Nieuwjaarsbeurt op de parking

Geplaatst door: lelyslet op 01-01-21

1 januari 2021. Ontzettend geil en geen date. Dus op naar de dichtstbijzijnde cruising plek. Kan het jaar niet beginnen zonder minstens aan een pik gezogen te hebben.


Dus gespoeld en met een buttplug in kwam ik daar aan. Op de parking stond maar 1 auto. De man kwam al aan lopen toen ik de auto uit stapte en de buttplug vast uit deed. 
Het was donker, dus behalve een silhouet zag ik niet, maar zag wel dat hij zijn broek al open deed. Ik knielde neer en nam zijn lekkere pik in mijn mond. Ik zoog hem lekker naar gevechtsstand. Ik hoorde de man steeds heftiger ademen en vervolgens zuchten, ik wil je neuken. Dat liet ik me geen 2x zeggen. Ik stond op, liet mijn joggingbroek op mijn enkels vallen en bukte voorover. 

Al snel had hij zijn pik in mijn kutje gestoken en begon me steeds steviger te neuken. Zo'n 10 minuten bleef hij me stevig hard pompen. Tot ik hem voelde verkrampen en hij mijn kut vol spoot. Ik draaide me snel op en kon nog net de laatste klodders opvangen met mijn tong. Ik pijpte hem Nog even lekker schoon alvorens we elk ons eigen weg gingen.

Gelukkig nieuwjaar. Lelyslet.

3759 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.