Boerenknecht

Jarenlang deed ik het werk op de boerderij met mijn vrouw samen. We hadden een fantastische relatie. Deden alles voor en met elkaar. Vorig jaar overleed ze heel plotseling. Nog geen 40. 

Ik was kapot. Toch had ik veel kracht en doorzettingsvermogen om de boerderij te blijven runnen. Maar alleen ...dat ging niet.
Toen ik er met een collega over sprak vroeg hij waarom ik geen knecht in dienst nam. Ik gaf aan dat ik vond dat daar veel haken en ogen aan zaten. Financieel was het totaal geen probleem maar ik was bang mijn vrijheid kwijt te raken. Daarnaast was ik nog volop in een rouwproces. Toch merkte ik dat het niet langer kon alleen. Een partner zocht ik niet. Was totaal niet met sex bezig. Advertentie gezet in de Boerderij. Afwachten maar. 

Twee weken later werd ik gebeld. Niet 1 x maar 6 x. Dit was niet mijn ding. Hoe moest ik een keuze gaan maken. Ik besloot om de eerste maar eens uit te nodigen. Hij kon niet heen en weer rijden dus moest op de boerderij verblijven. Dat was geen probleem. Kamers zat.
We spraken af dat hij er om 10.00 zou zijn en mee zou werken. 
Toch wel spannend. Niet dat ik op dat moment ook maar enig moment aan sex dacht. Maar wat haal je in huis? 
Een gave jeep reed mijn erf op. 09.57.
Stipte kerel. 
Exact om 10.00 uur belde hij aan. 
Toen ik opendeed stond daar een ware kopie van Henry Cavill. Iets jonger. Hij lachte z’n mooie tanden bloot en stelde zich voor als Aik. 
Nee ik ben geen homo maar dit bracht me van m’n stuk. 

Ik stelde me voor en we dronken koffie.
Hij was heel enthousiast over de aanblik van mijn boerderij. Terwijl hij zat te wijzen en te praten liet ik mijn ogen over zijn lijf gaan. 
Heel raar. Nog nooit had ik over een man gedroomd. Ook niet gefantaseerd. Maar deze jongen maakte kans. Ik zat gewoon met een stijve. Zullen we? Vroeg hij. ‘ Graag’ zei ik stotterend. ‘ Ja ik bedoel een verkenning doen hé ?’ , zei hij. 
Hij grijnsde. Gelukkig kon ik mijn grote paal koest houden. Dit werd nog wat. 
Ondertussen praatten we. Al heel snel had hij door hoe ik wilde dat er gewerkt werd. 
Ook het loon was snel geregeld. Uiteraard kost en inwoning. 
Ik wees hem kamer en de weg er naar toe. Aangezien hij 23 was vond ik dat hij zelf moest kunnen bepalen wie hij op zijn kamer liet. 

Mijn ogen bleven over dat heerlijke lijf glijden. Het was duidelijk dat er een grote paal in zijn broek zat. Hij vertelde geen zin in meiden te hebben en dat hij al poos single was. Hij vond het te benauwend. Wel vroeg hij aan mij of ik sinds mijn alleen zijn al gedate had. 
Het antwoord was nee. 
Hij zei maar je bent hartstikke knap!
Ik lachte. 1.90 74 zwart haar en bruine ogen. 
En 41 jaar.
Natuurlijk maakte ik een compliment naar hem. Hij bloosde. Het ijs was gebroken tussen ons. We bespraken het werk voor de volgende dag en dronken een pilsje.
Zag ik een jacuzzi? Ja klopt. Maar sinds...sinds ...heb ik hem niet meer gebruikt.
Dat snapte hij. Wil je het ook niet proberen?
Ik zei dat het een goed idee was. 
Omdat ik 2 badkamers heb bood ik hem aan dat we eerst zouden douchen en daarna de jacuzzi in. 
Ik had hem zo aan de praat en de kwaliteit was goed dus in no time stond er een heerlijke jacuzzi gereed. 
Aik kwam de keuken ingelopen met een hamam doek rond zich gedrapeerd. We maakten paar hapjes klaar, namen nog een pilsje en gingen naar buiten. 

Bij de jacuzzi gooide hij de doek af. Zijn pracht lijf was compleet naakt. Ik kon niets uit brengen dan wow. En zelfs dat wou ik eigenlijk niet. Hij moest lachen. Ik deed mijn boxer uit en mijn stijve lul floepte zo tegen mijn platte buik. Nu zei hij: WoW! Daarna ging alles vanzelf. Aik nam me in zijn armen. We tongden als gekken. Onze lijven gleden over elkaar. Ik kreunde. Aik had de leiding. Hij duwde zijn prachtige pik tussen mijn lippen. Ik zoog als een malle. Wild stootte hij in mijn mond. Z’n handen gleden over mijn tepels.
De harde pik van Aik stond op klappen. 
Opeens riep hij : baas ik kom !!!!
Grote klodders warm sap vlogen achter in mijn keel. Het smaakte heerlijk. Wat een boel zaad. 
Kreunend trok hij zijn pracht lul uit m’n mond. Geil als ik was likte ik zijn pik en ballen schoon. Toen ik voorstelde om naar binnen te gaan zei hij geen nee. Al tongend kwamen we op mijn kamer. Languit viel hij op bed.
Ik trok zijn prachtige billen uit elkaar en keek naar zijn prachtige sterretje. Met mijn tong ging ik langs zijn heerlijke schone kutje. Al rondjes draaiend rimde ik hem. ‘ Baas neuk me please!!!’ Ik had geen aanmoediging nodig. 
Heel voorzichtig ging ik op hem liggen. Mijn grote paal tussen zijn prachtige jongens poten.
Mijn eikel gleed zo naar binnen.
Met de kreunende kopie van Henry onder me ging ik dit niet lang volhouden. 
Na wat heerlijke stoten in het ervaren kutje voelde ik mijn zaad opborrelen. Al
Hij draaide zijn hoofd om en zei: tong met me als je komt. We gingen enorm tekeer.
Ik kreunde toen ik zijn kutje volspoot en ondertussen met hem tongde. 
We lieten los. 
Ook zijn pik was weer keihard. 

Heel behendig spreidde ik zijn benen en likte mijn zaad uit zijn prachtige aars. Wat een beauty. 
Aik is nu 5 maanden bij me. 
Jullie zullen begrijpen dat we inmiddels een pracht relatie hebben. 
Ik vertel er graag meer over. 

5121 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 46)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.