Tim’s verrassing

Geplaatst door: bootwanker op 09-12-20

Het was een warme dag en ik zat op het terras te genieten van een drankje. Het zou niet lang meer duren en dan zou Tim thuiskomen en kon ik aan het eten beginnen. Ik had alles al klaargelegd voor het eten en een drankje voor Tim stond ook al klaar. Hij kon elk moment thuiskomen. Tim en ik zijn al jaren samen en aangezien ik minder werk zorg ik wat meer voor de huishouding en het eten. Tot nu toe een prima rolverdeling. Wij hebben in de loop der jaren zo onze weg gevonden in de takenverdeling, ons werk, onze vrienden en niet op de laatste plaats ook ons liefdesleven.

En vandaag was een heerlijke dag geweest en we zouden samen eten, wat relaxen en dan misschien nog lekker knuffelen en als Tim niet te moe was nog wat meer. Omdat we al jaren op elkaar zijn ingespeeld en we van elkaar weten wat we lekker vinden is er natuurlijk een zekere routine in geslopen van de dingen die we vaak doen. De ene keer is het wat langer en heftiger en de andere keer gaat het wat sneller en met minder spanning. We hebben ook al een paar jaar geleden ontdekt dat af en toe daten met een ander of anderen een extra dimensie in ons liefdesleven brengt en we soms nieuwe ideeën opdoen. Dat heeft geen enkele invloed gehad op onze relatie. Dat daten gaat per slot van rekening alleen om de geile seks. Verder niks. Soms zijn het gezellige dates met recht toe recht aan seks en soms is het kinky seks en gaat het verder. Dat hangt van onze date af. Ik denk dat we op dat gebied niet veel afwijken van andere stellen die ook wel dates hebben met een andere man of andere mannen. Een van onze lievelingsvariaties is dat ik toekijk hoe Tim seks heeft met een ander en hij me dan een beetje plaagt en jaloers probeert te maken met die ander. En afhankelijk van die date doet die samen met Tim mee in dat spel of vindt hij het prima zolang hij maar seks kan hebben met Tim. En als die date nog niet is geblust ook daarna nog met mij. Maar als die date dan weg is hebben we nog enorme geile, heftige seks samen. Als Tim is geneukt en volgespoten vind ik het heerlijk om in dat natte kontje mijn lul te soppen en mijn zaad bij dat van de date te spuiten. Als hij heeft geneukt vind ik het heerlijk om zijn pik lekker schoon te likken en geil te worden aan de gedachte wat die pik allemaal heeft gedaan. Terwijl ik dan Tim zijn pik schoonlik trek ik me klaar. Zo gaat het heus niet bij alle dates hoor. Er zijn niet zoveel mannen die willen dat ik toekijk. Meestal is het dus een gewone trio of kwartet.

Tim kwam mooi op tijd thuis en we gingen nog even wat drinken voor ik met het eten aan de gang zou gaan. Het gebruikelijke uitwisselen van de nieuwtjes en dingen op het werk. Tot Tim ineens zei dat hij een verrassing had vanavond. Ik probeerde nog wat los te peuteren, maar nee ik moest afwachten. Na het eten doet Tim altijd alles in de vaatwasser. Maar deze keer ging dat heel rap en verdween hij al snel naar boven. Ik hoorde hem wel douchen, maar dat doet hij wel vaker nog ’s avonds. Het duurde wel redelijk lang en ook daar zocht ik niks achter. Ik was inmiddels wel wat nieuwsgierig geworden naar zijn verrassing. Eindelijk kwam hij weer beneden. Hij had zich helemaal opgedoft zal ik maar zeggen. En dat was niet normaal zo na het eten om dat nog te doen. Ik begreep al wel dat we dus ergens heen zouden gaan of visite zouden krijgen.

