Kinky Paul

Geplaatst door: bootwanker op 28-12-20

We hadden al een poosje geen date gehad en zeker niet een date met een man die ook wel van kinky seks houdt. Frank en ik doen vaak samen aan seks zoals veel mannen dat doen. Het reguliere zoen, pijp, trek en neukwerk. Maar we houden ook wel van een potje kinky seks in kinky outfits. Daar is wel wat meer tijd voor nodig en kost wat meer inspanning om te regelen en nadien op te ruimen. Maar dan hebben we wel heerlijk geile en uitgebreide seks.

Als we daten willen de meeste mannen dan ook het reguliere werk samen met ons. Is ook goed natuurlijk. Maar soms zoeken we toch echt een date die ook wel van geile kinky seks houdt. En dat is toch altijd een expeditie om iemand te vinden. We hebben wel een paar vaste dates die wel iets op dat gebied willen, maar het is nog steeds niet datgene wat we heel graag samen willen doen met die date. Het blijft lastig om te vinden wat precies past. Dus we blijven zoeken. En helaas blijven de mannen die beloven naar hetzelfde op zoek te zijn als wij toch altijd weer veel te ver weg te wonen voor een date. Je gaat per slot van rekening niet honderden kilometers reizen voor een date, waarvan je maar moet afwachten of het wat is.

Toch maar weer eens bij de diverse sites langs op zoek naar die speld in een hooiberg of iets wat in de buurt komt. Na lang zoeken en chatten met deze en gene kwam ik ene Paul tegen. Hij had niet echt ervaring maar had onze foto’s gezien en was erg geil geworden van wat hij daarop zag. Hij had al helemaal fantasieën over wat hij met ons zou willen. En of hij wat van ons mocht lenen om aan te trekken. Maar hij wilde graag dat Frank zijn overall en lieslaarzen aan deed en ik gekleed ging in rubber en laarzen. Hij wilde dan graag lieslaarzen van ons aan. Hij liet een foto van zichzelf zien. Zo te zien van Frank zijn leeftijd of wat jonger en dus veel jonger dan ik. Lang en stevig gebouwd, maar zeker niet dik. Donker en heel kort haar en hij zag er echt aantrekkelijk uit. Daar kon het dus allemaal niet aan liggen. Nu maar afwachten of hij in bed wat presteerde en onze kinky spelletjes ook zag zitten. Hij zei dat hij in elk geval ons ruimschoots kon volspuiten, want hij kon wel 3 keer klaarkomen.

Paul kwam dus op de afgesproken datum en tijd. Hij was ietsje nerveus toen hij binnenkwam. En wow het was echt wel een mooie man. Daar kon het dus alvast niet aan liggen. Eerst maar eens koffie. We vertelden hem wat over onszelf en dat we op zoek waren naar een vaste date voor af en toe, die ook van kinky dingen hield. Paul vertelde dat hij wel een partner had, maar die was niet zo geïnteresseerd in seks en al helemaal niet in om eens te experimenteren met andere dingen. Dat moest Paul maar ergens anders zoeken. Daar hadden we geen probleem mee. Hij mocht bij ons experimenteren naar hartenlust en wie weet hoe het zou aflopen.

We gingen naar boven en lieten hem onze voorraad met kleding zien. Frank trok zijn overall en lieslaarzen aan en ik mijn rubber tuinbroek, rubber hoodie en mijn ongevoerde rubberlaarzen. Paul stond even te kijken en koos een paar ongevoerde lieslaarzen uit. Ik moest hem even helpen met aantrekken, want die ongevoerde dingen gaan een beetje stroef aan. Paul zijn pik stond al recht vooruit en ik zag al een klein druppeltje voorvocht op de eikel. Een prachtige pik van een goed formaat met een ferme eikel en daaronder hing een lekkere dikke zak met een paar grote ballen. Ik snapte al wel dat uit die dikke zak best 3 zaadladingen konden komen. Alles geschoren en dus lekker glad om mee te spelen. We keken even onwennig naar elkaar, maar dat was snel voorbij toen Frank met Paul begon te tongen. Hun tongen waren innig verstrengeld en diep in elkaars mond. Ondertussen zat ik even aan Paul zijn geile kontje te voelen. Zo’n heerlijk kontje die je graag wilt likken en daarna neuken. Maar Paul en Frank gingen samen op bed liggen en terwijl Paul Frank zijn pik likte en zoog reed hij met zijn eigen pik tussen Frank zijn laarzen door. Bij elke haal werden de laarzen natter en glibberde zijn pik er onder luid gekreun tussendoor. Paul had dus ook het genot ontdekt van het geile gevoel dat rubber je geeft. In standje 69 begon Paul Frank zijn kontje te likken en Frank Paul zijn lul en zak af te lebberen. Ik likte nog even Paul zijn geil van Frank zijn laarzen af. Ik vind dat heerlijk om voorvocht van laarzen aflikken. Gelukkig had Paul daar rijkelijk veel van op de laarzen achtergelaten. Daarna keek ik toe hoe beide mannen elkaar hijgend en kreunend zaten te likken en zuigen. Paul zijn tong verdween diep in Frank zijn sterretje en Frank vindt dat altijd heerlijk zodat zijn pik flink begon te lekken. Ik had inmiddels van die lange zwarte rubberen handschoenen aangetrokken en masseerde dat Frank zijn natte pik mee en ook mijn eigen natte pik.

