Detachering bij de provincie

Geplaatst door: lurker op 06-01-21

Ik zit "op de bank" zoals dat heet op kantoor van het detacheringsbedrijf waar ik werk als er een klant langs komt om bij te praten met mijn baas. Ik sta net bij de koffieautomaat te wachten tot mijn koffie klaar is als hij me van top tot teen opneemt alvorens door te lopen naar de kamer waar mijn baas zit.

Later die dag hoor ik dat ik, op aandringen van de klant, voor hem ga werken. Mijn baas vertelt erbij dat die man vroeg wat "die gast met dat blauwe shirt aan die net bij de koffieautomaat stond kan en wat ie moet kosten" en dat wij gezegd hebben wat je zoal doet en dat je 100 euro per uur zou moeten kosten, we dachten: we zetten hoog in, want hij lijkt zijn keuze al gemaakt te hebben en hij accepteerde het uurtarief gewoon zonder onderhandelen. Top!

De volgende dag ga ik dus meteen voor de klant werken. Het blijkt om de provincie te gaan en ik kom in een team dat verder bestaat uit interne IT'ers, ambtenaren dus, en het werk vindt op fietsafstand van mijn huis plaats dus ik vind het al snel goed. De man die bij ons de klant was is hier afdelingshoofd en hij heet Henk, maar hij bemoeit zich inhoudelijk qua werk niet met mijn team, daar zit een manager tussen.


Na een paar weken op een vrijdagmiddag als het, zoals gebruikelijk, vrij rustig is (veel ambtenaren zijn vrij op vrijdag, of gaan dan eerder naar huis, zelden later dan 15:30) roept Henk mij bij zich met de woorden "kom eens" en als ik dat doe zegt hij "ik heb een klus voor een uurtje voor je, je kunt dat gewoon op die opdracht waar je vandaag mee bezig bent schrijven" en hij vraagt me hem te volgen. Ik word gevraagd te notuleren bij een vergadering, omdat zijn secretaresse vrij is, en ook als ik misschien van een onderwerp verstand heb, mijn mond te houden en hem achteraf daarover te informeren.

Ik notuleer de vergadering van slechts 45 minuten, maar deze gaat over strategische zaken waar ik verder geen verstand van heb en houd gedurende de hele vergadering mijn mond. Ik vraag achteraf slechts wat met sommige dingen bedoeld werd om de notulen te kunnen afmaken en ga vervolgens terug naar mijn plek om dat te doen en ze vervolgens via de mail te versturen.


De vrijdagmiddag daarop is er helemaal niemand op de afdeling, behalve Henk en ik. Hij vraagt wederom een uur van mijn tijd en om om 16:00 bij hem op kantoor te komen. Als het zo ver is en ik in zijn kantoor sta zegt hij "de eigenlijke reden dat ik jou meteen voor mij wilde hebben werken is dat ik je wel aantrekkelijk vind, ik ben biseksueel en hoopte dat je een beetje volgzaam zou zijn en daar leek het vorige week wel op. Je hoeft niet te schrikken, ik ben geen handtastelijk type en vind het alleen al leuk om naar je te kijken, maar ik zou je wel willen vragen om je schoenen, shirt en broek uit te doen."

Ik sta vervolgens een beetje beduusd naar Henk te kijken waarop hij zegt "Weet je wat? Ik geef jou de macht, ik keten mezelf met handboeien vast aan het bureau en gooi jou de sleutel toe". Zo gezegd, zo gedaan. Daarna demonstreert Henk dat hij echt vast zit aan zijn bureau waarop hij mij de sleutels toewerpt. Vervolgens vind ik, feitelijk nu de machtspositie bezittend, het opeens wel leuk en ik besluit mee te spelen.

Ik stop de sleutel van de handboeien in mijn broekzak. Vervolgens doe ik mijn schoenen uit, loop ik wat naar Henk toe en doe ik mijn shirt uit. Daarna trek ik tergend langzaam mijn broek uit en blijf ik vervolgens voor Henks bureau staan. Henk vraagt of ik me om wil draaien zodat hij mijn kont kan zien en ik doe ook dat.

Daarna geeft Henk aan dat het mooi geweest is waarop ik, helemaal in de plaag-modus, zeg dat ik pas een kwartier op zijn kamer ben en vraag of hij niet nog langer naar me wil kijken?

Henk antwoordt van niet, dus ik kleed me weer aan, loop naar hem toe omdat vangen voor hem nu lastig is, en als ik hem de sleutel wil overhandigen zegt hij "maar wat je daar net deed beviel me wel degelijk, neem dus volgende week vrijdag maar een extra boxer mee, als je durft ..."


De week erna ontbiedt Henk me weer om 16:00 op zijn kamer en vraagt hij me of ik een extra boxer bij me heb, ik zeg "Ja hoor, ik zal hem aan je laten zien" en begin me, ondanks dat Henk ditmaal niet aan zijn bureau vastgeketend zit, wederom uit te kleden. Als ik mijn broek uitgedaan heb en vervolgens een boxer uittrek, terwijl ik er nog eentje onder aan heb zegt Henk "Heel goed, doe ook je sokken uit en kom maar met me mee en neem je andere boxer mee".

In Henks kantoor bevindt zich een eigen badkamer waar naartoe ik Henk volg. Eenmaal in de badkamer kleedt ook Henk zich tot op zijn boxer uit en als we beide nog maar 1 kledingstuk aan hebben zegt hij "Ik geil enorm op broekplassen, dus ik zou graag zien dat je dat hier in het bad zou doen". Om zijn statement kracht bij te zetten doet hij het eerst zelf en als hij klaar is zegt hij "nu eerst ff douchen", waarna Henk het douchegordijn sluit en even later na het douchen met een droge boxer aan weer uit bad stapt.

