Vakantie op Corsica 7

De champagne smaakte heerlijk en begon zijn uitwerking te krijgen, waardoor bij mij de remmen nog meer los gingen. ‘Ik ga even douchen, want alles plakt’, zei ik, stond op en liep naar de enorme inloopdouche. ‘Goed idee’, zei  Louis en liep achter me aan. Ook Maurice stond op en samen spoelden we ons lekker af, waarbij we ondertussen alweer lekker aan elkaar zaten en onder de douche stonden te tongen. Onder ons dansten opnieuw 3 knetterharde pikken in de warme douchestralen, wat een heerlijk gezicht. We besloten ons niet af te drogen en zo terug te gaan naar het speelbed. Heerlijk die natte lijven en Maurice drukte zich heel stevig tegen mij aan  en onze stijve leuters raakten elkaar. ‘Hmmm’, kreunde Maurice, ‘ik zou je zo graag willen vastbinden Tom, het lijkt me zo geil om je te laten kronkelen van genot!’. Ik keek bedenkelijk en Maurice zei: ‘Echt Tom, ik ga niets doen wat je niet wilt, maar je zult merken dat het heerlijk is dat wij met jou lijf spelen en wij hebben denk ik al lang in de gaten wat jij lekker vindt.’ ‘En dat is best veel’, erkende  ik. OK, ik vind het goed, maar als ik stop zeg, dan houden jullie ook echt op hè?’. Louis zei dat hij daar voor zou zorgen, maar ook Maurice zei dat ik me geen zorgen moest maken. Mijn geilheid overwon,al vond ik het best spannend. Ik moest op het speelbed gaan liggen en zo werd ik met leren enkel- en polsbanden met dikke metalen kettingen aan de rand van het bed vastgeketend. Tot mijn grote verrassing merkte ik meteen dat mijn geilheid tot een kookpunt steeg. Het overgeleverd zijn was voor mij een totaal nieuwe ervaring die me eerlijk gezegd tot zover goed beviel. ‘wat is dat nu?’ zei Louis verbaasd. “Heb jij al die tijd al een buttplug in je kut?’ Ik moest lachen en antwoordde: ‘zoals je ziet!’ ‘dat is eigenlijk heel mooi, Louis’, zei Maurice, ‘want dan is zijn kont helemaal klaar om ons straks te ontvangen. Voorzichtig trok hij de plug uit mijn geile reet. Lekker als een ander dat deed. ‘Maar eerst gaan we je eens even lekker inpakken’, vulde Louis aan en greep naar een rol vershoudfolie. Vanaf mijn enkels tot mijn schouders werd ik stevig ingewikkeld in vershoudfolie, ook weer een geheel nieuwe, maar supergeile ervaring. Het werd lekker zweterig, als of ik latex droeg. Ik was net een mummie en kon niet bewegen. Dat vond ik wel spannend, maar als beloning kwam Louis bij mijn voorhoofd zitten, zodanig dat zijn lul op mijn gezicht lag en ik net zijn eikel kon likken en zuigen. Maurice ging met zijn heerlijke geile reet op mijn borst zitten en duwde zijn lul ook richting mijn mond. Terwijl ik Maurice en Louis boven mij heerlijk met elkaar zag tongzoenen, waarbij hun kwijl langs hun mondhoeken een weg naar beneden zocht en ik daar heel nat van werd, probeerde ik hun pikken afwisselend te likken en zuigen.

