Warmte

Geplaatst door: waterrat op 06-01-21

We zijn vandaag in zo’n enorme spa, met warme en koude zwembaden, stoombaden, zoutbaden, relaxruimtes, grotten, waterpartijen en meren, massagezalen en overal douches. We zijn een dik jaar terug in de tijd en van corona heeft nog niemand gehoord. Ik heb me vandaag getrakteerd op een hele dag saunapret, naakt, dat spreekt vanzelf. Het is zaterdag, druk, alles loopt door elkaar, jong, oud, man, vrouw, dik en dun. De jongens zijn blond, gespierd, hun lijf is gladgeschoren, en zij, en hun vriendinnen evenmin, beseffen niet dat ik hier mijn ogen uitkijk wanneer ze onder de douche staan, en het zeepsop van hun gladde buiken en hun grote halfstijve pikken zie druipen.

 

Mijn favoriete  ruimte is die met de open haard. Het is een nauwelijks verlichte spelonk met daarin een open vuur dat af en toe door een medewerker wordt bijgevuld. Het is al laat, de meeste jongens zijn al met hun vriendin naar huis, maar ik blijf nog. Het vuur is bijna uit, dus ik haal wat extra hout om het nog een keer op te stoken. Ik sta nu vlak voor de open haard, de vlammen laaien hoog op en ik koester me in de lome warmte. Het vuur knettert, uitkijken dat ik me niet brand aan de vonken. Aan de voorkant word ik kokend heet, mijn billen en rug worden hooguit lauwwarm. Het licht van de vlammen speelt over mijn buik en ik stel tevreden vast dat ik resultaat heb van mijn harde training. Mijn torso en schouders breed, mijn buik plat, onbehaard met onderaan een flinke, zwarte toef. Stom, ik had me moeten scheren, net als de blonde jongens hier. Mijn pik is stijf en wijst recht vooruit naar de haard. De donkerbruine huid glimt in het schijnsel van de vlammen. Voorzichtig, geen aanstoot geven nu, maar het maakt niet uit, ik ben alleen in deze ruimte; niemand ziet me hier. Door de smorende warmte druipt het zweet langs mijn lijf naar beneden; ik veeg het uit over borst, buik en benen, billen. 


Ik wil net naar buiten lopen om nog een houtblok te halen als ik merk dat ik toch niet alleen ben. Een man met wit haar, voorbij de zestig, schat ik. Verdomme, ik sta hier met een stijve, denk ik, maar dat heeft hij natuurlijk allang gemerkt. Ik blijf voor het vuur staan en voel dat hij naar me kijkt. Ach, wat maakt het uit, ik heb vandaag al zo veel pikken in volle glorie gezien, dan kan de mijne er nog wel bij. De man komt naast me staan en tuurt in de vlammen. Vreemd genoeg vind ik het niet gênant om met een stijve voor het vuur te staan, en gelukkig zegt de man er niks van.

Ik heb je helemaal niet horen binnenkomen, stamel ik. Hij antwoordt dat hij al die tijd in een hoek zat, maar dat ik hem niet had opgemerkt.

Het is laat. Moet je niet weg? zegt hij. Ik laat hem weten dat ik nog geen zin heb om het hele stuk naar huis te rijden en dat ik nog even blijf.

Kom je niet van hier? zegt hij. Nee, Randstad, mompel ik. Hij zal het wel horen aan mijn accent. Ze praten hier heel anders.

O, dan ben je een eind van huis. Je bent hier niet in het westen, hoor. Dat had ik inderdaad al gemerkt. Ander volk hier. Plattelandser, maar ook steviger, groter en blonder dan bij ons. Met mijn mijn donkere haar en matte huid steek ik er nogal bij af. We raken aan de praat terwijl het vuur vlak voor ons knettert en vonken in de rondte spatten. De hitte van het vuur ontspant, ik laat me langzaam gaar stoven in de aangename warmte en al kletsend krijgen we het over boerenprotesten, blunders van de overheid, gele hesjes, alle zaken die het nieuws de laatste tijd beheersen. Het is meer dan duidelijk waarom de man het gesprek gaande houdt. Ik zie hoe hij zijn blik steeds naar beneden laat gaan en op mijn harde snikkel laat rusten, de schijn ophoudt dat we hier toevallig een onschuldig gesprek aan het voeren zijn, maar het maakt me niet meer uit. Hij heeft mijn dikke lul al van alle kanten bekeken, ik hoef niets meer te verbergen. Door de hitte bijna gaar gestoofd doe ik een stap naar achteren. In een hoek, waar het donkerder is en het schijnsel van de vlammen over de muren speelt, zijn van beton onregelmatig gevormde bankjes van zo’n meter hoog gemaakt. Ik vlij me erop neer. De warmte maakt loom en ondanks het beton voelt het alsof ik in de dikke kussens van een zacht bed wegzink. In het licht van de vlammen zie ik de contouren van mijn belachelijk grote  pik op mijn buik. De man vraagt of hij naast me mag zitten. Ik stem toe maar er is helemaal geen plaats, en hij blijft maar staan terwijl hij maar doorpraat over files, brexit, terrorisme, ik weet niet wat. En ik lig hier weerloos met een stijve onder handbereik, stil! hou je mond. Raak me aan. Waarom lig ik hier anders?