Ik zie een stapel handdoeken waarvan ik er ook eentje zou kunnen gebruiken, dus leg ik mijn droge boxer naast het bad, stap in bad en volg Henks voorbeeld. Ik zie dat als ik aan het plassen ben, hij een stijve krijgt, maar dat besluit ik te negeren. Als ik klaar ben met plassen doe ook ik het douchegordijn dicht, trek mijn boxer uit, douche me en droog ik me af waarna ik in mijn andere boxer weer uit bad stap. Als ik de werkkamer van Henk inloop zit hij al weer aangekleed achter zijn bureau. Ik loop naar mijn kleren toe en Henk zegt "Ik ben uitermate tevreden over je, volgende week graag weer zo'n scenario!"


De week erna heb ik dus wederom twee boxers aan als Henk me op zijn kantoor roept. Ditmaal kleed ik me zonder wat te zeggen uit tot op mijn laatste boxer en als ik dat gedaan heb en Henk wederom gevolgd ben naar de badkamer zegt hij "Ditmaal zou ik graag niet in mijn eigen boxer plassen, maar over jouw boxer heen plassen terwijl jij zelf in je eigen boxer plast". Ik ga akkoord en neem plaats in de badkuip. Henk blijft aangekleed naast de badkuip staan en hij haalt slechts zijn piemel uit zijn broek om vervolgens te gaan staan wachten. Als ik eenmaal aan het plassen ben doet Henk met me mee en als we beiden klaar zijn, douche ik me wederom en loop ik weer in een droge boxer Henks kamer in.

Als ik weer bij Henks bureau ben en me weer aankleed zegt Henk dat hij volgende week graag weer zo'n scenario wil waarbij hij wederom zelf aangekleed blijft en alleen ik me zal moeten douchen, ik zeg "Prima!". "Daarnaast", vervolgt Henk, "vind ik het fijn als je tijdens ons verblijf in de badkamer niks, zegt. Akkoord?". Hoewel we nu in de werkkamer zijn knik ik bevestigend met mijn hoofd en ga weer aan het werk.


Een week later herhaalt het scenario zich tot ik Henk weer achterna gelopen ben naar de badkamer. Henk zegt nu, voordat ik de badkuip in stap dat hij graag over mijn boxer zou willen klaarkomen in plaats van plassen. Ik kijk even bedenkelijk, maar Henk zegt dat het feitelijk weinig uitmaakt, die boxer moet sowieso in de was en daar moet ik hem gelijk in geven en aangezien ik al een paar weken zie dat onze avonturen Henk een stijve bezorgen en ik dat wel spannend vind stap ik de badkuip in en maak me klaar om in mijn broek te plassen.

Henk haalt zijn reeds stijve lid al tevoorschijn en vraagt of ik nog even wil wachten waarna hij zichzelf af begint te trekken. Na een tijdje zegt hij "Nu plassen!" waarop ik begin te plassen en Henk vrijwel meteen daarna op mijn boxer klaarkomt. Ik douche me wederom en loop weer naar de plek voor Henks bureau waar mijn kleren liggen als Henk zegt nog wel wat leuks voor volgende week te weten, maar niet te weten of ik daar in mee wil gaan. Ik kleed me zwijgend aan om vervolgens Henk zijn verhaal te laten doen.

Henk geeft aan volgende week graag in mijn gezicht klaar te komen alvorens ik in mijn boxer plas. Ik geef aan daar niet aan mee te willen werken waarna Henk zijn voorstel afzwakt door te zeggen dat ik uiteraard mijn mond en ogen dicht mag doen en dat hij op mijn wang zal richten. Ik weiger nog steeds. Ik geef aan het elke week weer iets nieuws dat 'enigszins vernederend' is te gaan doen wel spannend te vinden, maar op mijn gezicht laten klaarkomen niet 'enigszins vernederend' te vinden maar gewoon slaafs. Henk zegt vervolgens "oké, dan doen we volgende week hetzelfde als deze week", waarna ik zijn kantoor weer verlaat.


De week daarna probeert Henk me, als ik alweer in mijn boxer in de badkamer sta, over te halen om hem alsnog in mijn gezicht te laten klaarkomen. Ik schud met mijn hoofd van niet. Henk zegt vervolgens dat erg jammer te vinden, maar zo veel plezier te beleven aan onze vrijdagmiddaguurtjes dat hij vrede heeft met mijn beslissing. Vervolgens geeft hij aan wel iets anders leuks te weten.

Hij pakt een setje handboeien en vraagt of ik niet met 1 hand aan de douchestang vast zou willen zitten. Ik twijfel even, maar als Henk mijn linkerhand pakt en aan de ene handboei vastmaakt laat ik gewillig de andere kant aan de douchestang vastzetten en Henk de sleutel in zijn broekzak stoppen. Dit komt mede doordat de douchestang van kunststof is en ik verwacht me in nood wel los te kunnen krijgen. Henk komt vervolgens wederom klaar op mijn boxer terwijl ik daar in plas, maar hij mikt ook iets te hoog zodat er wat sperma rond mijn navel zit.

Henk wacht af of ik daar iets van zeg, maar denkend aan het eerder van mij gevraagde "zwijgen in de badkamer", wat ik zelf ook wel spannend vind, doe ik dat niet. Zelfs niet als Henk nog even aandachtig naar mijn navel gaat kijken om er de aandacht op te vestigen.

Even later maakt Henk me weer los en vraagt hij of ik volgende week weer een schone boxer mee wil nemen, waarop ik ja-knik.

Nadat ik me gedoucht heb en weer de werkkamer ben ingelopen zit Henk daar niet eens, dus kleed ik me maar gewoon aan en ga weer aan mijn werk.


De volgende vrijdag volg ik Henk weer naar de badkamer. Als ik in de badkuip sta geeft Henk aan dat hij ditmaal graag beide handen geboeid in de handboeien wil hebben en het kettinkje van de handboeien over de douchestang heen. Ook dit laat ik Henk bij mij doen aangezien ik nog steeds verwacht in geval van nood los te kunnen komen.

