De Bear

Mijn vrije zaterdag, dus lekker tijd om te mountainbike, lekker douche geil alles glad scheren, mijn wielerbroek en shirt aan fiets uit de schuur, bidon vol helm op en weg wezen met een blauw lucht en geen wind trap ik al snel de kilometers weg naar de bossen en de hei.

In Eindhoven rij ik een stuk langs de Dommel door een park en kom langs de poort van de gaysauna die is open en er staan al mannen voor de deur, ik kijk op mijn gsm. en zie dat het iets voor 11 is en normaal gaan ze om 12 pas open.
Ik rij de poort voor bij maar bij de straat bedenk ik me en draai om (lekker even naar de sauna mmm).
Zet mijn fiets in het rek en sluit aan in de rij, man of 3 voor me en al snel ook achter me. Een maal binnen ook daar een rij naar het loket, vraag ik aan de man achter me waarom ze al om 11 open zijn.  Hij zei dat het bear dag was en omdat het dan druk is ze eerder open zijn. de man zelf leek wel een beer groot stevig en behaard hihi. maar wel een leuke kerel, hij knipoogt naar me en als ik bijna aan de beurt ben voel ik zijn hand op mijn bil. Lekker strak broekje hoor ik hem zeggen, ik druk mijn kont tegen zijn hand en stap dan naar voren omdat ik aan de beurt ben, ik krijg 2 handdoeken een bandje en een muntje voor de kluis, ik vraag een pilletje en ga naar binnen bij de loker  (onder) stop ik mijn helm alvast in de loker en loop naar de wc en neem een    slok water om de pil weg te werken.
Als ik terug kom staat de bear bij mijn loker hij heeft de loker boven mij. en is al uit de kleren. ik buk om mijn schoenen los te maken en voel gelijk zijn hand weer op mijn bil, ik trek mijn shirt uit en hij drukt zijn vingers tussen  mijn billen, ik druk mijn kont naar hem toe en hij trekt mijn broek omlaag en druk zijn duim op mijn kutje en drukt hem naar binnen mmmmm.
ik grijp zijn pik en zeg tegen hem dat als je die nu naar binnen stoot dan ben ik vandaag je slet. Hij was niet doof zijn zijn duim verdwijnt en hij stoten zijn pik naar binnen, neukte een paar keer en trok toen terug en zei " kom we gaan douche" ik trok mijn broek verder uit en sloot mijn loker en liep achter hem aan. toen ik binnen kwam stond hij onder de douche, voor ik er een kon uit zoeken greep hij mij en trok me onder zijn douche hij kuste me stak zijn tong in mijn bek en we stonden heerlijk te vrijen, en kwam een kerel naast ons staan, de bear draaide me om en sloeg zijn arme om me heen, zijn handen grepen mijn tepels en hij kuste me in mijn nek. de man naast ons grote bear ze bleken elkaar te kennen hij hete Klaas en bear stelde mij voor als zijn slet en om die worden kracht bij te zetten moest ik Klaas pijpen en toe ik bukte verdween zijn pik weer in mijn kut, na een tijdje moest ik stoppen van Klaar hij wou nog niet komen hihi.

