Mijn eerste ontmoeting - deel 4

Ik had een weddenschap gesloten met mijn collega. Ik zou een selfie maken met een grote pik voor mijn gezicht. Dus ging ik op zaterdag, terwijl mijn vriendin weg was naar een vriend van haar, op zoek naar een sexchat voor homo mannen. Ik belande op homochat.


Bij het inloggen moet je aangeven of je een man of vrouw bent ... op een homo chatsite. Dat begreep ik niet. Maar goed, ik ben dus een man. Mijn beschrijving ging als volgt:
"Ik ben een hetero man en voor een weddenschap moet ik een pik vasthouden voor mijn gezicht en hier een selfie van maken. Ik heb geen ervaring met mannen. Ik ben slank."
Ik plaatste er ook een foto van me bij.

In het begin kwam er geen reactie, maar enkele minuten later kwam het ene na het andere bericht binnen:
"Ik wil je wel pijpen."
"Mag ik je kontje neuken?"
"Ben je top of bottom?"
"Hetero en een pik willen vasthouden?"
"Fake zeker?"
...

Ik probeerde op alle berichten netjes te antwoorden, maar ineens zag ik dat er reeds 48 berichten waren binnengekomen. Op dat tempo zou ik er nog lang zitten. Dus ik ging iets sneller door de berichten en mijn antwoorden werden korter.
"Ben je er nog?"
"Waarom reageer je niet?"
"Ben ik te oud voor je?"
... De berichten bleven maar komen en ik kon niet snel genoeg antwoorden.

Plots zat er een bericht tussen die mijn aandacht wekte. Het was een man van 46 jaar, een stuk ouder dan mij. Hij was homo en gescheiden van zijn vrouw. Leeftijd was voor mij niet belangrijk, want ik val toch niet op mannen. 

Hij vertelde me dat zijn pik 21cm groot was en heel dik. Hij stuurde me er ook een foto bij. IAan de foto niet kon zien hoe groot hij was en ik trekte het toch in twijfel. "Is hij werkelijk zo groot?" vroeg ik hem.
"Er is maar één manier om het zeker te zijn... " was zijn antwoord.

Ik moet eerlijk zeggen dat het er een mooie paal uitzag, mooie vorm, net niet helemaal recht, dik, mooie blote eikel, ... Dus waarom niet met hem afspreken, hij leek me eerlijk.

Hij vroeg of ik kon ontvangen, maar dat was voor mij geen mogelijkheid. "Geen probleem" zei hij, kom maar naar mij toe. Na een tiental minuten heen en weer chatten gaf hij me zijn adres. We spraken een dag en uur af. Ik beefde van de spanning en mijn paal stond helemaal rotshard. Ik heb me afgerukt terwijl ik naar de foto van zijn paal keek.

Wordt vervolgd...

2118 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.