Als Henk wederom klaarkomt terwijl ik aan het plassen ben mikt hij zijn hele lading op en boven mijn navel in plaats van op mijn boxer en wederom zeg ik daar niks van. Ook nu neemt hij weer de tijd om nog eens naar het resultaat van zijn werk te kijken en ook nu weer doe ik alsof mijn neus bloedt.

Henk maakt me weer los en verlaat de badkamer. Als ik me gedoucht en weer aangekleed heb en naar Henk kijk om te kijken wat hij deze keer gaat zeggen, laat hij door een handgebaar merken dat hij wil dat ik voor zijn bureau kom staan. Ik doe dat en vervolgens zegt hij dat het volgende week donderdag zijn verjaardag is dus dat hij graag zou willen dat ik volgende week onder mijn reserve boxer een tangaslip aan doe. Mij maakt het weinig uit, dus als Henk mij een tangaslip overhandigt neem ik die aan en ga weer aan het werk.


Die week daarna sta ik in de tangaslip voor Henk zijn bureau als hij zegt nu graag mijn billen te zien, dus ik draai me om en laat ze aan hem zien. Daarna vraagt Henk me hem voor te gaan naar de badkamer zodat hij nog wat langer van mijn billen kan genieten. Zo gezegd zo gedaan, maar als ik al in de badkuip ben gaan staan en met mijn gezicht naar Henk sta zegt hij "voor mijn verjaardag zou ik alsnog graag in je gezicht klaarkomen, nadat je in de tangaslip hebt geplast".

Hij kijkt me bijna smekend aan en zegt zachtjes "voor mijn verjaardag", dus ik denk bij mezelf dat het voor die ene keer zou moeten kunnen en ik knik instemmend. Ik plas in de tangaslip en vervolgens pak ik een handdoek en ga ik gehurkt in de badkuip voor hem zitten ter hoogte van zijn kruis.

Henk ritst zijn broek open en begint zich af te trekken. Slechts een of anderhalve minuut later zegt hij bijna te komen, dus doe ik mijn ogen dicht. Het duurt dan wel degelijk nog een paar tellen, maar vervolgens voel ik een warme klodder in mijn linker oogkas terechtkomen en net als de klodder langzaam naar beneden begint te zakken volgt een tweede in mijn rechter oogkas. Als ik vervolgens bedenk dat ik nog enkele seconden zal wachten tot ook die klodder een beetje gezakt is zegt Henk "Sander, wil je nog even wachten met je gezicht afvegen vanwege de speciale aangelegenheid". Ik besluit vervolgens inderdaad nog een tijdje te wachten en net als ik het mooi geweest vindt zegt Henk "Dank je wel, nu mag je je gezicht schoonmaken".

Eenmaal mijn gezicht schoongemaakt hebbend met de handdoek ga ik me weer douchen en afdrogen en trek ik mijn droge boxer aan. Als ik even later weer aangekleed voor Henk sta kijkt hij me heel blij aan en zegt hij "Dank je wel! Neem je volgende week weer gewoon twee boxers mee?" Ik knik bevestigend en ga weer aan het werk.


De week erna ben ik aan het werk als ik rond 15:50 een e-mail van Henk krijg met een, volgens de titel, leuk filmpje. Ik vraag me af wat dit nou weer is aangezien Henk me nooit grappige dingen mailt, maar besluit het filmpje, uiteraard, toch te bekijken.

Het filmpje duurt twee minuten. Ik start het filmpje op en zie mezelf gehurkt in bad zitten met een mijn ogen dicht en vrijwel meteen klodders sperma in mijn oogkassen krijgen, vervolgens Henk die me bij mijn voornaam aanspreekt en vraagt of ik nog even wil wachten met mijn gezicht schoonmaken waarna vanuit verschillende hoeken en van verschillende afstanden het langzaam omlaag lopende sperma op mijn gezicht te zien is. Ook is duidelijk te zien dat mijn handen een handdoek vasthouden en dus feitelijk vrij zijn en ik dus alles vrijwillig laat gebeuren.

Vervolgens hoor je Henk zeggen dat ik mijn gezicht mag schoonmaken en zie je mij daar nog net mee beginnen, waarna te zien is dat Henk wegloopt uit de badkamer, zijn gulp dichtdoet en zijn werkkamer weer inloopt. Dan een opname waarop duidelijk aan de meubels, schilderijen en planten te zien is dat dit Henks werkkamer is en uiteindelijk Henks bureau en vervolgens nog een opname van dichtbij van al mijn voor het bureau op de grond liggende kleren en schoenen. Alsof niet al duidelijk was dat ik me heb laten onderspuiten nog even een bevestiging dat ik degene ben in de badkamer. Ik heb een enorm rood hoofd gekregen en merk pas als het filmpje afgelopen is dat Henk achter me staat.

Hij vraagt "Jij wil vast niet dat dat filmpje naar meer mensen verspreid wordt, of wel?" en zonder een antwoord af te wachten zegt hij er achteraan "Het is tijd voor ons uurtje" waarna ik opsta en achter hem aanloop. Terwijl we beiden zwijgen doe ik wat ik meestal gedaan heb in Henks werkkamer: ik kleed me tot op mijn boxer uit en volg hem vervolgens naar de badkamer.

