Klusjesman

Geplaatst door: snoepjevanweek op 04-01-21

Voor begin zie verhaal als auto rit er is een doel hoe kom je er?

----------------------------------------------------------------------------------------
Broeder Josef van de orde van de Broeders van de Liefde had een probleem had nieuwe klusjesman nodig. Waarom vraag je ze hadden toch Geert welk zichzelf aan had geboden? Klopt alleen deed hij niet de klusjes meer zoals hoorde te gebeuren. Om simpele reden Geert was ook een liefdes broeder na moeilijke start lukte het nu wel! Daar broeder Josefs schuld was werd hij op pad gestuurd maar ook om andere reden. Maar waar moet je klusjes man vinden welk klooster in wil goede vraag? Zeker als niet elke broeder hetero is en ongevoelig voor mannelijk schoon is. We volgen broeder Josef  tijdens de zoek tocht naar een klusjes man neen broeder Josef ging niet naar andere kloosters. Hij mag dan zelf niet knap zijn en kalend maar wel slim weet waar die moet zoeken. Welk ons brengt naar paar plekken in de provincie Gelderland alvast.

Voor de zoek tocht kreeg broeder Josef geld mee kan moeilijk verwachten dat in natura betaalt. Is okay dat hij een keer wel in natura betaalt maar was een uit zondering wel. We gaan met de bus naar Arnhem daarna Zutphen zou niks in Arnhem worden? Broeder Josef leerde het hoofd van de ambacht school kennen in een vorig leven. Geen geluk maar het school hoofd krijgt goede pijp beurt wat Josef lift op levert naar Zutphen. Zutphen een klus bedrijf weer geen geluk je ben gelijk maar Josef geniet wel. De project leider is net uit kast en Josef wordt door hem gepijpt. Broeder Josef neemt hem veilig op de werk bank leegt zijn ballen in hem. Dan maar terug naar Renkum met de bus nu dus wel geluk als zo kan noemen? Door crisis moet een bedrijf in krimpen dus ontslagen en josef komt de man tegen. Nu hoeft  Jozef niet te smeken dus eindelijk geluk. De man wil elke klus aanpakken welk hem geld oplevert gewoon eerlijk.

De man ziet wel zitten klooster vol lekkere kerels en betaalt voor klussen ook nog. Hij weet al hoe broeder Jozef hem heeft verwent met zijn tong en handen in de station wagen. De zoek tocht is ten ende maar dit avontuur zeker nog niet kan vertellen !Broeder Josef ligt in bed met de nieuwe klusjes man welk net gedoucht heeft. Eerst kennis gemaakt met geert welk goed hem tongde en die droeg zijn werk over aan hem. Broeder Josef was dan geen schoonheid maar wist alles van verwennen alvast. Zal broeder Josef zijn kennis over dragen aan de nieuwe klus echt niet. Maar die zou tijdens klussen genoeg tevreden gesteld worden op dagelijkse basis kan vertellen. Of verstandige keuze is de nieuwe klusjesman natuurlijk wel? Of broeder Josef verliefd is en de klus wil blijft open vraag natuurlijk?

2075 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.