Mijn eerste ontmoeting - deel 5

Ik had een afspraak gemaakt via een online sexchat en op een dag was het zover. Die middag zou ik naar hem gaan en zijn grote paal vasthouden. Ik had mijn collega hier nog niets over verteld.

Die middag was het middagpauze en vertrok ik. "Moet je niet eten vandaag?" vroeg mijn collega?
Ik vertelde hem dat ik nog iets moest regelen bij de bank maar dat ik normaal op tijd zou terug zijn.
Het was een zeer opwindende gedachte om een paal vast te kunnen houden en zeker aangezien het zo een grote was.
Ik zat nog niet in de auto en mijn pik stond al helemaal hard tegen mijn broek te duwen. Het was een klein kwartier rijden, dus ik had geen tijd te verliezen en vertrok meteen.

Daar aangekomen legde ik een briefje met het adres in mijn wagen. Je weet maar nooit als er iets gebeurt en ze me niet kunnen terugvinden. I know, het is wat vergezocht, ik zal waarschijnlijk wel wat teveel films gekeken hebben. Maar het kon anderzijds ook geen kwaad. Ik stapte uit mijn auto en ging naar het adres toe, het was nog enkele tientallen meters wandelen.
Daar aangekomen zocht ik koortsachtig naar de juiste deurbel. Het was een appartement. Ik drukte op de bel en hoopte dat het de juiste was. Na enkele seconden hoorde ik een de parlofoon opnemen, iemand zei "kom maar naar boven" en toen hoorde ik het slot van de deur openen.

Ik nam de trap tot de derde verdieping en zag dat de voordeur van het appartement op een kier stond. Er was geen beweging, dus ik ging maar naar binnen. Eens in de inkom kwam hij naar me toe en liet me doorkomen naar de leefruimte. We stonden recht tegenover elkaar. "Is het goed?" vroeg hij. "Ja" antwoorde ik met een klein stemmetje.
Hij deed zonder te aarzelen zijn broek open. Ik deed natuurlijk ook mijn broek naar beneden. Dat is maar eerlijk dacht ik. Mijn pik stond volledig stijf. "Ook niet mis he die van jou" zei hij direct. "Die van jou is nog niet hard?" vroeg ik hem terug. "Nee, je zal het een handje moeten helpen." zei hij.
Daar was ik niet op voorbereid. Maar het kon ook geen kwaad, dus nam ik zijn pik in mijn hand en begon ik zachtjes te rukken. Zijn paal werd steeds groter en harder. Hij nam ook mijn paal vast en begon me ook te rukken. Ik was zo opgewonden dat er al voorvocht uit mijn pik drupte.

wordt vervolgd...

1764 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.