Daar aangekomen zegt Henk "Het maakt me vandaag niet uit of je in je broek plast of niet, ga in elk geval maar gehurkt voor me zitten" waarna Henk zijn reeds stijf geworden lid tevoorschijn haalt en zich begint af te trekken. Als hij bijna klaarkomt doet hij simpelweg met de ene hand mijn mond open en houdt hij met de andere hand zijn eikel vlak voor mijn mond en vervolgens spuit hij zijn sperma in mijn mond. Als hij alles geloosd heeft zegt hij "en nu met je tong het sperma naar voren duwen en de vangst tonen" waarna ik met mijn tong zijn sperma naar de voorkant van mijn mond verplaats en de vangst laat zien. Vervolgens zegt hij kortweg "Slikken!" waarna ik zijn sperma doorslik. Meteen daarna moet ik mijn mond weer open doen zodat Henk kan zien dat er niks meer in zit en vervolgens zegt hij doodleuk "Nu ga ik in je mond plassen, maar dit moet je niet doorslikken. Ik vind het veel opwindender als dat uit je mondhoeken weer naar buiten over je lichaam loopt". Zo gezegd zo gedaan en tegen de tijd dat Henk klaar is moet ik zelf ook plassen, dus laat ik dat ook maar lopen.

Als ik wederom gedoucht en weer aangekleed voor Henks bureau sta zegt hij dat ons uur nog niet voorbij is en dat hij nog wel een keer klaar kan komen, maar dat ik hem daar even bij moet helpen. Met zijn gulp al los loopt hij op me af, geeft een duw op mijn schouder ten teken dat ik op mijn knieën moet en zegt "Nu mag jij me aftrekken zodat ik me op het klaarkomen kan concentreren, let wel, wederom in je mond!". Ik trek Henk enkele minuten af omdat het wat langer duurt voor hij opnieuw klaarkomt, maar uiteindelijk lukt het me om hem wederom sperma in mijn mond te laten schieten. Ik toon wederom de vangst alvorens door te slikken en kleed me vervolgens weer aan. Henk zegt erg blij te zijn met de vorderingen die ik maak, vooral ook omdat hij elke week een uurtje van me kan genieten. Zonder verder nog iets te zeggen wuift hij op een manier naar me waarmee hij aangeeft dat ik kan gaan, wat ik vervolgens dus ook doe.


Als ik me de week daarna weer achter Henk aan de badkamer in begeef zegt Henk "Vandaag gaan we weer wat nieuws doen" en hij wijst dat hij me weer gehurkt in de badkuip wil hebben. Hij komt met zijn kruis vlakbij mijn gezicht staan en zegt "Je kunt vast wel verzinnen wat ik voor vandaag in gedachten had" waarna ik zijn broek voor hem losmaak, zijn stijve lul tevoorschijn haal en hem af begin te trekken. Ik ben amper begonnen als hij zegt "Ik had je slimmer ingeschat, dit hebben we vorige week al gedaan", waarna ik mijn tong naar zijn eikel toe beweeg en aan zijn goedkeurende knik zie dat dat de bedoeling is. Langzaam begin ik te likken aan zijn eikel en na een tijdje neem ik zijn hele eikel in mijn mond.

Lang duurt het niet voordat Henk klaarkomt, dus laat ik hem wederom de vangst zien totdat hij “Slikken!” zegt en als ik hem mijn lege mond toon zegt hij "Als je moet plassen doe dat dan gewoon in de w.c., ik wil dat je over uiterlijk twee minuten weer voor mijn bureau staat. Ik moet inderdaad plassen omdat ik ervan uit was gegaan dat ik weer in mijn broek zou moeten plassen, dus ik doe dat snel in de w.c. en beweeg me daarna weer naar Henks bureau.

Daar aangekomen zegt hij "laat die boxer eens op je enkels vallen", wat ik gehoorzaam opvolg. Vervolgens zegt hij "En nu beide voeten een stapje naar achteren" en daarna "En nu op handen en voeten". Als ik zover ben zegt hij "Pak de boxer met je tanden op en loop op handen en voeten om het bureau heen naar mij toe". Ik doe zoals gevraagd en als ik bij Henk aankom zegt hij "Leg de boxer op mijn schoot, deze zal ik houden als aandenken aan het feit dat je vandaag eindelijk naakt bent in mijn werkkamer". Als ik ook die opdracht heb uitgevoerd zegt hij "En nu op mijn bureaublad gaan zitten met je gezicht naar mij toe", waarna hij mijn benen spreidt en met mijn piemel gaat spelen.

Echt geil word ik niet van de dingen die Henk doet, maar dat was misschien ook niet de bedoeling want hij lijkt zich wel te vermaken. Toch krijg ik na een tijdje de opdracht om over hem heen te gaan liggen met mijn kont omhoog. Ik weet niet wat hij van plan is, maar erg blij word ik niet van zijn voorstel. Henk zegt dat ik stout ben geweest en hij geeft me een aantal tikken op mijn billen. Als mijn billen een beetje rood beginnen te worden vind Henk het welletjes en zegt hij dat ik, voor zijn bureau, op mijn knieën moet gaan zitten.

Wederom komt Henk voor me staan met zijn broek gewoon dicht en hij kijkt me met een veelbetekenende blik aan. Ik doe zijn gulp los, haal zijn lid tevoorschijn en begin nu meteen met likken dat vrij snel overgaat in pijpen. "Ha, toch een snelle leerling. Gelukkig!" zegt Henk. Het duurt wederom de tweede keer iets langer, maar wederom komt Henk na een tijdje in mijn mond klaar en weer toon ik hem de vangst alvorens deze door te slikken. Daarna zegt Henk dat ik me weer aan mag kleden en dat het volgende week niet meer nodig zal zijn een extra boxer mee te nemen aangezien ik me in het vervolg helemaal uit moet kleden na binnenkomst. Ik kleed me aan en ga weer aan het werk.


De volgende vrijdag kleed ik me, zoals gevraagd, helemaal uit in Henks werkkamer en Henk zegt weer graag achter mij aan naar de badkamer te lopen zodat hij naar mijn kont kan kijken op weg daar naartoe. Ik ga hem voor naar de badkamer en stap de badkuip in en draai me om.