Lang hoefde ik niet te wachten. De deurbel ging en Tim ging snel er naar toe. Hij kwam binnen met een bloedmooie jongen. Een snoepje om te zien. Alles strak in het lijf. Mooie bos haar en priemende bruine ogen. Ongeveer net zo groot als wij. En als ik me niet vergiste was hij goed bedeeld, zo te zien aan de bobbel in zijn strakke broek. Hij was in elk geval verre van verlegen. Hij stelde zich voor als Peter. En daar bleef het niet bij. Ik zat in eerste instantie even afwachtend en ook wel verbaasd naar hem te kijken. Ik had toen nog werkelijk geen idee waar dit naar toe zou gaan. Waar Tim hem vandaan had gehaald snapte ik ook nog even niet. Zoals gezegd was Peter verre van verlegen. Hij ging dus ook gewoon verder met zijn introductie. Ze hadden elkaar gevonden op een chatsite. Peter zocht een geile neukdate. Hij had een open relatie en zijn vriend vond het prima, of liever gezegd erg geil als hij een neukdate erbij zocht en dan thuis vertelde wat hij gedaan had tijdens die date. En Tim was voorzichtig wat gaan rondscharrelen naar een neukvriendje erbij omdat hij wist dat ik het geil vind om te kijken als hij seks heeft met andere mannen. En zo hadden ze elkaar gevonden. En Tim deed er nog een schepje boven op door mij te plagen dat Peter zijn vaste neukvriendje ging worden en ik alleen nog maar toeschouwer mocht zijn. En Peter zou foto´s naar zijn vriendje sturen met zijn geile verovering en daden en met mij als sneue toeschouwer op de achtergrond. Ik wist dat wij een goede liefdesrelatie hebben en dat die Peter er alleen bij was voor de geile seks. Ik maakte me dus nergens zorgen over. Naast het feit dat Peter een geile verovering was van Tim was het ook om mij op te geilen. Hij weet hoe geil ik er van wordt als ik toekijk hoe hij met andere mannen een date heeft. En ja, als dit een vaste date kon worden zou dat wel eens een periode met veel geile sessies kunnen worden. En Peter was een goede vangst, zo te zien. Nog even wachten wat hij in bed zou presteren natuurlijk.

Peter zat heel uitdagend naar mij te kijken terwijl hij Tim helemaal claimde door hem te strelen, knuffelen en te tongen. Even nog snel in Tim zijn kruis voelen wat daar zat. Aan Peter zijn blik te zien was dat bevredigend. Ik kreeg Peter zijn telefoon en moest foto’s maken voor Peter zijn vriend. Ze gingen samen onder de douche nadat ze elkaar hitsig hadden uitgekleed. Tim deed even alsof ik er niet bij was en Peter keek af en toe wat uitdagend en grijnzend naar mij terwijl ze elkaar lekker uitgebreid inzeepten en sensueel wasten. Vooral de kontjes, pikken en zakken werden uitgebreid gewassen en tijdens het afspoelen nog wat gelikt. Peter had een flinke zak en een mooie stevige rechte pik met een dikke eikel. Dat was in elk geval prima in orde. De rest van zijn lijf was ook een plaatje om te zien. Twee heerlijke, frisse jongemannen vol testosteron die vol verwachting elkaar gingen bespringen. Heerlijk om al naar dit voorspel te kijken en af en toe foto’s te maken. Ik had nog gewoon mijn kleren aan en mijn lul knapte al haast uit de broek. Tim en Peter droogden elkaar grondig af en liepen al zoenend naar bed. Ik ging aan de kant zitten terwijl Peter en Tim hun seksspel op bed begonnen. Twee heerlijke sexy lijven met dikke, natte pikken en volle zakken. Ze begonnen uitgebreid met tongen. Peter was erg geil op Tim en vrat hem haast op. Hij likte overal aan Tim. Diep tongen en daarna met zijn tong over Tim zijn gezicht. Zuigen aan oorlellen en langzaam via de nek richting tepels. Tim ging ook helemaal in op Peter en likte ook aan alles waar hij bij kon. Hun tongen maakte overuren en er werd flink aan elkaar gelikt afgewisseld met tongen. En die Peter kon tongen zeg. Ik zag hun tongen in elkaar opgaan en het kwijl over hun gezichten lopen. Eindelijk waren de pikken en zakken aan de beurt. Ik had inmiddels mijn zeiknatte lul uit de broek gepeuterd en er kwamen smakkende geluiden uit mijn pik toen ik er even aan trok. Ik was bij beiden niet in beeld. Nog meer foto’s voor het vriendje; inclusief mijn natte pik. Ze hadden het zo druk met elkaar. In standje 69 verdwenen de pikken in elkaars mond en werden de zakken ook gretig naar binnen gezogen. Grommende en kreunende geluiden vulden de kamer. Beide zakken en pikken glommen van de geiligheid en het kwijl wat er bij langs liep. Peter was inmiddels begonnen de geiligheid in Tim zijn roze sterretje te werken. Tim kronkelde en zoog flink aan Peter zijn zak en pik. Peter liet zich nog wat verder naar beneden zakken en duwde zijn gezicht diep in Tim zijn bilspleet en aan het harde gekreun van Tim te horen ging er een tong diep zijn sterretje binnen. Zo geil om te zien hoe Tim werd verwend.