Bear nam me mee naar de stoomcabine wou wat was het er druk, het stenen bed lag vol en langs de muur stonde groepen, aan de geluiden te horen was er genoeg actie. door de stoom zag je niet veel maar je voelde overal handen die je af tasten, bear trok me naar een plek waar een groep mannen met elkaar bezig waren, weer kreeg ik de indruk dat bear de meeste kende. hij trok me weer naar zich toe en begon te kussen en ik genoot van de aandacht en de voelende handen, bear zijn hande bewerkte mijn tepels, ik trok aan zijn pik ik voelde een vinger mijn kut in gaan iemand kuste mijn billen en de vinger maakte plaats voor de tong, ik werd gerimd mmmm en stond van geilheid te trillen op mijn benen.
de tong verdween en een pik kwam tegen mijn kutje maar voor hij er in stoten draaide ik weg, ik kreeg klappen op mijn billen en weer probeerde hij het maar voor ik weg kon draaien stoten hij hem er in, bear merkt het en dwong me hem te pijpen zodat de neuker er beter bij kon.
maar na een paar stoten kwam hij al klaar en spoot zijn cum op mijn rug en begon zelf mijn rug af te likken.
bear draaide me om en drukte zijn heerlijke pik bij me naar binnen maar ook hij was door mijn pijp werk snel klaar en spoot zijn zakt in me leeg ik draaide me om en likte de restjes van zijn pik iemand nam zijn plaats in maar na een paar stoten trok bear me mee naar de douche. even een drankje doen (rust) daarna naar boven, hij wou me in de sling leggen maar die was al bezet. dus ging hij in het hok er naast met een groot bed op zijn rug liggen en in op mijn knieen tussen zijn benen begon ik hem te pijpen mijn kontje naar het gang pad zodat iedereen mijn kut goed kon zien. dat had tot gevolg dat er snel aan gevoeld gevingerd met veel glijmiddel en ja een pik in kwam. 
Heerlijk dat soppende geluid van die pik in mijn kut. hij kwam en was weg, ik ging op de buik van bear zitten mijn kutje op zijn pik en liet me er over zakken weer kwam hij door het pijpen zo klaar en draaide zich weg en zei dat hij even alleen bij wou komen en me wel weer zou vinden.

Ik ging even douche en besloot een sauna op te zoeken, toen ik binnen kwam lagen er 3 man ik ging in het midden liggen en korte tijd later lag ik nog alleen. Ik lag een beetje dutten toen iemand binnen kwam hij ging voor me staan deed zijn handdoek af om die op de bank onder mij te leggen ik keek "wou" die gast zijn pik kwam tot ver boven zijn navel, hij zag dat ik keek en kwam op zijn knieen op de bank en zijn paal hing voor mijn mond, ik deed hem open en hij schoof hem naar binnen.
Ik kokhalsde al toen ik hem voor 1/3  in mijn bek had, hij zei dat hij mij in de stoomcabine al had willen neuken maar dat ik net weg ging.
ik ging op mijn knieen  op de bank zitten met mijn kut naar hem toe,, maar zo wou hij het niet, hij ging zitten en ik moest met mijn gezicht naar hem toe op schoot komen , ik deed het en begon hem te tongen zijn handen namen mijn tepels en die paal lag tegen mijn rug, ik ging om hoog leide zijn paal en liet me er over heen zakken mmmmm en begon aan mijn paal dans mmm. zijn handen waren heerlijk bezig het tongen was godelijk en de paal wou ik nooit meer af mmmmmm. gelukkig duurde het lang maar toen zijn cum zijn zak verliet en mij vulde werd hij snel slap en floepte er uit.

We gingen samen douche en hij ging zich aan kleden om naar huis te gaan. Ik besloot ook te vertrekken was tenslotte op de fiets en eigenlijk al best moe. ik stond me bij mijn locker af te drogen toen de bear binnen kwam en me zag, o o nee jij gaat nog niet weg je was mijn slet weet je nog. hij deed mijn locker dicht en trok me mee naar het stoombad. daar stond een groepje waar we bij gingen staan bied je aan zei de bear. Ik ging er tussen staan pakte paar pikken en iemand pijpte mij iemand likte mijn kut en er werd getongd, iemand drukte me omlaag zodat ik moest pijpen, ik was weer helemaal geil en al snel had ik weer overal pik in 
en kleefde van het zaad. Ik pijpte net iemand klaar toe een bekende pik mijn kut binnen kwam ja de laatste die me vandaag neukt is bear mmmm voor hij uit eindelijk zijn zak in me leegde het ik nog 3 andere kerels leeg gezogen. ik pijp het best als ik pik in mijn kut heb dan ben ik een echte zaad slet. bear ging douche en naar huis dus ik ook.
Ik beloofde er de volgende beardag weer te zijn maar ja toen kwam Corona
Ik had me nooit eerder zo vaak bare laten neuken dus had ik me voor de zekerheid bij de ggd laten testen en bleek schoon te zijn dus als het weer kan toch een condoom pffff maar geil was het wel xxxx 

groot Denny

3986 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.