2 de hands

Voor ik mijn verhaal begin even kort me voorstellen. Ik ben Peter, 48 jaar, meer hetero dan bisex, al heb ik in mijn jeugd wel wat ervaring opgedaan met jongens. Vooral met Mike heb ik heel wat gestoeid!  Maar je kent dat: je wordt ouder en vele vriendschappen verwateren…

Momenteel heb ik geen relatie en zoek zo af en toe verstrooiing op sexgebied, zonder me te binden. Dit ter inleiding.

 

En hoe het nu begon?  Wel: ik droomde er al een tijd van om me een drone aan te schaffen. Niet zo’n prul van 100 EUR of minder, maar een deftige die wel wat aankon en waarmee je mooi kon filmen. Na lezen en zoeken op het net vond ik enkele types met goede feedback, maar de prijs was ook meer dan goed. Tot 1000 EUR en meer. Wel wat veel om eens te proberen.

 

Dan maar op tweedehands sites zoeken en zowaar ik kwam mijn gedroomde type tegen voor een redelijke prijs. De verkoper woonde maar een tiental km verder, dus ideaal om af te spreken en de drone eens even te testen voor die te kopen. Zogezegd, zo gedaan.

 

Op de afgesproken dag rijd ik naar hem toe, bel aan, en een mooie man van ongeveer mijn leeftijd doet open. Wel, ik twijfelde, maar na wat heen en weer praten: het is Mike!  De sexmaat van vroeger!  Wat een toeval!  “Kom toch binnen” zij hij, we moeten nu toch even wat bijpraten!  In de woonkamer aangekomen vroeg hij wat ik wou drinken. In de eetkamer zag ik zijn vriendin en nog een jonge kerel bezig met schilderen. Ze kwam zich voorstellen: ik ben Tara, de vriendin van Mike. Kijk maar niet naar mijn kleren: die jogging en zo zijn voor te bekladden, ik zie er waarschijnlijk niet uit…  Die jonge kerel is onze buurjongen die maar al te graag een zakcentje komt bijverdienen.

 

Mike en ik genoten van een biertje, praatte heel wat af. Hij liet ook de drone zien, dit ik meteen gekocht heb. Na een uurtje ben ik weggegaan, maar niet zonder een avond af te spreken, na de schilderwerken. Tara stond erop, dan kon ze iets deftig aandoen en konden we gezellig nog wat bijpraten. Ze was benieuwd geworden van wat Mike en ik vroeger allemaal uitspookte.

 

Tijdens de terugrit sloeg mijn fantasie op hol… Zou hij nog steeds bisex gevoelens hebben?  Zou zijn vriendin van onze avonturen afweten?  Wat hebben we ooit afgestoeid, je weet hoe dat gaat, jonge jongens ondereen. Wat aftrekken, zoenen, eens pijpen, je mond vol sperma, zo van die spelletjes.

 

Enkele weken later was het zover. De afspraak zou over een uurtje zijn. Ik had me goed gewassen. Spoelen: zou ik?  Je weet maar nooit. Vroeger waren we meestal snel opgehitst, dus wie weet zou dit ook weer het geval zijn. Een sexy spannende slip aan, casual broek en T-shirt. En de auto in. Tijdens de rit ging mijn fantasie weer volle toeren zijn gang. Mijn broek werd al te klein om de stijve bobbel te dragen…

 

Aangekomen. De bel. Ik hoor stappen naderen: het was Tara die deze keer open deed. Mijn mond viel open: verleden keer een te grote jogging aan, vol verf, een te grote sweater, ook vol verf. Nu stond voor mijn een blondine met lange haren in een paardenstaart en lekker rode volle lippen. Wat een verschijning!

 

“Kom binnen” zei ze. En ik kreeg drie kussen, bij de laatste had ik de indruk dat ik een tong aan mijn lippen voelen. "Volg maar". Tara had een stretch jurk aan, ze liep op hoge rode high-heels, minstens 15 cm. Wat een mooie ronde billen staken daarin, dik en groot, zo van die bubble butt billen. Lekker verpakt in een witte slip, en ik zag ook zwarte netkousen door het stof schijnen. We liepen door de gang, achteraan hing een grote spiegel aan de muur. Ik zag daarin haar zware borsten op en neer deinen, verpakt in een soort mini Bh’tje waar net de tepels in paste.

 

Ze deed de deur van de woonkamer open, het licht was gedimd, gezellig en lekker warm, housemuziek op de achtergrond. Mike stond op uit de zetel en wenste me welkom. We gingen samen in de grote zetel zitten, Tara ging drinken halen. We kletsten over koetjes en kalfjes, het was enorm gezellig. Tara ging wat versnaperingen halen in de keuken. Mike vroeg wat ik van haar vond. Onnodig te zeggen dat ik haar een geweldige verschijning vond, lekker geil. "Wel" zei Mike, "Dat is ze ook. Ik denk dat ze jou ook best ziet zitten, ze loert regelmatig naar die bobbel in je broek, was me al lang opgevallen!".

 

Tara kwam terug uit de keuken met wat lekkernijen. "Wel jongens, op de schotel heb ik wat snoepjes bij, maar het grootste snoepje zul je zelf moeten nemen!". Oeps, het ijs is gebroken. Heel uitdagend zette ze de schotel neer en begon te dansen op de housemuziek. Wiegend met haar grote kont, borsten... "Komaan Peter, doe even mee" moedigde Mike me aan. Dat liet ik me geen tweemaal zeggen. In een mum van tijd stond ik ook te dansen, samen met Tara. Telkens kwam haar lekkere kont dichterbij, en op een gegeven moment duwde ze die tegen mij toch wel groeiende pik. "Mmm er is al leven in de zaak!"  Tara draaide zich om en gaf me een lekkere natte tongzoen. "Wel Peter, ik heb van Mike zoveel van jullie gehoord dat ik het zelf wil meemaken!".

Mike bleef niet bij de pakken zitten en stond tegen Tara's kont te rijden. Tara draaide zich om en begon nu Mike hevig geil te tongen terwijl ze haar lekkere malse kont tegen mijn pik duwde. Man ik werd hier botergeil van. Tara haar handen waren intussen onze beide stijve palen aan het strelen. "Wel", zei Mike, "ze kan er wat van, niet?  Tara, laat Peter eens voelen wat voor extra je te bieden hebt!!!".

Tara draaide zich om, nam mij bij mijn schouders, en draaide mij dan weer om, zodat mijn kont naar haar gericht was. Ze pakte mij met mijn heupen en begon mij te berijden. WAT was dat daar!!??!!  Ik voelde een enorme pik tegen mijn billen duwen, man, dat houd ik niet lang meer uit!  Mike had intussen de meeste kleren uit en stond intussen in zijn slip zijn pik tegen Tara te duwen. Die sprong zowaar uit zijn slipje uit.

 

"Nu gaan we ervoor jongens!" riep Tara. Ze was niet enkel een enorme geile vrouw met stevige billen en borsten, ik voelde ook een lekkere dikke pik van zo'n 18 cm groot en 5 cm dik tegen mijn kont duwen. Ze zakte op haar knieën en begon ons een voor een te pijpen. En hoe... Iedere cm pik verdween in haar keel...

Mike glunderde, dat had je niet verwacht hé!  Nu gaan we samen dubbel zoveel genieten als vroeger.

 

Wil je het vervolg lezen?  Like dit dan of stuur en berichtje! :-)

3739 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.