maurice terwijl ook hij zich tegoed deed aan de poppers.  Louis bereed mij als een wilde hengst en Maurice boog zich over me heen en liet een flinke lading speeksel boven mijn mond naar beneden druipen. Snel  opende ik mijn mond om het op te vangen en even snel boorde Maurice zijn tong naar binnen voor een zalig natte tongzoen die minuten leek aan te houden. Ondertussen voelde ik hoe Louis bovenop mijn stijve pik was gaan zitten en op de een of andere manier het schaaltje met geklopte slagroom te pakken had gekregen dat nog onaangeroerd op tafel stond. De kleverige jammassa op mijn buik en zijn billen waren kennelijk nog niet voldoende, want hij greep met zijn rechterhand in de slagroom en smeerde pardoes slagroom op onze wild tongende monden. Mijn hemel, wat waren dit geile boys. Dat had ik gisteren bij aankomst niet kunnen bedenken. De rest van de slagroom verdween ook op mijn buik en Maurice en Louis begonnen met vier handen tegelijk mij helemaal in te smeren, Wat een geile smurrie! Louis vergat ook mijn ballen en lul niet en daalde even later verder af naar mijn inmiddels totaal ontspannen kut. Met 1, 2 soms 3 vingers tegelijk bewerkte hij mijn ster met de smurrie en het kon natuurlijk niet uitblijven dat zijn drijfnatte geile pik even later soepel naar binnen schoof. Ik kreunde luidkeels van genot en greep naar de poppers, nam een diepe snuif en moedigde Louis aan. ‘Oh ja, man ram die geile snikkel van jou diep in mijn soppende kut. Daar is veel te lang niemand op bezoek geweest en Maurice mag ik die lekkere lans van jou proeven?’ Dat liet Maurice zich geen twee keer zeggen en ging op mijn borst zitten zodat ik zijn lul heerlijk kon likken en pijpen. Wauw, pijpen en geneukt worden tegelijk, wat een te gekke ervaring. Terwijl Louis mij woest neukte speelde hij met mijn lul. Hij trok er lekker aan en de spanning in mijn pik steeg dan ook aanzienlijk. Ik schreeuwde dat het niet lang ging duren voor ik zou spuiten. Beide heren reageerden enthousiast dat het ook bij hen niet meer lang zou duren. Alsof we het hadden afgesproken lieten we het voor de eerste seksbeurt maar gewoon gebeuren, dit was immers pas de eerste dag van de vakantie. Ik voelde hoe Louis begon te schokken hij riep keihard:

‘Ik kom!!!!’ In een flits trok hij zijn pik uit mijn soppende kut en kwam voor mijn gezicht staan en meteen spoot hij de klodders sperma uit zijn harde pik in mijn gezicht en mond. Wat een geil gezicht. Ik proefde zijn heerlijke sperma op mijn lippen en zag dat ook Maurice aan een ontlading toe was. Hij richtte zich luid kreunend op en ik deed mijn mond zover mogelijk open om ook zijn zaad op te kunnen vangen. Man wat een power zat er achter dat orgasme. Eén lading spoot over mij heen en leek aan het andere einde van de tafel te zijn neergekomen, maar de rest kon ik gelukkig heerlijk opvangen. Hmmm, twee smaken zaad, wat ongelofelijk lekker! Even later kroop Muarice van mij af en vroeg mij: ‘Ik vind het zo geil als een kerel zich in mijn bijzin aftrekt. Zou je dat voor mij willen doen? ‘Tja’, grapte Louis. ‘als ik het voor hem doe vindt hij er al niet meer aan, dat ziet ie zo vaak, ’Maurice gaf hem een speelse duw, maar ik greep nog eens naar de poppers om met extra veel liefde aan zijn verzoek te doen. Terwijl de handen van Maurice en Louis mij overal verwenden  begon ik heerlijk aan mezelf te trekken en met zo’n intense behandeling duurde het niet lang of ik kwam luid schreeuwend klaar en spoot mijn geile room over mijn buik over de slagroom-jamsmurrie heen. Hijgend keek ik toe hoe Maurice en Louis mijn zaad door de smurrie smeerden. Ze haalden hun eigen zaadklodders van mijn gezicht en vermengden die ook. Ik kwam overeind en liet het zaad dat ik nog in mijn mond had ook over mijn buik druppelen. Even later begonnen beide mannen mij overal te likken en gaven me heerlijke tongzoenen met dat geile goedje op mijn buik. Ze vroegen me te gaan staan en omhelsden me waarbij ze hun lijven tegen mijn buik wreven. Zo zaten we alle drie onder de smurrie die zo heerlijk naar frambozenjam en sperma rook. Even later stonden we elkaar helemaal schoon te likken, waarbij we elkaar af en toe heerlijk tongden. ‘Mannen, wat hebben jullie mij een fantastisch ontbijt gegeven’, lachte ik hen toe. ‘Dat er nog maar vele mogen volgen Tom’, vulde Maurice aan. ‘Eens’, zei Louis en vervolgde. ‘en nu naar buiten afdouchen en opruimen die zooi!

Wordt vervolgd

2746 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.