Frank zijn kont druipte van Paul zijn likwerk en dus was het nu tijd dat Paul eens even liet zien hoe goed hij dat kontje van Frank kon berijden. Frank was op handen en knieën aan de rand van het bed gaan zitten zodat Paul hem staande kon berijden. En Frank zei: ”Zo, nou ga ik eens die heerlijk geile boer van jou lekker neuken. Die outfit van hem word ik zo geil van. Wat een heerlijk geile vent heb jij” Zijn dikke natte eikel gleed langzaam Frank zijn sterretje in. Alles was zo nat dat het allemaal makkelijk ging. En Paul zijn pik was nu toch een stuk groter dan ik eerst dacht. Op volle sterkte door de geiligheid natuurlijk. In een heel langzaam tempo begon hij Frank te neuken en daar werd ik nog geiler van. Heerlijk te zien hoe Frank genoot van die neukbeurt van die mooie man in geile lieslaarzen. Ik kon ook niet meer van Paul afblijven en begon met mijn natte rubberen handschoenen Paul zijn kontje te bewerken. Voorzichtig oprekken en nat maken. Dan kon Frank zijn pik er straks zo in laten glijden. Frank heeft nogal een grote pik en als hij gaat neuken bewerk ik meestal eerst het kontje voor. Anders krijgt hij hem er niet in. Mijn pik was door deze geile pornoshow ook zeiknat dus ik moest ook even mijn pik in Paul zijn kontje laten verdwijnen. Ik stond achter Paul en hij deed al het werk. Hij neukte Frank heerlijk langzaam en elke keer als hij terugtrok voor de volgende stoot gleed mijn pik bij hem naar binnen. Dit duurde helaas niet lang want Paul werd hier zo geil van dat hij luid brullend in Frank afspoot. Toen hij zijn pik eruit liet glijden zag ik Frank zijn natte en openstaande kontje. Daar moest ik ook nog even in met mijn pik. Ik liet de mijne naar binnen glijden en voelde hoe dat kontje heerlijk glibberig nat was en open stond. Ik vind dat zo enorm geil om in zo’n voorbereden kontje te neuken. Het zaad van Paul spetterde nog tegen mijn zak aan bij elke stoot. Ik wilde nog niet klaarkomen dus hield snel op.

“Zo, geile rubberman, nu ben jij aan de beurt. Heb ik eerst een boer gehad en nu een rubberman” En Paul begon eerst met mij te knuffelen en tongen op bed. Hij wreef zijn naakte lijf tegen mijn rubberlijf en hij kon inderdaad heerlijk zoenen en tongen. Mijn natte pik glibberde tussen zijn lieslaarzen door en zijn natte pik glibberde tegen mijn rubberen pak. Hij kreunde in mijn oor dat hij dat rubber tegen zijn lijf en pik wel enorm geil vond voelen. Hij drukte zich tijdens het tongen stevig tegen mij aan en genoot met volle teugen. Na een poosje ging hij boven mij hangen en aan mijn pik en ballen te likken en duwde zijn natte pik in mijn mond. Frank kon nog bij zijn kontje en duwde zijn op knappen staande pik bij Paul naar binnen. Ik mompelde nog dat Paul voorzichtig moest zijn met likken en zuigen. Maar hij ging onverstoord verder. Boven mijn hoofd hoorde ik aan Frank dat die ook ging afspuiten. Het ging zo ongeveer simultaan. Frank spoot in Paul zijn kont af, ik in zijn mond en Paul in mijn mond. Het zaad van Frank druppelde bij Paul naar beneden en kwam ook nog in mijn mond terecht. Het was een groot orgasme en natte zaadbende geworden.