En Tim zag wel dat ik er van genoot en een lekkende pik had van dit alles. Peter had inmiddels Tim zijn benen naar achteren geduwd en een kussen onder Tim zijn kont gelegd. Hij keek naar mij of ik wel zag hoe hij mijn Tim ging neuken. Heel demonstratief liet hij zijn dikke paal met een flinke eikel erop aan mij zien en terwijl hij naar mij keek duwde hij heel langzaam zijn eikel bij Tim naar binnen. Alleen de eikel ging er een paar keer in en uit, maar Tim riep dat Peter hem helemaal moest nemen en zijn pik zo moet mogelijk naar binnen moest rammen. Peter deed een aantal flinke halen en trok hem er toen weer plotseling uit. Ik had even een kort filmpje gemaakt. Nee, dit zou geen snelle eindspurt gaan worden. Tim keek even verbaasd naar mij, maar Peter duwde al gelijk zijn natte pik in Tim zijn mond. Heel langzaam in en uit. Tim moest zijn eikel en paal aflikken en de zak ook en hij genoot daar van, zo te zien. Intussen zat Tim al met eerst één en daarna meerdere vingers in Peter zijn kontje en probeerde zoveel mogelijk en zover mogelijk ze naar binnen te duwen in dat door hem natgelikte kontje. Peter draaide zich om en ging op Tim zijn pik zitten. Hij keek weer naar mij of ik wel zag hoe geil hij op Tim zijn pik reed. Ik liet hem zien hoe geil ik dat vond door aan mijn harde pik te trekken. Voor Peter een aanmoediging om nog harder op Tim te gaan rijden. Peter zei tijdens zijn rit op Tim dat hij Tim een heerlijke fuckboy vond en hem voor zichzelf ging houden. Hij stapte van Tim af en duwde hard zijn bilspleet in mijn gezicht. Ik moest proeven hoe geil zijn grotje werd van Tim zijn pik. En die was inderdaad kletsnat. Daarna duwde hij zijn pik diep in mijn mond. Ik moest die pik goed nat maken en spuugde een flinke lading erop en verdeelde dat met mijn tong erover. Daarna sprong Peter bovenop Tim en ramde zijn paal diep in Tim om zich klaar te rijden en zijn zaad diep in Tim te spuiten. Onder luid gebrul spoot Peter af in Tim. En Tim kreunde alleen maar dat hij meer wilde en nog meer. Peter stootte nog wat na waardoor Tim ook klaar kwam en ver over zijn buik spoot. Toen dacht ik dat ik aan de beurt was, maar ik mocht van Peter alleen al het zaad oplikken van Tim zijn buik en lul en moest ook Tim zijn kontje schoonlikken en nog Peter zijn lul. Ik had inmiddels nog meer foto’s en filmfragmentjes gemaakt. En net toen ik dacht dat ik Tim nog wel even zou neuken nadat Peter weg was zei Peter dat hij bleef slapen bij Tim. Ze kropen in lepeltjes houding in bed. Ik kon nog net achter Peter liggen en bleef met een volle zak en kloppende pik zitten. Ik was jaloers en toch ook vreselijk geil. Ik kroop maar tegen dat heerlijke lijf van Peter aan en wreef met mijn natte harde pik tegen zijn kontje aan, maar Peter deed alsof hij niks vernam. Slapen dan maar?
Blijkbaar was ik wat weggedommeld. Ik werd wakker van gehijg en gekreun naast mij. Peter was weer op Tim gekropen en gaf hem nog een tweede beurt. Blijkbaar was Tim zijn kontje wat ruim en nat nog zodat Peter moeite had om klaar te komen in Tim. Hij bedacht zich niet en kroop op mij en ramde zijn natte dikke paal zo in mij. Mijn kontje was blijkbaar strak genoeg, want hij kreunde en gromde en kwam na een paar flinke halen klaar. Hij ramde mij echter zo geil en heerlijk met die geile natte pik dat ik tegelijkertijd met hem klaar kwam. Ik voelde zijn warme ferme stralen mijn darmen inschieten en tegelijkertijd spoot dat van mij ver over bed. Eindelijk. Daarna kropen we heerlijk met z’n drieën tegen elkaar en vielen nog in slaap.

Peter was inderdaad een begerenswaardige man voor ons erbij. Hij zei dat hij regelmatig zou langskomen voor een geile wip en lekkere nacht. Ik moest goed onthouden dat Tim nu zijn neuksletje was en dat als hij langskwam ik plaats moest maken voor hem. Peter zijn vriendje belde me nog een keer om te bedanken voor de geile foto’s en filmpjes. Hij genoot er ook zo van om toe te kijken.

4627 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.