Dan volgt een herhaling van het scenario van vorige week. Henk komt weer met zijn kruis voor mijn gezicht staan, ik maak zijn gulp los, haal zijn lul tevoorschijn en begin hem te pijpen. Dan zegt Henk "Nu zonder handen", waarop ik mijn handen omlaag doe en vervolgens zegt Henk "Laat de heen en weer gaande beweging maar zitten, die neem ik van je over", waarop hij zachtjes in mijn mond begint te stoten alvorens vrij snel daarna klaar te komen. Dit keer houdt hij, terwijl hij klaarkomt, met zijn handen mijn hoofd tegen zijn buik zodat zijn sperma rechtstreeks mijn keel in schiet.

Vervolgens zegt hij het jammer te vinden dat ik nu geen vangst aan hem heb kunnen tonen, dus of ik even overeind wil komen staan. Ik doe zoals gevraagd en vervolgens begint Henk mij af te trekken net zolang totdat ik, in zijn hand, klaarkom. Als ik daar van bijgekomen ben moet ik weer hurken en mijn eigen sperma van Henks hand likken. Het idee bevalt me niet, maar of ik nou sperma of sperma in mijn mond krijg maakt uiteindelijk ook niet zoveel uit, dus ook dit doe ik, waarna ik de opbrengst aan Henk toon. Als ik ook mijn eigen sperma heb doorgeslikt maant Henk me hem te volgen, verlaat hij de badkamer en gaat hij weer naar zijn bureau.

Ditmaal moet ik, nadat ik hem gevolgd ben, languit op mijn rug op zijn bureau gaan liggen en haalt Henk een kaars tevoorschijn. Deze steekt hij aan en vervolgens laat hij zo nu en dan een druppel kaarsvet op mijn borstkas terechtkomen.

Aangezien hem dat niet snel genoeg gaat pakt hij nog drie kaarsen om vervolgens om de beurt een druppel te kunnen laten vallen. Nu zit er een aardig tempo in en vind ik het bepaald niet prettig meer. Gelukkig maakt Henk niet de kaarsen op, maar stopt hij al als ze pas een centimeter of zo gekrompen zijn, kennelijk was dit genoeg dominant gedrag voor vandaag.

Of toch niet??

Ik moet weer gehurkt voor Henks bureau gaan zitten en zonder iets te zeggen haalt Henk zijn stijve piemel tevoorschijn waarna ik mijn mond open doe en hij zijn piemel naar binnen schuift. Hij begint wederom langzaam te stoten, maar als hij na een tijdje nog niet klaargekomen is stoot hij steeds iets feller. Hij raakt hierbij ook enkele keren mijn huig, maar gelukkig hoef ik niet over te geven. Na een tijdje wat feller gestoot te hebben komt Henk alsnog klaar in mijn keel en kan ik me weer gaan aankleden.


De week daarna begeef ik me weer naakt naar de badkuip, waar ik weer gehurkt voor Henk ga zitten en zonder dat een van beiden een woord gezegd heeft heb ik zijn lul al uit zijn broek gehaald en in mijn mond gestopt. Henk komt wederom na wat zachte stoten vrij snel klaar in mijn keel door mijn hoofd vast te pakken bij het klaarkomen, maar vervolgens haalt hij zijn lul niet uit mijn mond. Hij vertelt me nu graag mijn huig te willen trainen en dus door te gaan met stoten net zolang tot ik dan wel over zal moeten geven dan wel zijn hele lul naar binnen kan hebben tijdens het stoten. Ik kijk hem aan op een manier dat ik het er niet mee eens ben en hij zegt "Lastig praten hè, met een lul in je mond?" en meteen daarna "Of wil je alsnog dat dat filmpje de hele afdeling overgaat?". Vervolgens haalt hij zijn lul uit mijn mond.

Ik zwijg even en schud dan mijn hoofd van niet en dus is dat voor Henk genoeg reden mijn mond weer open te doen en zijn lul weer naar binnen te duwen.

Ik laat alles na de dreiging van net inderdaad maar gewoon gebeuren, liever overgeven dan dat dat filmpje echt de hele afdeling overgaat, voor je het weet heeft niet alleen de afdeling het filmpje gezien, maar ook mensen van andere afdelingen en misschien zelfs mijn eigen baas Jacob ...

Na enkele minuten wordt Henks lul weer stijf en hij pakt mijn hoofd aan de achterkant goed vast. Steeds een beetje verder probeert hij nu zijn lul naar binnen te duwen en dat stuit inderdaad op weerstand van mijn huig. Na enkele keren moet ik overgeven en pas als mijn maaginhoud mijn mond uitloopt haalt Henk zijn lul uit mijn mond. Als ik weer ben bijgekomen gaan we verder waar we gebleven waren net zo lang tot ik weer moet overgeven. Pas na vijf keer overgeven komt er niets meer uit mijn maag naar boven al heb ik soms nog best wel moeite met die piemel tegen en langs mijn huig. Henk houdt het voor gezien als hij merkt dat ik klaar ben met overgeven, waarna ik me ga douchen en me weer naar de werkkamer begeef.

Daar aangekomen kleed ik me weer aan en vervolgens zegt Henk "Nu we zeker weten dat er niks meer uit je maag komt, gaan we hier verder", waarop ik weer op mijn knieën ga zitten en Henk zijn stijve lul mijn mond in laat duwen. Wederom wordt er in de werkkamer wat harder gestoot dan in de badkamer, en hoewel me dat niet altijd even makkelijk afgaat komt er inderdaad niks meer uit mijn maag naar buiten. Henk komt na enkele minuten klaar in mijn keel en als hij zijn broek weer heeft dichtgedaan en ik ook weer opgestaan ben zegt hij "Hoe voelt dat nou? Op mijn kwakje na een lege maag hebben?" en hij wuift dat ik kan gaan terwijl hij moet lachen om zijn eigen opmerking. Het voelt nog net niet alsof ik uitgelachen word.


