Boerenknecht II

Vervolg.


Aik is het goed gewend. Een schitterende knappe geile vent die ook nog eens hard kan werken. Hij geeft me enorm veel plezier in het leven. Vorige week waren we druk. In de ochtend is het altijd druk. Melken, voederen etc. Misschien weet je niet hoe dat gaat maar de koeien staan hoger dan ik. Ik en Aik staan in een put zodat we heel makkelijk bij de uiers van de koeien kunnen. Op deze manier verwissel je de melkmachines. Net als ik naar Ebri7 wil gaan staat Aik tussen 2 koeien in. Z’n pracht pik uit zijn overall. Stok stijf. 
Hij ging tussen de 2 koeien in op zijn hurken zitten. De hete pik was vlak voor mijn gezicht. 
‘ zuig me baas’ zei hij. Hij heeft zo’n mooie lul daar zeg je geen nee tegen. Ik zoog aan zijn prachtige dikke eikel. ‘ baas ik moet pissen’. ‘ Laat komen’ zei ik’ hij ging staan en piste zo over me heen. Wat een geil gezicht. Zijn stijve staander die zo over mij piste. Heerlijk. We hadden lol. Eindelijk kwamen de laatste druppels. Behendig likte ik zijn paal schoon.
Ik zat er helemaal onder. Dat was geen probleem. Na het melken douchen we altijd. 

Het was een paar uur later. De tankauto van een melk merk reed het erf op. Daar hoef ik nooit bij te helpen. Die gasten doen alles zelf. Ik zag Aik kijken naar de jonge knul die uit de vrachtwagen sprong. Eerlijk is eerlijk, een hunk. Blonde kop, hij was ongeveer 1.85, brede schouders, slanke heupen en een pracht kontje. ‘ Baasssss, zie je die gast????’ Ondertussen wreef hij door zijn kruis. Ik wist niet goed wat ik er mee aan moest. We hadden het gekscherend weleens over trio’s gehad maar nog nooit sex gehad met een ander. 
Mijn pik groeide ook. 
Ik ging er naar toe en begon over het werk. Ondertussen nam ik de knul goed in me op. Hij deed het pas sinds kort. Hij vertelde dat hij Bernd heette. 20 jaar jong. Het duurt altijd een poos voor de enorme hoeveelheid melk overgepompt is in de tanker. Ik vroeg of hij koffie wilde. Hij zei er geen nee tegen. Aik kwam er ook bij. Bernd zei tegen Aik: ‘ Mazzelpik dat je hier mag werken, mooi spul hier!’ ‘ Uuuuhh ik werk hier niet alleen maar we wonen samen en zijn partners’ zei Aik.
Bernd werd rood tot achter zijn oren. ‘ Oh ik wist dat niet’, bracht hij moeizaam uit. 
Aik vroeg natuurlijk of de knul al een vriendin had. Wel gehad maar dat was uit gegaan. ‘ Dus je mag er zelf aan trekken tegenwoordig?’

‘ Uuuh ja daar komt het wel op neer ja’ , zei Bernd. Ik zei: ‘ Moet je Aik laten doen, die is er goed in’. Bernd vond dat hij maar eens moest gaan. Hij wilde gaan staan maar het was duidelijk dat hij een grote stijve paal in zijn broek had. ‘ Oh maar zo kun je niet rijden makker’ zei Aik. Heel brutaal legde hij zijn hand op de bult van Bernd. Die gaf zich over en begon met mij te tongen. Onze kleren waren in no time uit.  Bernd ging heel gewillig op z’n buik op tafel liggen. Aik duwde zijn paal in Bernd z’n mond. Ik had meer interesse in dat prachtige kutje. M’n lul was keihard. Ik drukte mijn paal tegen zijn sterretje. Het voelde heerlijk. Als in een pakje boter. Ik voelde mijn zaad borrelen. Onder het luidruchtig gekreun van Bernd spoot ik hem helemaal vol. Mijn pik pulseerde de laatste druppels zaad in het zaadvragende holletje. Langzaam gleed mijn paal uit hem. Aik stond gelijk gereed om mijn plaats in te nemen.

Hij duwde zijn paal zo naar binnen. ‘ Oh geile melkboy, je kwam toch om melk? Hier heb je melk, al kreunend spoot ook hij het kutje vol. Bernd draaide op z’n rug. Z’n pik steigerde. Aik en ik likten de pracht knuppel met mooie eikel en de ballen die onder het zaad zaten. Ondertussen tongen we. ‘ Mannen mag ik spuiten?’ ‘ Tuurlijk schatje’ zei ik. De knul kronkelde en kwam schokkend klaar in Aik zijn mond. ‘ Eerlijk delen ‘ zei ik. Samen tongden we het zoete zaad van deze pracht boy weg. We kleedden ons aan en het was voor Bernd tijd voor de volgende klant.
‘s Avonds zei Aik dat hij het retegeil had gevonden. En ik zei: ‘Lieve vent het was voor herhaling vatbaar ‘ ....

3182 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.