Ik speel met jou!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-12-20

Waar de titel op slaat komen jullie echt wel achter? Is verhaal baseert op fantasie Jos bestaat mogelijk wel ergens. Jos lijkt een  vijftiger die gewoon les geeft op een school. Schijnt bedriegt geeft volwassen onderwijs ook maar niet wat verwacht alvast. Ze spelen in een echt lokaal ergens  gecreëerd dus schooltje met ook lijfstraffen. Dat keer iets fout zou gaan kon je op wachten gewoon! Dat slachtoffer? Jos vergeeft en later met hem trouwt bijzaak. Natuurlijk weten Jos zijn echte leerlingen van niks gelukkig maar. Hoe hij paradeert in zijn strakke leren broekje kan op(echte) school niet. En hoe hij met plezier de liniaal op nodige mannen konten laat neer komen. Misschien zijn ontlading na lange dag op school?


Jos staat voor zijn klasje de mannen zitten in de bankjes. De liniaal en meer dichtbij Jos zijn tafel voor in,t lokaaltje. Die avond was er een geladen sfeer was warmer binnen dan de 4 graden buiten. Jos was misschien te gespannen of teveel in zijn rol?

Hij raakte de leerling echt welk uit bankje vloog. Dus was een harde kap kan je wel zeggen. Was komisch ook een beetje slachtoffer pik hing uit zijn broek. Dat leerling naast hem op stond en door knieen ging woa. Die begon de pik te likken en begon hem flink te verwennen.

Hos schaamde zich dat hij zo fel reageerde maar zag ook wat gebeurde !Schooltje was gelijk af gelopen want rest van de mannen begon ook elkaar te verwennen. Jos was weer helder nam het pijpen over alvast eerst. Zijn lippen vonden die van leerling. Begon met wat af tasten en likken werd goed potje tongen. Ze hadden geen eens in de gaten dat rest weg was ergens anders rotzooien. Dat de mannen vaders waren van Jos echte leerlingen onbelangrijk of dat ze niet echt 100% homo zijn. Wel belangrijk Jos en leerling elkaar letterlijk en figuurlijk op warmde was 4 graden buiten. We gaan wij zijn ook weer opgewarmd doeii allemaal.

2626 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.