Op bezoek.

Ga vanmiddag weer eens naar Simon. 

Ik was hem voor jaren terug in de gay sauna  tegen gekomen. Waar ik voor corona toch wel regelmatig kwam, het was er toen best wel druk en ik had het er prima naar mijn zin, kwam er wat bekende tegen, die wisten mijn gevoelige snaar zeker te vinden. Ik was na wat heerlijk pijp en neuk werk in de stoomcabine, gaan douche en even naar de bar gegaan om een biertje te drinken. Er was nog een plaatsje vrij naast een wat oudere man die me gelijk aan sprak, hij vertelde dat ie mij wel vaker in de sauna had gezien en of ik ook met oudere mannen afsprak , nou was de leeftijd daar toch al gemiddeld  boven de 45, dus ja als het geil is is het ok. vindt ik. Hij vroeg of ik met hem naar boven wilde, Dus wij naar boven, en zochten daar een hokje, hij deed de deur dicht en vroeg me te gaan liggen, hij begon me te kussen en te tongen, hij pijpte me en ik hem. na een tijdje wou hij me neuken, ik op mijn knieën en ook dat was heerlijk.
We hebben nog een tijd liggen vrijen en kletsen. toen vroeg hij of ik ook bij hem thuis wilde afspreken omdat die drukte in sauna hem niet beviel.
voor hij vertrok kreeg ik zijn nummer en hij vertelde dat hij net om de hoek bij de sauna woonde. 

In de afgelopen jaren was ik een paar keer bij hem geweest we dronken dan koffie en gingen dan samen douche. onder de douche begonnen we te vrijen en vaak had hij speeltjes zoals een dildo die met zuignap tegen de tegels vast zat, dan pijpte ik hem en schoof mijn kut over de dildo, om dan later op zijn bed me stevig te neukte. maar nu was het al weer een tijdje stil om hem ?  En vandaag kreeg ik een app. van Hem " wanneer kom je weer eens?". Ik app.te terug "zeg het maar" bijna gelijk kreeg ik antwoord, morgen 13  uur. Ik dus de volgende dag naar hem toe, ondanks dat ik wist dat we bij hem onder de douche zouden beginnen. Had ik me thuis onder de douche nog lekker geschoren, gespoeld en een buttplug in gedaan om goed op gerekt te zijn, ik deed  mijn cockring om. en zetten een paar klemmen op mijn tepels tijdens het douche zodat ze straks over gevoelig zouden zijn.

12.55 drukte ik op de bel. 
Hij deed zoals altijd in zijn blauwe badjas open, ik dacht dat we nog koffie zouden gaan drinken maar nee gelijk naar boven. Hij had alles netje voor bereid, zo lagen de handdoeken al klaar. We kusten even en ik kleedde me uit, Hij zetten de kraan open tot het water lekker warm was. ik ging tegen hem aan staan kuste hem speelde met zijn pik die al goed stijf was, hij zeepte me in en ook mijn kutje vergat hij niet, een vinger verdween in mijn kut en ik bukte om hem te gaan pijpen. Hij smeerde glijmiddel op mijn kut (dat deed hij anders nooit). Maar goed we gingen verder met vrijen. hij stond met zijn rug tegen de muur en ik gebukt voor hem, hem te pijpen, hij kreunde heftig en nam mijn hoofd vast zodat ik geen kant op kon en stootte lekker in mijn bek. ik voelde hoe hij mijn kutje vingerde, tot ik iets anders tegen mijn kut voelde komen,  het drukte tegen mijn gaatje en schoot toen naar binnen. Dat was niet zijn hand en zijn pik kon het ook niet zijn, die had in mijn mond (hihi).

Maar ik werd wel geneukt, er was dus nog iemand en die had een flinke pik zo te voelen ik kon niet kijken omdat Simon mijn hoofd nog steeds vast had, en eigenlijk maakt het me ook niet uit, want het voelde heerlijk. Ik speel zelf met mijn tepels en trok me af terwijl ik door zuig aan die heerlijke pik en merk dat de neuker gaat komen, hij stoot wilder en harder en aan zijn gegrom en gekreun merk ik dat hij klaar komt en Simon laat me los maar ik blijf door gaan en zuig hem klaar. Lik zijn pik schoon en ga daarna staan en begin Simon te kussen, ik bedank hem voor de heerlijke beurt. ik kijk om en zie een oudere stevige kerel die naar me toe komt en me kust, dat was lekker hoor ik hem zeggen en Simon bukt begint me te pijpen, de andere man begint met mijn tepels te spelen en tongt met me.
Het duurt niet lang meer voor ik kom. de voor mij vreemde bukt ook en samen met Simon likken ze mijn pik schoon. Dan gaan we samen  naar de slaapkamer en verteld Simon dat Joop van uit België op bezoek was gekomen en dat ie mij niet af wou zeggen. en dat ie al een pilletje had genomen. ik zei dat ik het heerlijk had gevonden en dat ie wel wist van uit de sauna dat ik daar wel van hielt.
We zijn in de slaapkamer verder gegaan nu neukte Simon mij, en pijpte Joop en ik elkaar in 69. daarna weer gaan douche en toen was er toch nog koffie hihi.

groet xxx
denny

3103 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.