Vakantie op Corsica 4

Al stoeiend renden we met onze plakkerige lijven de inmiddels warme middagzon tegemoet. Onder de douche bij het zwembad hebben we elkaar schoon gewassen. Door het intense lichamelijke contact groeiden onze pikken alweer. Oh, mannen’, kreunde ik geil, ‘mijn vakantie kan nu al niet meer stuk. De kennismaking gisteren was al zo fijn en deze eerste gezamenlijke seks maakt het nog beter. En wat ik zo lief en fijn vind is dat ik me zo vrij voel. Ik heb het gevoel dat ik nergens voor hoef te schamen en ik mijn gevoelens met jullie kan delen.’ Maurice antwoordde: ‘Geloof me, wij vinden het ook heel fijn en we willen ook graag dat jij je vrij voelt en ik wil je wel eerlijk bekennen dat wij een of twee keer per jaar wel eens seks met andere mannen hebben, meestal een gast, maar dat warme en geile gevoel dat ik mij jou heb, dat ben ik nog niet vaak tegengekomen.’ Louis knikte instemmend en zo stonden we elkaar strelend en zoenend af te drogen. De geile maar ook liefdevolle sfeer bleef. Maar zo zei Louis: Maurice, we hebben nog wat dingen te doen, Tom’s kamer moet gedaan, de keuken opgeruimd, we moeten boodschappen doen en de kuipplanten moeten nog water’. 'Zijn jullie er meegeholpen als ik zelf mijn kamer een beetje bijhoudt?’ ‘Dat zou toch te gek zijn’, protesteerde Maurice, ‘je eigen kamer schoonmaken terwijl je vakantie hebt?!’ ‘Hmm, het zou ook voordelen hebben’, zei Louis nadenkend, ‘als we met zijn drieën de boel een beetje bijhouden, hebben we meer tijd voor elkaar’. ‘Afgesproken’, zei ik, blij dat ik iets kon terugdoen. Louis en Maurice doken de keuken in om het ontstane slagveld weer tot een schone keuken om te toveren en ik ging naar mijn kamer om daar orde op zaken te stellen.

Als grap hoorde ik dat Louis en Maurice mij na stonden te fluiten toen ik uiteraard nog steeds in mijn blote niks de trap opliep. Als dank duwde ik halverwege  de trap mijn  billen uiteen, zodat ze zich konden vergapen aan mijn fris gewassen ster. Tenslotte draaide ik me om en begon zo geil als ik kon even aan mijn pik te sjorren die al weer nat werd. ‘Wat ben je toch een heerlijke geile slet’, riep Louis me na en zag dat ze allebei ook al weer stijf waren. ‘We beloven je dat we ons vanavond weer aan jou te goed zullen doen’, voegde hij er aan toe, ‘en dan zullen we je ook de rest van het huis laten zien.’ ‘Ik kan niet wachten’, zei ik, terwijl ik een paar neukbewegingen maakte. Eenmaal op mijn kamer besloot ik eerst mij zelf even aan een inspectie te onderwerpen en constateerde dat het scheermes er wel weer even aan te pas moest komen. Ik legde een handdoek op bed, zodanig dat ik me zelf goed kon zien in de spiegel die tegen over het bed aan de muur hing. Vooruitlopend op wat er vanavond mogelijk allemaal op het programma stond besloot ik mij grondig te scheren, zodat mijn kut, ballen en pik erop hun best uitzagen. Ik genoot van het scheren en liet mijn fantasie de vrije loop. Ik bedacht me dat ik me voor het avondeten goed zou spoelen en dan mijn 6 cm brede buttplug in zou doen. Vlak na het eten zou ik me dan nog een keer spoelen om zeker te zijn dat het daar beneden ok zou zijn. Zo lag ik alweer te genieten, likte ik het voorvocht dat rijkelijk uit mijn lul stroomde van mijn vingers. Ook besloot ik vlak voor etenstijd een erectiepil te nemen, zodat ik lekker lang door kon gaan. Toen  ik de kamer verder had opgeruimd, bekeek ik de inhoud van mijn koffer nog eens en bedacht dat ik al die geile slips niet nodig zou hebben, totdat ik mijn latexslip in de hand had. Ik besloot die vanavond aan te doen,  want die gaf me altijd een extra geile boost. Mijn cockring deed ik nu alvast om en weer kon ik het voorvocht uit mijn pik voelen druipen. Er hing een lange draad vocht aan mijn stijve snikkel. Mijn telefoon was binnen handbereik en ik maakte er een selfie van. Hmm, te gek! Op mijn mobiel zag ik dat het inmiddels al dat het een uur of één was en ik besloot met mijn e-reader bij het zwembad te gaan lezen.

Toen ik naar beneden liep, was er geen spoor van de mannen te ontdekken. Ik liep door naar het zwembad en vleide me neer op een van de strandstoelen, me bedenkend dat het toch wel fijn was dat we alle drie behoorlijk Engels spraken, anders was t toch wel ingewikkeld geworden met dat beetje school-frans dat ik kon… Ik zette mijne-reader aan en koos voor een paar pornoverhalen. Normaal lees ik ook graag detectives en literatuur, maar ik was nog steeds botergeil en dat wilde ik graag zo houden. De verhalen waren wild en geil, zodat ik iedere keer een heerlijke druppel voorvocht van mijn pik kon oplikken. Zalig gewoon. Na een verhaal besloot ik een parasol uit te klappen, want ik zou anders ongenadig verbranden. Ook de fles water die ik meegenomen bleek geen overbodige luxe. Na nog een verhaal gaf ik me over aan mijn loomheid en viel langzaam in slaap en begon te dromen. Allerlei geile dromen trokken aan mij voorbij. Zo reed ik in mijn fantasie over het eiland en kwam onderweg een schaapherder tegen, die langs de weg zonder enige gene stond te pissen. Ik stopte, stapte uit en begon ook te pissen. Hij kwam op me toe en begon mijn tepels te bewerken, iets  waar ik altijd helemaal van uit mijn dak ga. Tegelijkertijd ging hij door zijn knieën en likte mijn nog natte eikel. Terwijl ik genoot drong ineens tot mij door dat ik niet droomde, maar dat er werkelijk iemand met mijn tepels en pik lag te klooien. Toen ik langzaam mijn ogen opende zag ik dat Louis druk bezig was mijn natte lul te zuigen en likken, terwijl hij ondertussen mijn tepels op geraffineerde wijze bewerkte. Ik kreunde zachtjes en Louis zei op een quasi verontschuldigende toon: ‘Ik kwam aanlopen met een kop thee en zag in de zon een glinstering op je mooie pik en moest gewoon dat heerlijke voorvocht van je oplikken, zou zo jammer zijn om dat verloren te laten gaan.’ Hij boog zich over me heen en raakte met zijn pik de mijne en kustte me gloedvol. ‘Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen wat ik voel, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik me op dit moment intens gelukkig voel’, zei ik tegen hem. ’Wij vinden het ook fijn met jou en niet alleen omdat je zo’n supergeil beest bent, maar ook omdat je gewoon een fijn mens bent’, antwoordde Louis en vervolgde’, we hebben voor vanavond de speelkamer in orde gemaakt’. ’Speelkamer’, en ik keek hem vragend aan. ‘Nou en of’, zei hij schalks, ‘laat je maar verrassen’. Hij stond op, likte  nog een druppel vocht van mijn pik en ging naar binnen…..

2824 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.