Sex op verzoek.

Kan dat soms even in herhaling val maakt iemand uit dat vervolg op vriendschap is? Joeri en Sven vinden uit ze voelen meer dan vriendschap wat een nieuws! Hun ouders hadden dat allang gezien en de fotografen waarvoor poseren zeker. Ze hoefde geen aanwijzingen hoe intimiteit over moesten brengen alvast geen spel. Het verhaal speelt zich af in een foto studio welk koud is maar niet voor lang. De stoom zou Nick de fotograaf wel photoshoppen de scene onder de douche  was echt .Joeri had zins nieuws geen moeite Sven te pijpen. Sven kwam klaar op Joeri's buik daar slikken nog een probleem bleek zijn. De sperma slierten zou Nick er op photoshoppen (op Joeri's mondhoeken). Nick stond met paal in zijn broek de een na andere foto te maken. Tijdens wisselen van de foto rolletjes werd Nicks paal uit zijn broek gehaald. Sven hielp Nick van zijn stijve af daarna de sex op verzoek sessie af maken! De douche in de studio was nep maar iedereen plakte dus even echt douchen. Daar ging de actie gewoon verder of af gesproken was?


Tijdens douchen werd Nick al verwent door het tweetal maar er gebeurde meer dan tongen. Nick was dan een eikel met grote paal maar hij had ook wat intimiteit nodig op deze koude dag. Nick voelde hoe ze samen hun tong over zijn paal lieten gaan echt woa! Nick bleef fotograaf dus nam zijn foto toestel en nam foto's of opdracht gever ze kreeg? Daarna was toch tijd dat de mannen kennis maakte met Nicks paal in hun kont. Glijmiddel en condooms lagen in de kast naast dildos Nick deed niet alleen mannen erotische fotografie! Natuurlijk ging Nick paar stappen verder dan normaal een fotograaf ging. Een goede fotograaf had geen sex met zijn modellen alvast is niet de bedoeling. Joeri de oudste van tweetal werd eerst genomen genoot maar Sven deed beter. Sven klaagde niet voelde elke stoot en de goed gevulde ballen van Nick.

Toen Nick voor tweede keer volle condoom had welk naar spermabank voor wens ouders ging. Was tijd om afscheid van Nick te nemen die zou nog druk genoeg krijgen. Het tweetal ging naar huis eigenlijk om te slapen sessie was om 6 uur in de ochtend. Natuurlijk zou er weinig geslapen worden beiden waren klaar wakker natuurlijk. Ze waren wel moe maar slaap niet echt dus ontbijten dan maar. Natuurlijk naakt en de jam eindigde op Joeri's harde paal welk Sven schoon likte. Joeri nam wraak smeerde Sven tepels in met honing likte voorzichtig af. Na goede schoon maak beurt van de keuken en zichzelf toch naar bed. Even kusjes dan toch hoofd op het kussen en weg waren ze naar dromen land. Aan het gekreun te horen her beleefde ze de sessie met Nick stap voor stap?

3269 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.