Hoerenvijfdaagse

Laatste maandag van 2020


Ik was weer vreselijk geil wakker geworden na een periode van veel gegeil en geruk en besloot dat ik deze week geneukt wilde worden. Niet ergens deze week. nee iedere dag van de week het liefst en als het aan mij lag stonden ze in een rij voor de deur te wachten om ze omstebeurt te binnenlaten bijwijzen van spreken. 
Ik ben online gaan kijken of er gegadigden waren die wilde komen.
Dat is lastiger dan je denkt vaak.de ene dag heb je meer geluk dan de andere. vaak wil iemand wel maar kan dan niet ook veel drooggeilers en van die kerels die wel geil zijn maar niet durven.
Maar ik had wel geluk, al snel had ik contact met een kerel van 55 die ik al een tijdje sprak. En die wel wilde  en kon komen zei hij. Na wat praten over wat ik graag wilde en van die zaken besloot hij dat ie dat wel wilde en ook kon. ik gaf mijn adres vroeg hem hoe lang hij onderweg zou zijn en dat was best snel. ik ben als de sodemieter onder de douchen gesprongen en ben mijn kut gaan spoelen voor meneer. alles lekker wassen en scheren en klaar voor actie.
...... alleen de actie liet zich kennen van een kant die ik vaker heb mee gemaakt.de ik kom gewoon niet opdagen actie.
"Vreemd" genoeg kreeg ik ook geen enkele reactie meer en was ie offline. 
En daar zat ik dan gefrustreerd geil en met een gespoeld kutje dat niet gebruikt zou worden dus.

Maar voelde me steeds hoeriger worden en snakte naar een beurt gewoon. ik ben weer online gaan zoeken bij mannen die nu online waren en besloot een heel stout gokje te wagen. ik kwam langs een profiel van een kerel die een een dominante top is en graag een hoerige onderdanige slet wilde gebruiken zoals hij wilde. buiten de extreme zaken. En op de foto's zag ik een dikke mooie pik.
Ik stuurde hem een berichtje.
Heel beleefd en nederig vroeg ik of meneer zin had om me te komen naaien, dat ik heel hoerig ben en met een gespoeld kutje klaar lag nu om gebruikt te worden. 
Binnen een minuut kreeg ik bericht terug.
Daar had ie wel zin en en vroeg wat ie met me mocht doen, waarop ik antwoorden alles voor uw genot meneer behalve de extremen.
Daarna vroeg hij wat mijn kut allemaal kan hebben en ik zei dat grote lullen geen probleem zijn.
Dat was prima en hij vroeg maar mijn adres. Ik gaf het en kreeg een berichtje terug. 
Net ingevoerd in navigatie ben over 20minuten bij je.
En wat een geluk! Een kleine 20minuten later ging de bel.
Er stond een forse grote kerel voor de deur.
Ik liet hem binnen naakt met alleen mijn badjas aan zoals opgedragen.
Binnen deed ik mijn badjas open en werd al snel goedgekeurd door hem en hij vroeg of hij in de badkamer even op mocht frissen. hij had werkkleding aan en was nog onder werktijd die geile vent.
Ik ben op bed gaan liggen op mijn rug, benen helemaal opgetrokken, knieën naast mijn hoofd en mijn voeten hield ik vast.
Ik hoorde dat hij uit de badkamer kwam en binnen kwam. Hij zag me liggen en keek recht mijn kut in. Uitdrukkingsloos begon hij zich uit te kleden. Alleen van onderen zijn bovenkleding liet hij aan en kwam bij me op bed.

Hij had een nog wel grotere lul dan ik van op de foto's had verwacht ervan en die hield ie al meer dan half hard tegen mijn kut aan. Hij pakte het flesje met glijmiddel dat ik had klaar gelegd en begon mijn kut ermee in te smeren.er ging een vinger mijn kut in, pakte meer glijmiddel en stootte twee vingers erin, en gelijk erna een derde en duwde ze tot zijn knokkels mijn kut in. diep en vrij hard begon hij me zo te vingeren en op te rekken.
Ik was achteraf wel blij dat ie dat voor me deed want zijn lul was ondertussen op oorlogssterkte en die ragde hij in een keer tot zijn ballen in me gelijk nadat hij zijn vingers mijn kut uit trok.
Hij was groot en voelde hem diep zoals ik erbij lag nog steeds.
Vanaf het moment dat ie zijn dikke pik in me ramde is hij gelijk aan een stuk door gegaan met hard en diep stampen erin en ik onderging kreunend als een teefje de harde stoten die ik diep in mijn buik voelde.
Het duurde allemaal niet heel lang, ik denk dat hij me ongeveer een minuut of vijf  vreselijk heeft liggen afwerken en toen was ie klaar.
Ik had een kut die compleet uitgewoond was en zat vol zaad.
Ik dankte hem beleefd en voelde mijn natte gat gapend open staan toen hij zijn broek aan deed en hij zei dat ik een lekkere kut heb en een goeie hoer was. 
Hij was tevreden en ik was voldaan.
Dus toch nog een date gehad gelukkig en ik was blij.
Ik begon de dag met een leuk lief sterretje en lag nu ordinair met een compleet verziekt verneukt druipend gat op 
bed.

Je kan soms maar zomaar eens geluk hebben dus, heerlijk! 
Maar nu was de hoer los gekomen in me en maakte al plannen voor morgen toen ik de voordeur dicht hoorde gaan....

Het verslag van dinsdag volgt snel.

4018 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.