Vriendschap?

Joeri en Sven waren van de kleuterschool af al bevriend! Ze waren vrienden maar hadden ook broers kunnen zijn deden alles samen. Toen Sven als erotisch model gevraagd werd hoef niet te raden wie ook erotisch model is. Was hele verrassing dat hun vriendschap op een dag toch meer werd. Dat ze samen douchen en elkaars lichaam kennen totaal geen verrassing. Het was na een  gezamenlijke opdracht dat het gewoon gebeurde! Hun handen gingen per ongeluk naar douchegel gelijk een siddering door hun lichaam. Zeker toen Joeri spontaan Sven plat op de mond zoende of normaal was. Het was even schrikken maar bleek  de openbaring te worden voor beiden mannen. Ze konden eindelijk verder gaan dan vriendschappelijke stompen en duwtjes. Het douchen was sneller dan anders aankleden en naar Joeri's appartement wat dichtbij was. De kleren waren sneller uit dan normaal en lagen niet netjes opgevouwen. Hun handen verkende elkaars lichaam wat niks nieuws was. Hun favoriete spel als puber.


Maar de mannen zijn geen pubers meer zijn beiden twintig en tamelijk geil. Natuurlijk weten Joeri & Sven dat als ze zo door gaan geen vrienden meer zijn. Ze hadden als erotisch model al veel gedaan wat hun vriendschap had kunnen kosten. Joeri had geen glijmiddel dus werd massage olie dan maar. Joeri wist zeker hoe goede door smering kreeg of was door bloeding maakt even niks uit? Sven had 2 condooms in laatje gevonden geen vragen waar ze voor dienden hun hadden geen geheimen voor elkaar. Dat ze weleens scharrel gedeeld hadden was toen geen probleem. Hun ze hadden ontdekt dat ze toch liever elkaar hadden kon het een probleem worden. Laten ze maar lekker verder gaan wordt op gewonden bij de gedachte.

Het was Sven die condoom af rolde op Joeri penis. terwijl hij diens ballen even met zijn tong verwende. Nou dat had zeker resultaat de vlag stond heel snel in de mast. Kreeg stijve en raakte heel erg in de stemming alvast! Sven ging liggen op de bank welk uit geklapt een bed bleek te zijn. Joeri legde Svens benen op zijn schouders voor in Sven kwam. Klinkt raar maar Joeri was toch echt de eerste voor Sven. Ze genoten van elkaar en ontdekte van elkaar wat ze lekker vonden? Na dat Joeri gekomen was ,was het Svens beurt om Joeri tot zijn sletje te dopen.  De mannen weten dat ze voor elkaar kozen net als 15 jaar daar voor in de kleuterschool! Zouden hun ouders het accepteren en opdracht gevers maar kan jou wat schelen? Alvast ze wisten hun ouders zouden na poosje zeker wel accepteren. Over opdracht gevers maakte ze zich ook niet echt zorgen. Hoop is verhaal waar iemand plezier aan beleeft ik alvast?

2940 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.