Omdat wij altijd flessen bronwater neerzetten bij het daten en we ondertussen zo het een en ander hadden gedronken moesten we eigenlijk wel nodig naar de wc. Aar Paul vroeg of wij ook van pisspelletjes hielden. Hij had die indruk omdat mijn hoodie een gele capuchon en rits heeft. Zelf ben ik daar wel voor te porren, maar Frank vindt dat niet erg geil. Deze keer wilde hij echter wel even meedoen, want hij moest ook echt nodig. Met z’n drieën naar de douche en Frank zei dat we maar op onze knieën moesten gaan zitten dan zou hij ons wel eens even tot zijn pissletjes maken. We zaten nog niet op onze knieën of hij begon te pissen met een ferme straal. Paul en ik werden volledig onder gepist met een dikke straal. Het liep bij mijn rubberkleren in en ik voelde die warme geile pisstroom overal naar binnen lopen, waardoor mijn rubberkleren over mijn lijf glibberden. Het duurde even voordat Frank uitgepist was en de pis was ook flink in het rond gespetterd. Wij moesten Frank zijn laarzen schoonlikken. Elk één. Frank werd daar weer zo geil van. Zijn pik stond weer recht vooruit. Hij vindt het erg geil om te zien dat zijn laarzen schoongelikt worden. Hij trok Paul omhoog en zette hem tegen de muur aan en ramde zijn pik in één keer bij Paul naar binnen. Paul werd bereden door een oververhitte Frank en genadeloos volgepompt. Beiden leunden nog even tegen elkaar aan en toen was het Paul zijn beurt om mij de volle laag pis te geven. Paul stond op knappen en piste mij een gedeelte in de mond, maar het grootste deel verdween in mijn rubber outfit en liep overal langs mijn rubberlaarzen in. Alles warm en glibberig en mijn pik glibberde in het rubber door de pis heen. Wat een heerlijk gezicht en een heerlijk gevoel. Er leek geen einde aan te komen. Paul had mij zijn pisslet gemaakt. Hoeveel kan een mens in zijn blaas opsparen dacht ik. Toen Paul eindelijk de laatste druppels door mij liet aflikken trok hij mij ook omhoog en trok mij net als Frank omhoog. Een hoos pis liep nog mijn laarzen in en bij elke beweging die ik maakte klotste het in de laarzen. Het rubber glibberde over mijn lijf. Mijn pik glibberde door de pis tegen het rubber aan. Maar Paul moest en zou mij ook nog een keer te grazen nemen. Hij opende de rits van mijn kont en ook hij duwde moeiteloos zijn pik bij mij naar binnen. Zijn ballen kletsten tegen mijn kont. De pis klotste in de laarzen en bij elke stoot van Paul glibberde het rubber over mijn lijf. Paul ramde genadeloos door tot hij luid kreunend zijn zaad bij mij naar binnen spoot. Een heerlijk warme lading stroomde naar binnen. Ik had niet veel geduld meer, want mijn blaas deed ook zeer van de druk. Ik moest Paul zijn lieslaarzen vol pissen. Ik wist niet dat ik zoveel pis in mijn blaas kon vasthouden. Het stroomde maar door en natuurlijk vloog er van alles naast en langs. Daarna moest ik alles van de laarzen weer schoonlikken. Ik zag Frank al weer aan zijn pik trekken en nog een straal tegen het de douchewand aanspuiten. Dit was een ongekende geile date. Paul ging nog met zijn kontje naar achteren staan ten teken dat ik nog even in hem kon afspuiten. Zijn kont stond nog open van Frank en was nog glibberig van Frank zijn zaad. Mijn pik glibberde dus heerlijk nat door Paul zijn kont en mijn zak verkrampte binnen de kortste keren en ik kwam nog een keer heerlijk lang klaar in Paul.

Tijd om te douchen. De douche aan en ondertussen leegde we elkaar laarzen over elkaar heen. Eerst een geile pisdouche en daarna een lekkere warme douche om de rubber outfit schoon te spoelen en elkaar te wassen. Het was een geile date, maar dat pisgedoe had Frank niet veel zin in weer. En ik zelf eigenlijk ook niet. Een heel gedoe om alles weer op te ruimen en Frank werd er niet geil van. Wel van het schoonlikken en zo, maar pisspelletjes blijft voor hem onaantrekkelijk. Ik had het ook al lang niet meer gedaan en vond het wel wat hebben, maar het gedoe daarna niet dus. Volgende dat maar zonder pisspelletjes.

3166 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.