Vakantie op Corsica 5

Terwijl ik mijn thee opdronk, vroeg ik me af wat die speelkamer betekende. Maar goed, dat zou ik wel merken. Ik stond op om nog maar een fles water te halen, want door de warmte was dat wel nodig. In de keuken stond Louis een fruitsalade te maken. ‘Hmm, ziet er lekker uit’, zei ik. ‘Niet zo lekker als jij’, grapte Louis, en greep met zijn linkerhand naar mijn pik. Ik kreunde en zei dat ik naar vanavond uitzag. ‘Vanavond’, zei hij bijna verontwaardigd. Denk je nu werkelijk dat wij zo lang gaan wachten om met jou te kunnen spelen? ’Hier, neem wat fruitsalade en dan gaan we zo lekker naar onze speelkamer, Maurice is daar al.’ De fruitsalade was heerlijk en ik ging daarna naar boven om mij te verzorgen, spoelen, butplug in, latex slip aan en niet te vergeten een erectiepil, ik wilde lang kunnen doorgaan. Volop genietend van mijn voorbereidingen vroeg ik me af wat er straks allemaal wel niet zou kunnen gebeuren. Terugdenkend aan vanmorgen zou  dat wel eens heel veel lekkers  kunnen gaan opleveren. Met een alweer druipende pik die ik in mijn latexslip voelde glibberen – oh wat was dat lekker – liep ik de trap af naar beneden.”Hmm’,  kreunde Maurice goedkeurend, ‘je hebt je extra feestelijk gekleed voor de gelegenheid’. ‘Ja, lieve mannen’, antwoordde ik, ‘het oog wil ook wat. ’’Nou, die kwamen anders niets te kort hoor’, zei Louis lachend, ‘je andere outfit, of liever gezegd niet outfit is ook erg lekker om naar te kijken. Hmm, maar dit voelt ook wel lekker, wauw!’, kreunde Maurice, terwijl hij gevolgd door Louis in mijn kruis greep. Mijn drijfnatte pik glibberde in mijn latex slip. Oh, wat genoot ik hiervan. De mannen trokken me aan de kinky zware halsketting die ik had omgedaan mee naar de zogenaamde speelkamer. Toen ze deur opendeden keek ik met grote ogen rond. Jemig wat een ruimte. De ruimte was gebouwd alsof het een kelder was met grote bogen in natuursteen gemetseld. Plavuizen op de vloer en op meerdere plaatsen afvoerputjes. Links was het natte gedeelte, een compleet binnenbad, whirlpool, 3 toiletten en een grote inloopdouche. Bij het toilet hingen maar liefst drie spoelslangen. dus ik had me ook hier kunnen spoelen. Verder in de ruimte zag ik twee slings, een wand vol met speeltjes, rubber, leer, kettingen, dildo’s, je kon het  bijna zo gek niet noemen of het hing er. Er was een groot speelbed en er waren nog een paar speeltoestelllen neergezet.

Het geheel werd aangekleed met verschillende kaarsenstandaards. Samen met een paar gedimde spots was dat de enige verlichting. Wat een geile sfeer. ’Jongens’,zei ik met verbazing in mijn stem’, wat een ongelofelijk gave ruimte. Maar zo groot en veel?!’Ja’, weet je’, zei Maurice, ‘we hebben deze ruimte ooit zo ingericht omdat we in eerste instantie een only gay B&B wilden zijn en we dachten dat we de gays op het eiland iets zouden kunnen bieden, maar zowel het een als het ander is tegengevallen. De gays op het eiland komen te weinigen only gay B&B was ook niet winstgevend. Daarom gebruiken we de ruimte maar weinig. Een heel enkel keertje hebben we wel eens geile heterostellen die we er gebruik van laten maken, maar dat is zelden. Maar nu ben jij hier dus genoeg geluld, ik wil nu die heerlijke natte pik van jou wel in mijn nog droge kut.’ Maurice voegde meteen de daad bij het woord en ging in de sling liggen met zijn benen wijd, zodat ik een heerlijk verleidelijk inkijkje naar zijn heerlijke ster kreeg. ’Laat mij alsjeblieft het voorwerk doen’,zei Louis en greep op een tafel waar lekkernijen stonden uitgestald met zijn hand  in de knoflooksaus en smeerde daarmee zijn natte stijve pik in. Oh, wat waren dit toch heerlijk perverse boys. Waarom zou je zo’n saai glijmiddel nemen als het ook zo kan. Terwijl l

Louis de ster van Maurice voorbereidde op een lekkere penetratie begon ik heerlijk met Maurice te tongen en bewerkte daarbij zijn mooie tepels. Hij begon als een gek te kronkelen en kreunen en smeekte me in zijn gezicht te spugen. Dat verzoek willigde ik graag in en binnen een ommezien was zijn gezicht lekker nat. Ik deed ook wat knoflooksaus in mijn mond en begon  Maurice daar heerlijk mee te tongen. Ondertussen was Louis met een krachtige stoot de kut van Maurice binnengedrongen, die ondertussen heerlijk aan zijn pik lag te sjorren terwijl hij van boven en onder verwend werd. Op het tafeltje zag ik ook poppers staan en ik nam een diepe snuif net als louis. Ik bood Maurice het flesje ook aan en zo gingen al gauw alle remmen los. Ik zag Louis woest stoten, waarbij hij luid schreeuwde en dat kon hier gerust. ‘Oh Maurice schat, wat hou ik toch van die lekkere soepele kut van jou. Dat tafereel  wond me zo op dat ik onder de sling kroop en voor zo ver mogelijk de ballen van beide heren probeerde te likken. Man, wat smaakte dat lekker met die knoflooksaus als glijmiddel. Af en toe floepte de pik van Louis uit de ster van Maurice en zag kans die smerige knoflookpik in mijn mond te nemen. De combinatie knoflooksaus en kontsap was ongeevenaard. Het leek wel of het een wedstrijd was wie het hardst kont kreunen en de meest geile taal kon uitkramen. Het was een geil feest. Ik zo bezeten van de ballen van beiden en de soppende pik van Louis dat ik niet meteen in de gaten had dat Maurice in de sling over zichzelf heen lag te pissen. Snel stond ik op want dit was een van mijn wildste fantasieën Ik probeerde zoveel mogelijk pis op te drinken en spoot het meteen weer uit in Louis gezicht en gaf daarna ook Maurice de volle lading.

Met mijn handen smeerde ik de zeik van Maurice uit over mijn lul die onwaarschijnlijk in mijn latexslip lag te zwemmen. Ik besloot hem nu maar uit te doen en mijn lul zijn vrijheid te gunnen. De pisscene werd Louis kennelijk teveel want hij schreeuwde het uit: ’Oh schatje van me, ik ga die zalig soppende kut van je volspuiten! Aan zijn verkrampte gezichtsuitdrukking en zijn geluid zag ik dat hij heerlijk klaarkwam. Hij was nog maar net klaar of ik moest zijn positie overnemen ook op verzoek van Maurice die er nog lang niet genoeg van had. Maar ik greep mijn kansen en likte eerst die kletsnatte spermapik van Louis schoon. Wat een heerlijk smaakje zo samen met die knoflooksaus. Toen zijn pik schoon was, nam ik zijn positie over en ramde mijn knalharde pik bij Maurice naar binnen . Oh, wat was dat lekker om die spermakut van Maurice te stoten en te soppen. Supergeil gewoon! Lang hield ik het niet vol en spoot af in de kont van Maurice. Het was een fantastische ontlading! De avond was nog niet eens begonnen….

Wordt vervolgd

2397 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.