Mijn eerste ontmoeting - deel 3

Ik wou terug aan het werk gaan en ik zag mijn collega ondertussen met zakdoeken zijn bureau opkuisen. Een eerste collega kwam ondertussen weer binnen op het bureau. Er lag koffie en ander eten op zijn bureau, dus ik denk niet dat de collega het doorhad wat hij aan het opkuisen was. Er hing ook wat sperma aan zijn boterhammen, maar dat belette hem niet om deze rustig verder op te eten.


De volgende dag was het opnieuw middagpauze. Het was wat ongemakkelijk, want wat moest ik nu nog vertellen aan hem na wat er gebeurt was. Het was heel erg stil en de radio stond uit. Enkel de computers kon je horen draaien.

"Nu is het aan jou om eens iets te durven" zei hij plots tegen me. Ik keek verbaast naar hem en vroeg wat hij in gedachten had. "Als je het doet geef ik je 100 €, maar dan moet je eerst beloven dat je het gaat doen. Als je het niet doet betaal jij me 100€". Ik dacht, mijn pik eens tonen aan hem voor 100 € kan geen kwaad, dus ik zegde toe.

Klaar om mijn broek open te doen vroeg ik hem wat ik moest doen voor de weddenschap. "Maak een selfie van jezelf, met een paal van een andere man voor je gezicht. Je moet zijn pik zelf vasthouden.". Er volgde een stilte. Dit had ik niet zien aankomen.

ik : "Dat kan ik toch niet? Ik ken niemand die homo is behalve jij."
hij : "Voor jou kan dat niet moeilijk zijn, alle mannen willen wel iets met jou. Je bent jong en slank."
ik : "Ik kan toch niet aan iedereen vragen of ik hun pik mag vastnemen voor een foto" ... zucht.
hij : "Ga eens op een chat voor homo mannen en doe een oproep. je zal wel iemand vinden. Toon dat je iets durft."
ik : "Ok, ik zal eens kijken op een chat, maar ik beloof wel niets."
hij : "Je hebt het al beloofd. Ik kan niet wachten om het te zien, wordt al geil van het gedacht."

Ik kon geen woord meer zeggen en door de hele tijd over pikken bezig te zijn had ik stiekem weer een stijve gekregen. Dus dacht ik, laat ik het gewoon proberen en wat naar die pikken kijken die ik tegenkom.

Wordt vervolgd ...

1925 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.