De vrijdag daarop ben ik alweer helemaal naakt als Henk niet opstaat om naar de badkamer te lopen, maar me vertelt dat ik aan de zijkant van het bureau moet gaan staan met mijn kont ertegen aan en me vervolgens achterover op mijn rug moet laten zakken en uiteindelijk met mijn hoofd bij het andere uiteinde uit moet komen. Ik twijfel weer eens, maar Henk hoeft maar te dreigen met het filmpje de hele afdeling over en ik doe wat hij van me vraagt. Henk staat vervolgens op en loopt naar de zijkant waar ik met mijn gezicht lig. Hij zegt dat ik nog wat verder op moet schuiven, net zolang totdat mijn hoofd niet meer op het bureau ligt. Ik doe dat maar heb moeite mijn gezicht zonder ondersteuning omhoog te houden, waarop Henk zegt dat ik mijn hoofd dan ook moet laten hangen.

Ik kijk nu, op de kop, naar een schilderij aan de muur van de werkkamer als Henk voor me komt staan, mijn mond opent, en zijn stijve lul naar binnen schuift. Op deze wijze valt het best mee om zijn hele lul naar binnen te krijgen. Hij stoot een paar keer zachtjes en haalt vervolgens snel zijn lul naar voren zodat alleen zijn eikel nog in mijn mond zit, en dan komt hij klaar. Hij haalt zijn lul uit mijn mond en houdt mijn mond vervolgens wijd open om goed te kunnen zien dat het sperma van mijn tong omlaag druipt naar mijn gehemelte.

Tevreden doet hij mijn mond dicht en omdat Henk wederom “Slikken!” zegt, draai ik mijn hoofd om zodat ik kan slikken.

Als ik mijn lege mond getoond heb mag ik mijn hoofd weer op het bureau leggen, maar moet wel blijven liggen. Vervolgens loopt Henk weg en het duurt een hele tijd voordat hij terugkomt. Als hij er weer is moet ik mijn hoofd weer naast het bureau hangen en stoot hij weer een tijd in mijn keel totdat hij uiteindelijk in mijn mond klaarkomt en vervolgens nog even goed kijkt naar het omlaag druppen van zijn sperma. Als ik ook dat weer op zijn commando weggeslikt heb mag ik weer overeind komen en me aan kleden. Als ik dat gedaan heb en naar Henk kijk om te weten te komen of hij nog meer voor mij in petto heeft zegt hij luid en duidelijk "Tot volgende week. Voor nu: ophoepelen!", waarna ik me maar gegeneerd weer aankleed en aan het werk ga.


Een week later vertelt Henk me terwijl ik me uitkleed dat ik nu aan dezelfde kant van het bureau moet gaan staan, maar dan met mijn gezicht naar het bureau toe. Ik doe zoals gevraagd en ga vervolgens, omdat dat van me gevraagd wordt, voorover op het bureau liggen, waarna Henk mijn benen spreidt en mijn armen op mijn rug kruist, alvorens de handboeien weer om te doen. Ik besef dat ik nu klaar lig om in mijn kont geneukt te worden, dus ik hoop dat Henk in elk geval begint met wat glijmiddel o.i.d. en iets kleins naar binnen en dat is inderdaad het geval. Eerst wordt iets op mijn kontgat gesmeerd en daarna gaat er een vinger of zo naar binnen, gevolgd door iets groters, dat een tijdje heen en weer geschoven wordt.

Henk haalt dan het voorwerp weer uit mijn kont, loopt om de tafel heen en laat het mij zien: een rubberen dildo iets dikker dan een duim. Dan zegt hij dat zijn lul dus nu ook wel naar binnen kan, aangezin ik die dildo al kan hebben en hij loopt weer naar m'n achterkant. Even later heb ik toch wel enige moeite om zijn lul te ontvangen, maar meer dan enkele kleine pijnkreetjes komen er niet, na een paar seconden zit zijn lul al een aardig eind naar binnen en begint hij zachtjes heen en weer te bewegen, waarna hij een minuutje later al in mijn darmen klaarkomt.

Hij haalt zijn lul weer naar buiten en laat me, net als vorige week, een behoorlijke tijd alleen achter. Als hij uiteindelijk terugkeert gaat hij weer achter me staan, duwt zijn lul weer in mijn kont en gaat, aangezien pijnkreten achterwege blijven, ditmaal iets harder neuken waarna alsnog enkele pijnkreten komen. Na een minuut is dat echter alweer voorbij en went mijn kont aan het gebruik. Wederom duurt het de tweede keer wat langer voordat Henk klaarkomt en als hij zijn sperma voor de tweede keer in mijn darmen heeft gespoten kleedt hij zich weer aan en gaat hij op zijn stoel zitten. Hij speelt vervolgens nog wat met mijn billen terwijl hij "Leuk speelgoed ben je" zegt.

Na enkele minuten gaan de handboeien af en mag ik weer overeind komen en me aankleden. Zodra ik mijn T-shirt aan heb is het weer "Ophoepelen!" en verlaat ik zijn kamer weer.


De volgende vrijdag herhaalt het scenario van vorige week zich, behalve dan dat ik, eenmaal geboeid voorover op Henks bureau liggend, ook nog een blinddoek voor krijg, waarna ik daadwerkelijk niks meer zie. Mijn gehoor werkt nu beter, dus ik hoor Henk de kamer verlaten en even later weer terugkomen. Daarna hoor ik nog wat gerommel en even later staat Henk weer achter me. Nu schuift hij zijn stijve lul zonder glijmiddel of zo naar binnen en dat levert weer enkele pijnkreetjes op, maar na één a twee minuten is dat over. Vervolgens haalt Henk zijn lul weer uit mijn kont en loopt hij om de tafel heen om even later bij mijn hoofd te staan. Hij opent mijn mond weer en hij duwt zijn eikel naar binnen alvorens klaar te komen. Als hij zijn lul uit mijn mond heeft gehaald moet ik wederom de vangst tonen alvorens door te slikken en mag ik vervolgens mijn hoofd weer te rusten leggen op de tafel.