Heerlijk was dat en wat kwam er fantastisch veel voorvocht uit die pikken. Voor mijn gevoel duurde het allemaal veel tekort, ik kon er niet genoeg van krijgen, maar de heren hadden andere plannen. Maurice stond op en Louis schoof naar voren, zodat ik bijna gedwongen werd zijn lekkere ster te likken. Dat feest liet ik me niet ontgaan en met veel enthousiasme begon ik te likken en probeerde mijn tong zo diep mogelijk in zijn heerlijke grot te boren. Wat een genot en ik hoorde Louis kreunen die ondertussen de pik van Maurice te pakken had gekregen en deze  aan het verwennen was. Het was een en al gekreun en gehijg. Heerlijk dat we zo lekker ongegeneerd bezig konden zijn, niemand die ons immers hoorde. Louis’ pik was drijfnat van voorvocht want ik voelde hem glibberen over het vershoudfolie waarin ik gewikkeld was. Ik merkte dat hij een gat probeerde te maken in het folie, dat lukte en hij stak zijn lul erdoor, waarna ik al heel snel een warme nattigheid voelde. Wauw, dacht ik, hij pist onder het folie over mijn lijf. Wat een sensatie! Nog wilder begon ik zijn kut te likken, terwijl ik genoot van het warme water op mijn lijf. Wat had ik mij vroeger geschaamd voor deze fantasie, maar nu durfde ik er echt van te genieten. Ondertussen zag Maurice, die nog steeds genoot van zijn pijpende vriend, wat er onder hem gebeurde. Hij sprong van het bed, greep een schaar en knipte voorzichtig in het plastic, waarna hij de folie van mijn lijf scheurde. Louis bleef maar pissen terwijl hij opstond en ik even wat meer lucht kreeg. Maar wat was die kut van hem lekker. Er leek geen einde aan te komen aan het gepis en ook Maurice liet zich niet onbetuigd en liet zijn straal in mijn gezicht neerkomen. Tot nu toe had ik dit alleen in pornofilms gezien, maar nu overkwam het mijzelf, vastgebonden en wel. Ik leerde nieuwe kanten van mezelf kennen en wist niet dat ik dit zo lekker en zo geil zou vinden. ‘Willen jullie me aub een snuif poppers geven?’, smeekte ik. Zonder pardon werd dat verzoek ingewilligd en ik verloor mezelf in een ongelofelijk geile trance. ‘Doe met mij wat jullie willen!’, hoorde ik mezelf schreeuwen. Ik was helemaal door het lint. Ik zag Maurice en Louis ook aan de poppers snuiven en toen ze uitgepist waren maakten ze de kettingen los en kon ik weer bewegen. Ik moest op mijn rug gaan liggen en eerst schoof Maurice zonder pardon zijn neuklat in mijn kont en begon als een bezetene te stoten. Wat was het heerlijk om zo overgeleverd te zijn en krijste alleen maar dat het harder moest. Ik had geen enkele controle meer over mijn eigen lijf en liet mijn blaas leeglopen, hetgeen Louis kennelijk beviel, want boog zich voorover en probeerde zoveel mogelijk  van mijn geile vocht op te vangen. Ik wist werkelijk niet meer hoe ik het had, maar het was nog niet klaar, want ineens duwde Louis zijn vriend aan de kant en pompte zijn pik bij mij naar binnen, Ik kreunde en realiseerde  me amper dat ik door twee kerels afwisselend geneukt werd.

Om de paar minuten wisselden Louis en Maurice elkaar af, het ene moment voelde ik de besneden pik van mijn Maurice, dan weer de dikke genotstaaf van Louis. En afwisselend duwden zij hun neukpikken in mijn mond. Zo geil.  Ik weet niet meer hoe lang dit was doorgegaan, maar ineens ging Louis ter hoogte van mijn heupen op zijn knieën zitten en begon zich af te trekken. Maurice bleef mij in een woest tempo neuken en nu ik mijn handen weer vrij had begon ik mijn eigen drijfnatte pik af te trekken. Het duurde niet lang of ik kon aan de ademhaling horen dat een ontlading bij ons alle drie nabij was. ‘Eindelijk heb ik die kut van jou eens lekker uitgewoond’, krijste Maurice hevig verder pompend. ‘En ik ga die neukstaaf van jou eens lekker incremen Tom’, kreunde  Louis. Ondanks alle geilheid moest ik ook lachen en riep ik: Dan zal ik er nog een schepje bovenop doen!’ Luid kreunend en schokkend zag ik dat Maurice zijn lul uit mijn soppende kut terugtrok en met kracht een aantal stralen mannenpap over mijn lul op mijn buik spoot. Ik wreef het over mijn buik mijn vingers luid kreunend aflikkend en met de rest smeerde ik mijn lul in. ‘Oh, mannen’, begon ook Louis te schreeuwen, ‘ik ga komen!’ En daar kwamen zijn stralen heerlijk wit zaad op mijn lul en ballen terecht, terwijl ik op dat moment zelf ook luid hijgend begon te spuiten. Hijgend en kreunend vielen we over elkaar heen en weer was het heerlijk geile natte boel…..

Wordt vervolgd.

1725 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.