Hoerenvijfdaagse 3 (slot)

Oudejaarsdag 2020

Ik zat al een lange tijd te azen op een kerel die ik al wel vaak gesproken had maar waar het me maar niet mee lukte om een date mee te regelen. Op een andere site waar ik ook wel eens kom zag ik dat hij daar ook een profiel heeft. Ik besloot hem te benaderen en even te kijken of hij interesse had. Als snel hadden we een gesprekje en omdat ik een paar foto's stuurde waarvan ik wist dat hij die nog niet gezien had kreeg ik snel door dat hij niet wist dat we elkaar al heel vaak gesproken hadden. Wat er anders was dan anders weet ik niet maar deze keer was hij wel erg geïnteresseerd en hij zag het wel zitten om langs te komen. Dit wilde ik al heel lang heel graag, dit is een echte beer. Een grote man van 62 met een groot lijf, behaard zwaar en een stoere buik, en een hele interessante leuter waar ik al heel lang op hoopte die eens te krijgen. Wat ik nog niet van hem wist is dat hij passief is en dus was het aan mij om als ik wat wilde er zelf voor moest zorgen. Ik vroeg of ik dan op hem mocht komen om hem dan met mijn kutje zo leeg te melken. Dat zag hij wel zitten en we spraken af dat hij in de middag zou komen.

Ik kreeg een berichtje dat hij er bijna was, ik was er klaar voor en stond te popelen om deze geile beer volkomen leeg te melken. De bel ging en ik liet hem binnen, we stelden elkaar voor en ik vroeg hem mee naar mijn bed. Ik had alleen mijn badjas aan die deed uit en ging naakt voor hem op het bed liggen, ik zag hem kijken en hij begon zich uit te kleden. Hij liet zijn broek zakken en trok die uit,ik draaide me om met mijn hoofd bij de rand waar hij stond, nog steeds op mijn rug. Onderste boven naar hem kijkend zag ik dat hij zijn onderbroek uit deed en zag ik eindelijk zijn snikkel in het echt. Ik zei dat ik daar ook heel graag even kennis mee zou willen maken en toen kwam hij ermee boven mijn gezicht staan. Ik richtte me iets op en zijn dikke mannenlul lag over mijn gezicht. Net als de man zelf, groot en zwaar hmmm, ik deed mijn mond open en nam hem in mijn mond terwijl hij zijn overhemd en shirt uit trok. Ik zoog likte en sabbelde zo goed als ik kon en ik hoorde hem goedkeurend kreunen. Hij kwam dichter bij het bed staan, zakte iets door zijn knieen en ik voelde hoe zijn lul diep mijn keel in ging. tegelijk voelde ik dat zijn handen achter mijn nek deed en mijn hoofd begon te bewegen. Op en neer ging het en ik werd nu als een lappenpopje in mijn keel genomen, Zo had ik het nog nooit meegemaakt, ik werd niet echt in mijn keel geneukt maar mijn hoofd werd gewoon gebruikt als een of  ander speelgoedkutje. Hij kwam ook op bed en kroop op me,standje 69 zeg maar. De zware man begon mijn lul te pijpen en mijn ballen te likken. Hij ging rechtop zitten en kwam met zijn reet op mijn gezicht, trok mijn benen op en begon mijn neukgaatje uitgebreid te likken, en ik deed hetzelfde bij hem. Wat een grote aars had die man zeg, waanzinnig geil ! Na een tijdje zo elkaars kutten heb gegeten ging hij van me af en ging op zijn buik op bed liggen. Eerst heb ik nog een tijd lang zijn pik afgezogen zo diep en goed als ik kon weer en niet voor niets. Hij nam er de tijd voor maar uiteindelijk was dat apparaat volledig hard en klaar voor het betere melkwerk. Dat had hij zelf ook wel door en hij vroeg of ik zin had er even lekker op te gaan.

Dat liet ik me geen twee keer vragen natuurlijk. Ik pakte mijn glijmiddel en maakte zijn pik er nog gladder mee dan die al was en mijn kut ook, ik ging over hem heen pakte zijn lul en zette die tegen me ster. Ik liet me er langzaam overheen zakken en voelde hoe hij me geweldig vulde. Ik begon langzaam te rijen en probeerde er zo ver mogelijk op te komen. Ik wisselde af van langzaam naar sneller dieper en achteroverleunend steunend op zijn benen naar voor over liggend op zijn borst en mijn kontje wippend op zijn dikke piemel. Het had me ondertussen wel lang genoeg geduurd en wilde zijn zaad hebben, ik begon hem nu te melken. Ik zakte eerst met mijn kutje volledig ontspannen zo diep erop als ik kon en terug kneep ik hard ermee tot ik bij zijn eikel was en dan weer terug erop, mijn kutje zoog zijn dikke lul af en ik hoorde hoe hij genoot. Hij begon tegen me te praten, eerst zachtjes, goed zo klein sletje neuk die pik maar, hmmm lekker diep in je kutje he, vind je lekker he. Hij begon meer te hijgen en wat harder hoorde ik hem zeggen je wil me leeg melken he geile slet, ga door ik ga bijna komen. Ik ging sneller en bleef hem maar pijpen met mijn natte kut, hij begon te grommen pakte mijn heupen trok me er helemaal op en loosde zijn ballen diep in me en liet me er zo nog even op vast. Uiteindelijk glibberde zijn lul mijn kontje uit en lekte een klein kwakje uit me over zijn kloten wat ik gelijk schoon gelikt heb en zijn lul ook gelijk natuurlijk.

