Trio of niet ( vervolg op het wordt steeds geiler)

Trio of niet ( vervolg op het wordt steeds geiler)

Een geweldige geile roes trekt door mij heen en ik voel dat hij in mij dringt en mij begint te neuken. Dit is zo lekker, zo fijn en zo geil en ik kreun van genot en beweeg mij geil heen en weer. Goed zo zegt hij beweeg je kont maar heen en weer en knijp je billen samen. Hij neukt mij en ondertussen trekt hij aan mijn paal. Oh spuit me vol spuit in mij, schreeuw ik. Heerlijke man, ik ben van jou, neem me. Nog nooit ben ik zo geil geweest. Hij pakt mij bij de heupen en neukt mij hard en hij roept “Jaaa ik kom ik spuit in je kut, lekkere slet van mij. En terwijl hij mijn kut volspuit voel ik dat ik bijna klaar kom en zeg pak mijn pik trek er aan, toe ik kom klaar. Schokkend kom ik klaar en voel ondertussen zijn paal in mij. Ik geniet, dit is zo fijn, wat is de seks met een man zo anders maar zo lekker. Hij maakt me los doet het masker af en we staan nog een poos heerlijk te tongen.

Hij vraagt, en was het lekker? En ik zeg, heerlijk, zo lekker is seks met jou. Dan zegt hij misschien een keer een trio met mijn partner erbij, ik kan alleen maar ja knikken en geef hem een kus

De rest van de week kon ik alleen maar aan de heerlijke seks met Hendrik denken en aan zijn vraag of we een keer een trio zouden doen, mijn fantasie sloeg volledig op hol. Die vrijdag had ik ’s avonds een feestje van de sportclub waar ik lid van was, maar waar ik niet echt veel zin in had en ik appte hem dat ik eventueel vrijdagavond langs kon komen voor een date. Hij appte gelijk terug, dat ik welkom was en dat zijn partner er ook was, maar die vond het wel goed.

De bewuste vrijdag, heerlijk gedoucht en geschoren, rijd ik weer richting het centrum en parkeer langs de gracht voor de salon. Ik ga naar binnen en draai de deur zoals gewoonlijk op slot en roep dat ik er ben, Er wordt van boven geroepen dat ik maar moet komen. In de woonkeuken zitten Hendrik en zijn partner, Ik stel mij voor en hij zegt, leuk je te ontmoeten, ik ben Jan, koffie vraagt hij en ik zeg ja lekker. Hendrik, zit naast mij en legt zijn hand op mijn kruis en direct is er een reactie. Goh zegt hij, die heeft er zin in. Jan kijkt ons aan en zegt als jullie willen ga je gang hoor, het mag van mij. Hendrik zegt, kom je dan straks ook? En Jan zegt, ik zie wel, ik moet nog even wat doen. Na de koffie zegt Herman kom, we gaan naar boven, geil en gewillig loop ik mee. In de slaapkamer staan we geil te tongen en kleden elkaar uit, als we helemaal naakt zijn neemt hij me mee naar bed, het licht is gedimd, maar ik zie een grote dildo, glijmiddel en poppers staan. Terwijl we weer heerlijk tongen vingert hij mij, iets wat heerlijk is. Dan zakt hij naar onder begint mij te pijpen en te rimmen, pakt de Dildo, smeert deze in en ook mijn kont maakt hij glad, hij zegt zal ik hem er eens voorzichtig in duwen, ik trek mijn billen uit elkaar en zeg ja toe maar. De Dildo is veel groter en dikker dan zijn paal en het is ietwat pijnlijk, hij geeft me de poppers en zegt, snuif maar even dan ontspan je. Ik neem een diepe snuif en een warme geile gloed gaat door mijn lijf. Langzaam maar zeker duwt hij de dildo verder en dan zit hij er in, een enorm gevoel in mijn kut, hij likt en streelt mij heerlijk en ik voel me geil en sletterig. Zijn pijpkunsten zijn fantastisch, dan gaat hij op mijn stijve paal zitten en begint heerlijk te bewegen over mijn harde pik, ik kijk hem geil aan en zeg, wat is dit heerlijk een dildo in mijn kut en een lekkere man die heerlijk geil beweegt. Hij zegt, zullen we vragen of Jan mee wil doen, ik kreun en zeg ja graag. Hij roept naar beneden, Jan kom je erbij, doe je lekker mee…….

Wordt vervolgt  

2213 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.