Izak.

Ik her schrijf laatste deel Broeders van de Liefde okay. Dit verhaal gaat over de nieuwe abt wie hij was en wat hij werd lees mee! Abt Izak moest snel nog taak op zich nemen wat denk je waarom? De orde van de broeders van de liefde is gewoon klooster met extra service. De originele abt is er vandoor met een  gast met snelle auto. Dus broeder Izak werd abt en naast zijn eigenlijke werk moest nu klooster orde aan sturen.


Sorry even wat achtergrond info wie was abt Izak voor het klooster in ging lees mee? Izak was een knecht op een gemekt bedrijf uien en koeien. Hij werd op een dag naar het klooster gestuurd met krat uien en een brief. De abt werd er bij geroepen welk de arme knaap Sjaak met zich mee neemt. De boer vertelt in de brief dat Sjaak van mannen houden kan niet op de boerderij. Dus in ruil voor kist gratis uien of ze Sjaak maar in hun midden verwelkomen? Nou de over rijpe uien gaan terug maar Sjaak blijft wordt broeder Izak. Ga nu vertellen hoe Izak een broeder van de liefde werd.

De abt neemt het op zich om Izak te leren wat heren liefde is en wat men in het klooster mee doet. De abt begint met basis werk strelen en zoenen later komt tongen er bij. Izak volgt de lessen trouw ziet het nut er wel van in voor later !Izak wordt goede liefde broeder al heeft andere plannen. De abt leert hem met geduld alles wat moet weten. Izak is anders gewent dus tempo van leren is soms langzaam soms sneller. Tongen vind Izak lekker soms oefent hij in zijn kamer met fruit. De abt heeft glijmiddel en condoom  maar ziet Izak is te gespannen even geduld. Als Izak klaar voor is komt de abt in de vochtige grot eerst wel pijnlijk. De pijn verdwijnt en de abt maakt tempo mag ook wel anders blijft pijn doen.

Ga over die keer vertellen dat hij zijn eerste liefdesdaad deed welk anders liep. De man groot en harig deed Izak denken aan zijn vorige leven. De man was nog in de kast dat moest Izak weer hebben en hij rook nogal dus goede douche beurt. Nu hij schoon was kwam Izak ook wel in de juiste stemming. Izak ging voor hem zitten en wist nog hoe hem moest pijpen. Natuurlijk op tijd haalde hij de man penis uit zijn mond. De mand naast bed kwam glijmiddel en condoom uit eigenlijk wilde de man droog. Maar Izak gaf mooi aan in deze gevaarlijke tijd mooi niet gebeurde. Misschien was de man boos hij ramde in een keer in Izaks vochtige grot. Toeval de abt liep langs hoort de man tekeer gaan niet okay dus. De man schrikt als de abt de kamer in stormt en hem oplawaai geeft. Izak is weg grijpt zijn habijt dit belooft weinig goeds? De abt is gekalmeerd en stopt de mans grote penis in zijn grot. De man stoot nu de abt vol en als klaar is gauw pakt zijn kleren  van de stoel. Izak bezoekt de abt welk uit legt wie die man dus is. Ze knuffelen even en Izak gaat weer aan het werk als zo wil zien?

ik heb boel al schrijvend aan gepast om spanning, humor en ondeugd er in te verwerken.

2512 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.