Dan, eindelijk, een hand op mijn borst, hij vraagt of dat mag, en ik stem toe. Ik kan nu niet weigeren, ik ben te geil. Hij streelt mijn borst en masseert mijn tepels, en vandaar gaat hij naar mijn onderbuik. Pak mijn pik vast, denk ik, trek me af. Ik ben nat van het zweet, hij wrijft het over mijn lichaam uit. Pak hem dan, maak me klaar, alsjeblieft. Hij masseert mijn dijen, kuiten, borst, buik, ballen, pik, totdat hij die stevig met zijn hand omklemt. Weet ik zeker dat ik dit wil? Ik kan me nu niet meer verzetten. Ik ben nu volledig in zijn greep, aan hem overgeleverd. Hij begint langzaam stevige trekbewegingen te maken. Ik laat me gaan, en voel de warmte die me benevelt en lui maakt, daas van wellust voel ik zijn hand om mijn pik die me nu al bijna laat spuiten. Ik sluit mijn ogen en voel dan hoe hij met zijn andere hand naar mijn kont gaat en zijn vingers naar binnen steekt. Ik word langzaam opgerekt, gevuld. Hoeveel zijn het er? Twee, drie misschien? Zijn andere hand trekt zonder ophouden door, terwijl ik het zaad in mijn nu keiharde pik omhoog voel komen. En terwijl ik aan twee kanten genadeloos word gemasseerd, spuit het sperma in lange stralen op mijn buik, borst, in mijn nek. Ik hap naar adem en bedekt door een dikke laag pap blijf ik liggen terwijl de man me gelukzalig aankijkt. 

Dat was kort maar geil, zegt hij, terwijl hij uit een ooghoek naar het zaad op mijn buik kijkt. Ik moet even bijkomen, sluit mijn ogen en denk aan niks. Je bent een mooie jongen, zegt hij, maar dat weet je zelf ook wel. Regelmatig gezicht. Slank maar stevig en gespierd. Atletisch. Dat is een kwestie van smaak, antwoord ik. Ik train regelmatig om in vorm te blijven, maar ik zie altijd dezelfde kop wanneer in de spiegel kijk. En die ken ik nu wel. Ik wou dat ik zo’n blonde jongen was, weet je wel, met een sixpack en een geschoren lijf, blonde billen en pik. Vind je trouwens dat ik me moet scheren? vraag ik. Dat zwarte haar daar beneden belemmert het zicht. Niet nodig zegt hij, maar als ik besluit het te doen, wil hij me graag helpen. Ineens herinner ik me dat ik een toilettas met tandenborstel en scheergerei in de auto heb liggen. Zal ik het halen en me hier door hem laten ontharen? Nee, laat ook maar, ik lig hier veel te lekker in de hitte met een stijve lul en iemand naast me die me maar al te graag onderhanden neemt. 


Zit er nog een tweede ronde in? vraagt hij gretig. 

Misschien, antwoord ik, maar dat is dan een derde ronde. 

Hoezo? 

Hij kan het niet weten, natuurlijk, maar vanmorgen, meteen na aankomst, ging mijn aandacht uit naar een van die blonde jongens met zo’n gladgeschoren sportlijf. Hij zat tegenover me, hier in deze ruimte. Toen zijn vriendin naar buiten liep zat hij met zijn stijve lul in z’n hand naar me te loeren. Ik werd hard, kon geen weerstand bieden en liet hem zijn gang gaan. Hij kwam naar me toe, spoot zonder iets te zeggen zijn blonde pik leeg op mijn buik, en even later deed ik hetzelfde.

De man dringt aan op een derde ronde. Voel eens, je hebt nog een stijve. Wie is er hier geil? Hij heeft mijn lul in de tussentijd niet eens losgelaten, hij ligt nog altijd hard en stevig in zijn hand. Hij trekt er plagerig een paar keer aan en meteen maakt hij op-en-neergaande bewegingen langs mijn lul. Kan mijn lichaam dit nog aan? Maar dan voel ik zijn vingers tussen mijn billen die op zoek gaan naar mijn kont, hoe ze even duwen en dan ongeduldig maar doelgericht naar binnen glijden, met hun zachte warmte de ruimte daar beneden opvullen en dan krijgt de geilheid weer de overhand. De hitte maakt dat mijn lijf glimt van het zweet, het lijkt bijna te smelten, en ik zak weg de diepte van mijn eigen geilheid in, terwijl mijn kont lijkt te exploderen door zijn vingers die wild heen en weer gaan, en mijn pik, die aldoor harder aanvoelt, hard als hout, en die op knappen staat. En terwijl hij blijft pompen, stroomt alle bloed in mijn lijf naar mijn grote pik, voel ik mijn kokend hete zaad dezelfde kant op gaan, voel ik alle energie zich samenballen in kont en pik, ik voel hoe mijn pik het kookpunt bereikt, hoe mijn lichaam vanbinnen in duizend stukken lijkt te barsten, en dan spuit ik een nieuwe lading gloeiend zaad over me heen, over navel, buik en borst, tot in mijn nek en op mijn lippen. De ruimte tolt om me heen de bank draait onder me weg en even verlies ik het bewustzijn. Als ik weer bijkom, kijk ik recht in de blauwe ogen van de man. Ik dacht dat je flauwgevallen was, zegt hij. 

Ik was even weg, maar na twee orgasmes neemt de ontspanning het over, ik val bijna in slaap. Hij heeft zijn vingers nog in mijn kont, en met zijn vrije hand gaat hij door de dikke lading zaad op mijn buik, Hij schept het op en brengt het met zijn vingers naar mijn mond. Hier, je melk, daar word je groot en sterk van. Ik drink het op, als een baby aan de borst. het smaakt zoet, ik heb fruit gegeten. Zo voert hij me mijn jongenssappen en als alles op is, trekt hij zijn vingers uit mijn kont. We lopen naar de douches. Ik heb nog steeds een stijve, maar er is bijna niemand meer die het ziet. Kom je volgende week weer? vraagt hij. Ik beloof het, maar ik heb hem daarna nooit meer gezien.

3841 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.