Mijn eerste ontmoeting - deel 2

Op een dag, tijdens de middagpauze, vertelde mijn collega dat hij vaak afrukte in de toiletten. Ik keek hem ongeloofwaardig aan. "Ik heb het zelf al aan mijn bureau gedaan terwijl je erbij was, maar je merkte het niet". Ging hij verder.

"No way!" was mijn reactie. "Dat zou je nooit durven!".

Hij lachte eens en zei "Wedden dat ik het nu durf?" Ik wist totaal niet wat te zeggen en voor ik het wist stond hij recht en opende zijn broek. "Ga je geen nee zeggen?" vroeg hij me. Maar nog steeds geloofde ik het niet en knikte van nee.

Zonder aarzelen haalde hij zijn paal die reeds hard was naar boven en begon hij zich af te rukken. Hij was mooi en groot. Een beetje zoals die van mij. helemaal glad geschoren. Ik had nog nooit iemand anders zijn paal live gezien en hij stond maar enkele meter van mij vandaan. Door de spanning kreeg ik zelf ook een stijve. "Wat zou je vriend hiervan vinden?" vroeg ik hem. "Die zou meedoen." liet hij me weten.

Het was muisstil, we konden een collega op de benedenverdieping horen lopen. Hij zag dat ik geil stond van de situatie en begon zeer zachtjes te kreunen. Ik duwde met mijn hand op mijn bobbel om hem onder controle te krijgen, maar ik werd enkel nog geiler. Dat terwijl de collega's elk moment weer konden naar boven komen.

"Doe lekker mee." ze hij. Maar ik knikte nee, want ik wilde niet betrapt worden. Ik voelde met mijn hand in mijn broek en op dat moment kwam hij klaar en spoot hij twee grote stralen over zijn bureau. Ik zette mij terug neer en begon te werken.

wordt vervolgd ...

2461 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.