We wensten elkaar een prettige jaarwisseling toen hij weg ging en ik sloot de deur achter hem. Eindelijk deze geile beer in mijn kut gehad dacht ik blij! De laatste dag van het jaar was een memorabele geworden.

Nieuwjaarsdag 2021

De oudjaarsnacht was net als voor velen de afgelopen keer niks bijzonders natuurlijk, een feest is er niet geweest en was al vrij vroeg weer thuis en besloot even te kijken wie er online waren nog deze nacht. Ik trof een man die ik al een paar keer gesproken had maar waar het nog niet van gekomen was om langs te gaan bij hem. Vannacht was ook geen mogelijkheid omdat ik wel wat teveel had gedronken om nog met de auto weg te willen. We sloten het gesprek af ik heb uitgelogd en ben lekker gaan slapen. De volgende dag toen ik wakker en gedouched had heb ik een aantal bezoeken gebracht aan familie de beste wensen je kent het wel en later in de middag ben ik weer online gegaan. Daar zag ik die man van vannacht weer en sprak hem aan. Ik kon en wilde nu wel komen als hij dat wilde zei ik maar ook hij had familie dingen, hij was niet alleen dus dat was jammer.

Maar om een uur of zeven kreeg ik een berichtje ineens van hem, wil je nu komen? Ik vroeg of hij alleen was dan en geil en op beide was het antwoord ja, hij had zin om zijn kloten te legen. Dat was dus mazzel! Hij gaf zijn adres, ik ben mijn kut gaan spoelen en ben naar hem toe gereden. Ik belde bij hem aan en hij liet me binnen, deed de deur achter me dicht en liet zijn badjas vallen die hij aan had. Ik keek deed mijn jas uit en zei "dus u wil uw ballen graag even legen hmmmm". Hij ging me voor naar de slaapkamer en ik kleedde me helemaal uit voor hem en ging daarna bij hem op bed. Ik ging direct op handen en knieen om mijn kutje gelijk bloot te gooien voor hem. Hij kroop achter me en begon me uitgebreid te rimmen, hij hield mijn kutje heel ver open en drukte heel diep zijn tong in me, zoog aan mijn ster en stak er een vinger in. Ineens hoorde ik een "bekend" geluid en het kwam niet vanuit de slaapkamer. Het was het geluid van sleutels en een voordeurslot dat geopend werd. En er kwam dus iemand binnen! Hij veerde van bed af en liep naar de deur van de slaapkamer. Deed hem een stukje open en een stem hoorde ik zeggen, "lig je al te slapen ofzo" .

Ik was ondertussen ook al van bed af natuurlijk en ging op een plek staan van waaruit je me dacht ik hoopte ik me niet kon zien door het stukje van de deur dat hij open had staan. Hij liep de slaapkamer uit en ik hoorde wat gepraat, daarna zijn ze denk ik naar een andere kamer gelopen want hoorde even niks meer. Na niet lang hoorde ik de voordeur weer weer open en dicht gaan en kwam hij terug de slaapkamer in. Wat was dat nou vroeg ik en hij zij dat het zijn zoon was, die heeft als enige een sleutel van zijn huis. Hij had wel wat door maar ik zei dat je de buurvrouw in de slaapkamer zei hij. Komt hij niet meer onverwachts binnen en wil je nog verder vroeg ik. Hij deed zijn badjas weer uit en ging weer op bed liggen, je moet me wel weer even hard maken hoor zei hij alleen, ik begon hem te pijpen en al snelde was hij weer terug op sterkte. Iets heel ondeugends in mij hoopte een beetje dat zijn zoon in en keer achter me zou staan en me zou nemen maar dat gebeurde niet natuurlijk. In plaats daarvan ging deze meneer nu achter me zitten en voelde voor de vijfde keer deze week dat er een pik tegen mijn kutje gedrukt werd. Hij penetreerde me en begon me te neuken. We zijn niet van standje gewisseld en hij neukte zich vrij snel klaar in me. Vanaf toen was het aankleden en voorzichtig de deur uit vanwege zoonlief die een stuk verder in de straat bleek te wonen.

Thuis weer had ik een nat plekje in mijn broekje, ik had geen eens mijn kut afgeveegd nadat hij hem er uit had gehaald en gelijk mijn broek aangedaan. Ik ben weer even gaan douchen en ben niet laat naar bed gegaan.

Dit was mijn hoerenvijfdaagse. Over een poosje zal ik er vast weer eentje houden maar nu is de hoer even in de kast gezet. Ik date nog wel gewoon tussendoor en heb nog veel andere dingen gedaan en meegemaakt en als er mensen zijn die het leuk vinden om daar over te lezen hoor ik dat graag. 

2093 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.