Wederom hoor ik wat gerommel en Henk weglopen en weer duurt het een tijd voordat hij terugkomt alvorens hij me maar weer eens in mijn kont gaat neuken en daarin komt hij na enkele minuten ook klaar. Net als vorige week gaat Henk vervolgens op zijn stoel zitten, met mijn billen spelen en ditmaal ook met mijn kont. Hij doet een vinger naar binnen, z'n duim, vervolgens 2 vingers en daarna 3. Opeens heeft Henk er genoeg van, laat hij mijn kringspier met rust en staat hij op om de blinddoek en handboeien af te doen. Daarna krabbel ik weer overeind, kleed ik me met zijn goedkeuring weer aan en vervolgens zegt hij "Tot volgende week, slet!" waarna ik maar weer afdruip.


De week erna moet ik weer voorover over de tafel liggen en krijg ik weer handboeien en een blinddoek om, maar dit keer ook een koptelefoon met muziek. Vervolgens gebeurt er weer minutenlang niks, dus Henk zal de kamer wel weer verlaten hebben, maar opeens voel ik weer dat er wat tegen mijn kontgat aanduwt en even later naar binnen gaat. Ik kan de zachte stoten inmiddels vrij goed hebben, maar al binnen de minuut wordt er overgegaan op hardere stoten die hier en daar nog een pijnkreetje veroorzaken. Bij een van deze pijnkreten wordt mijn mond vastgepakt en opengehouden, waarna een eikel mijn mond wordt ingeduwd direct gevolgd door een zaadlozing. Het stoten in mijn kont wordt beëindigd, terwijl mijn koptelefoon wordt afgedaan en ik hoor Henk, in de buurt van mijn hoofd, zeggen dat ik wederom de vangst moet tonen. Ik doe dat en terwijl ik dat doe wordt weer een eikel naar binnen geschoven, eveneens gevolgd door een zaadlozing. Als ook deze lul weer uit mijn mond is gehaald moet ik wederom de vangst tonen.

Terwijl ik daarmee bezig ben wordt mijn blinddoek afgedaan en zie ik niet alleen Henk vlakbij mijn hoofd staan, maar ook dat zojuist het afdelingshoofd van HRM, Peter, in mijn mond is klaargekomen en terwijl ik amper ben bijgekomen van de huidige stand van zaken voel ik dat er weer tegen mijn kringspier wordt geduwd en er weer een lul mijn kont in gaat. Peter vertelt dat hij vorige week zo'n leuk filmpje had gekregen van Henk, of eigenlijk twee: eentje van een maand of twee geleden en eentje van vorige week waarin te zien was hoe ik Henk me in mijn kont liet neuken, waarna hij in mijn mond mocht klaarkomen. "Echt supergeil!"

Ik zucht en dat is voor Peter het teken om zijn lul weer in mijn mond te doen, ik moet zijn eikel aflikken en toestaan hoe hij enkele keren met zijn eikel mijn wangen opbolt alvorens hem uit mijn mond te 'ploppen'. Na een minuut of twee stopt degene die me in mijn kont aan het neuken was, wordt snel mijn blinddoek weer op gedaan en wordt voor de derde keer een eikel mijn mond naar binnen geduwd waarna een zaadlozing volgt. Ook dit sperma moet ik van Henk tonen en daarna krijg ik voor het eerst vandaag de opdracht te slikken en vervolgens wordt de blinddoek weer afgedaan. Ik zie wederom Henk en Peter staan, dus ik heb geen idee wie zojuist nog meer van me gebruikgemaakt heeft ...

Net als vorige week volgt er een rustpauze, waarna Peter en Henk ieder me nog een keer in mijn kont neuken en daar ook in klaarkomen.

Vervolgens wordt er nog wat tijd met mijn billen en kringspier gespeeld door beide heren, waarna de handboeien worden afgedaan en ik weer overeind klauter. In de werkkamer zijn nu drie personen aanwezig, dus het blijft een raadsel wie de vierde man was. Ik kleed me weer aan en hoor Henk en Peter tegelijk zeggen "Tot volgende week, slet!". Dat er nu 2 filmpjes zijn, waarbij de tweede nog een stuk vernederende handelingen bevat dan de eerste is erg, maar niet weten wie naast Henk en Peter gebruik van me heeft gemaakt nog erger ...


De vrijdag erna ben ik alweer naakt in Henks kamer als hij me zegt mijn kleren te pakken en in de bureaula te doen. Ik doe wat er van me gevraagd wordt en vervolgens zegt Henk "Onder het bureau!" waarop ik onder het bureau ga zitten. Henk vertelt dat hij zo een afspraak heeft met Jacob en dat het hem wel lollig lijkt om tijdens dat gesprek, dat onder andere over mijn functioneren gaat, door mij gepijpt te worden. Hij vertelt erbij dat ik hem heel langzaam zal moeten pijpen om zijn hoogtepunt net zo lang uit te stellen totdat Jacob weer vertrokken is. Dat gezegd hebbende wordt er op de deur geklopt, zegt Henk "Binnen!" en hoor ik mijn baas Henk groeten, waarna Henk tegen

Jacob zegt wat last van zijn rug te hebben en dus niet overeind te zullen komen, gevolgd door een "Neem plaats!".

Henk begint het gesprek door over koetjes en kalfjes te praten, waarna hij zijn rits losmaakt. Dat is voor mij het teken Henks stijve lul uit zijn broek te halen en hem heel langzaam in mijn mond te stoppen. Immers, als hij nu al stijf is, hoeveel moeite zal het dan kosten om klaar te komen?? Met Henks lul in mijn mond hoor ik het gespreksonderwerp veranderen en even later gaat het over mijn functioneren.

Henk vertelt dat hij mij een slow-starter vind, die uiteindelijk wel op snelheid komt, waarna ik goed mee kan komen in het team. Om zijn woorden kracht bij te zetten pakt hij onder het bureau mijn hoofd vast en beweegt hij mijn mond iets sneller over zijn lul heen.

