Het wordt steeds geiler (vervolg o. Ben ik nu Bi of homo

Vervolg op  Ben ik nu Bi of homo

Hij zakt naar onder en begint mij heerlijk te masseren en te pijpen, geil kreun ik en hij zegt kom maar schat spuit maar in mijn mond. Na enige tijd voel ik dat ik ga komen en schreeuw het bijna uit. Schokkend kom ik klaar in zijn mond, dit is veel lekkerder dan met een vrouw zeg ik. Verdikke waarom hebben we elkaar niet eerder gevonden. Elkaar strelend en kussend genieten we na en van elkaar. Hij vraagt, en lekker? Ik zeg heerlijk, echt heerlijk. Je mag mij vaker uitnodigen hoor.

Oke, zegt hij dat is een deal.

Later gaan we naar beneden, drinken nog een koffie waarna ik weer ga, en dat is iets wat ik niet wil, het is zo anders zo fijn. Ik vraag me af, ben ik nu bi of homo. En ik denk dan, wat maakt het mij ook uit, het is heerlijk.

Twee weken later wordt ik weer uitgenodigd, maar ondertussen kreeg ik allemaal geile foto’s via de Whatsapp toegestuurd. Ik moest dan melden wat ik er van vond. Een foto van drie mannen die seks hadden, eentje van lingerie en een van een gezichtsmasker en boeien. De eerste gaf ik als antwoord, dat ik die wel interessant zou kunnen vinden, op de tweede zei ik dat het geil was en op de derde foto gaf ik aan dat die spannend was.

Ik moest mij gedoucht en geschoren melden op zaterdagmiddag. Op de dag zelf kreeg ik te horen dat ik mij moest uitkleden boven aan de trap en wat daar klaar lag moest gebruiken.

Nadat ik mij heerlijk had gedoucht en geschoren ging ik weer richting zijn woning, ik noem hem maar Herman. De deur is los en ik ga naar binnen en draai hem op slot. Ik loop de trap op en kom boven, daar staat een glas water met een blauwe pil, die zal ik wel in moeten nemen en doe dat, verder ligt er een geile slip en een oogmasker. Ik kleed mij uit, trek de sexy slip aan, mijn inmiddels harde paal past er amper in en tekent hard af in het geile kanten slipje. Ik wrijf er even over en het ziet er geil uit, dan zet ik het oogmasker op en wacht.

Even later hoor ik wat en voel zijn handen over mijn lijf heen gaan, het voelt geweldig. Dan voel ik zijn mond tegen de mijne en open mijn lippen, geil vrijend en tongend geef ik mij over. Ondertussen doet hij iets om mijn nek en polsen en neemt mij mee. Ik hoor van alles en dan opeens worden mijn handen omhoog getrokken. Ik moet echt recht op staan, zo strak zit het. Ik voel zijn handen en lippen overal, door het oogmasker is het gevoel veel sterker en heftiger. Dan weer staan we te tongen terwijl zijn hand over mijn harde paal gaat, de andere hand kneed mijn billen en ik kreun van genot .Dan zakt hij langzaam al likken en slikkend naar onder, opeens voel ik iets heftigs in mijn tepels, wat is dat. Langzaam zakt de pijn weg. Hij zakt weer verder en begint mijn paal door de geile slip heen te likken en er zacht in te bijten. Hij is knoert hard en ik ben super geil. Hij trekt volgens mij de slip uit en begint mij fantastisch te pijpen. Plots stopt hij en maakt mijn paal glad en ik voel dat hij mijn pik tussen zijn billen duwt. Heerlijk strak voelt dat en ik begin neuk bewegingen te maken terwijl ik strak vastgebonden sta. Wat is dit geil en wat is dit en bijzondere ervaring. Geblinddoekt en vastgebonden te staan. Ik kom bijna klaar en kreun van genot. Dan voel ik dat mijn paal uit zijn heerlijke kut glijd. Mijn handen zakken eindelijk en dan moet ik voorover buigen tegen iets aan, mijn nek wordt strak aan getrokken en ik lig klem. Plots voel ik een snerpende pijn in mijn tepels als hij er iets afhaalt gemeen pijn deed dat, langzaam zakt het weg en ik voel dat hij mijn billen uit elkaar trekt en mij likt. Wat is dat fijn en geil beweeg ik met mijn kont heen en weer en kreun van genot. Seks met een man is echt lekker. Wat voelt dit geil. Plots duwt hij een neusgat dicht en zegt “diep snuiven” ik doe dat, nog een keer zegt hij en weer snuif ik diep.

Een geweldige geile roes trekt door mij heen en ik voel dat hij in mij dringt en mij begint te neuken. Dit is zo lekker, zo fijn en zo geil en ik kreun van genot en beweeg mij geil heen en weer. Goed zo zegt hij beweeg je kont maar heen en weer en knijp je billen samen. Hij neukt mij en ondertussen trekt hij aan mijn paal. Oh spuit me vol spuit in mij, schreeuw ik. Heerlijke man, ik ben van jou, neem me. Nog nooit ben ik zo geil geweest. Hij pakt mij bij de heupen en neukt mij hard en hij roept “Jaaa ik kom ik spuit in je kut, lekkere slet van mij. En terwijl hij mijn kut volspuit voel ik dat ik bijna klaar kom en zeg pak mijn pik trek er aan, toe ik kom klaar. Schokkend kom ik klaar en voel ondertussen zijn paal in mij. Ik geniet, dit is zo fijn, wat is de seks met een man zo anders maar zo lekker. Hij maakt me los doet het masker af en we staan nog een poos heerlijk te tongen.

Hij vraagt, en was het lekker? En ik zeg, heerlijk, zo lekker is seks met jou.

2559 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.