Jacob geeft aan dit probleem te herkennen, maar dat hij, blij is dat Henk nu tevreden is. Henk zegt daarop dat hij tot nu toe redelijk tevreden is, maar nog niet helemaal en dat dat pas zal komen als

ik de opdrachten die ik vandaag van hem gekregen heb, en komende weken nog zal krijgen, naar tevredenheid zal uitvoeren. Vervolgens zegt hij dat als dat niet gebeurt dat hij genoodzaakt zal zijn om mij terug te sturen en Jacob geeft aan dat zeer te betreuren mocht het zover komen en dat hij mij dus erop aan zal spreken er alles aan te gaan doen om dat te voorkomen. Jacob vraagt vervolgens of hij misschien meteen even langs mijn werkplek moet lopen om dat te bespreken, waarna Henk zegt dat dat niet gaat omdat ik momenteel met een 'kutklusje' bezig ben ergens anders in het kantoor en hij grapt dat ik dus momenteel alleen voor iemand anders beschikbaar ben.

Jacob zegt het te begrijpen en vervolgens begint hij over hoe het met zijn bedrijf, en Henks bedrijf, in het algemeen gaat te praten waarop ik denk "Hou het kort! ik zit hier al een kwartier met een lul in mijn mond". Gelukkig geeft Henk aan niet zo veel tijd te hebben vanmiddag en dus graag bij de volgende bespreking van mijn functioneren op andere zaken in te gaan. Jacob staat op en geeft Henk, die uiteraard niet opstaat, een hand, waarna ik opeens heel erg hard mijn best ga doen om Henk te laten komen. Jacob opent de deur en Henk begint sneller te ademen, waarna ik de deur dicht hoor vallen en Henk vrijwel meteen daarna klaarkomt.

Henk geeft een minuutje later aan dat deel 1 van de opdracht van deze week naar tevredenheid vervuld is, waarna ik onder het bureau vandaan wil komen, maar Henk geeft aan dat ik deel 2 op dezelfde plek moet vervullen en dat ik dus moet blijven zitten. Henk verlaat de kamer en ik blijf noodgedwongen onder het bureau zitten. Henk keert enkele minuten later terug samen met Peter, waarna Peter in de stoel van Henk gaat zitten en de rits van zijn broek omlaag doet. Henk gaat op de stoel zitten waar Jacob net zat en hij zegt dat ik nu Peter klaar moet pijpen, dus haal ik Peters lul uit zijn broek en stop hem in mijn mond.

Vervolgens zegt Henk dat dat nu wel snel mag gaan, herstel: moet! "Go go go!" roept Henk, waarna ik zo snel mogelijk Peters lid op en neer in mijn mond beweeg en dat heeft, gelukkig, het gewenste resultaat. Peter schiet zijn lading in mijn mond, waarna ik van Henk de complimenten krijg: "Goed gedaan slet! Binnen 3 minuten, ook over de tweede opdracht van vandaag ben ik tevreden". Daarna laat Henk me mijn kleren pakken en me aankleden waarna hij zegt "Vanaf nu geldt dat als je om 16:00 mijn kamer binnenkomt en ik ben op dat moment niet aanwezig, dat je je kleren in de bureaula doet en onder het bureau gaat zitten. Oh, en dat je in mijn kamer ook geen woord meer zegt, je deed dat al bijna niet meer, maar het is nu ook echt verboden. Heb je dat allebei begrepen?" Waarna ik ja-knik en zijn kamer verlaat.


De volgende vrijdag zit Henk niet achter zijn bureau als ik om 16:00 zijn kamer binnenkom, dus stop ik mijn kleren na me uitgekleed te hebben in de bureaula en ga ik onder zijn bureau zitten. Niet veel later komt Henk binnen, gaat op zijn stoel zitten en doet zijn rits open. Ik weet wat dit betekent, dus pak ik zijn lul, stop hem in mijn mond en begin hem te pijpen. Als Henk klaargekomen is en ik zijn lading getoond hebt zegt hij "Goed zo! Je bent in vorm merk ik", waarna hij een minuutje lang wat op zijn computer klikt en tikt.

Vervolgens moet ik onder het bureau vandaan komen en krijg ik een masker om mijn gezicht, zodat alleen mijn ogen en mond nog onbedekt zijn, worden mijn armen weer achter mijn rug gekruist en de polsen d.m.v. handboeien aan elkaar vast gemaakt en word ik daarna nog geblinddoekt en op mijn knieën op de grond gezet.

Ik zit amper als ik de deur van Henks kamer open hoor gaan en Henk hoor zeggen "Veel plezier ermee!", waarna ik enkele seconden later voel dat mijn mond wordt opengeduwd en er een lul naar binnen wordt geschoven. Ik pijp deze lul zo goed als ik kan en ik hoor Henk alweer zeggen dat ik wel braaf de vangst moet tonen straks. Als er sperma in mijn mond wordt geschoten, doe ik dat dus en vervolgens slik ik het sperma door om vervolgens mijn lege mond te tonen.

Mijn mond is amper open of er gaat alweer een stijve lul naar binnen, waarna ik ook deze lul klaarpijp. Dit scenario herhaalt zich een aantal maal, waardoor ik op een gegeven moment de kracht niet meer heb om te pijpen en zoals je dan kunt verwachten wordt de heen en weer gaande beweging dan door de lul overgenomen. Ik ben al lang de tel kwijt en heb een schrale mond gekregen als ik eindelijk rust krijg en Henk zegt "Niet slecht, 25 man klaar laten komen in minder dan een uur!". Mijn blinddoek gaat weer af en als mijn ogen aan het licht wennen zie ik dat alleen Henk en ik in zijn kamer aanwezig zijn, dus of Henks uitspraak klopt en ik daadwerkelijk het zaad van 25 man in mijn maag heb ... geen idee.

3674 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.