Het uitje van het werk

Geplaatst door: lurker op 11-01-21

Ik werk alweer een paar maanden voor een nieuwe baas als ik op een vrijdag bij de baas op zijn kamer wordt geroepen. De baas, Johan, vertelt mij dat hij dan wel getrouwd is, maar dat hij eigenlijk ook op mannen valt en of ik niet een kledingstuk, of beter: twee uit zou willen trekken? Aangezien het mooi weer is heb ik, naast mijn schoenen en sokken, maar 3 kledingstukken aan en dus vraag ik een beetje grappend "1 of 2 sokken?", maar daarop krijg ik een serieuze blik terug en Johan zegt "Je T-shirt en je broek". Ik kijk Johan aan en vraag hem of hij nou echt denkt dat ik daar op in zal gaan? Johan zegt terug van niet, maar dat je natuurlijk altijd kunt hopen, waarop ik zeg "Ik hoop dat we een keer een bedrijfsuitje hebben naar een center parcs o.i.d. gezellig met z'n allen eten, pokeren, zwemmen ... ik werk hier nu al maanden, maar er gebeurt nooit wat" en daarop krijg ik als reactie dat dat binnenkort misschien maar zo gaat gebeuren. Ik zeg "Leuk!", terwijl ik Johan aankijk, me omdraai en zijn kamer weer uit loop.

De maandag daarop volgt meteen een mailing over een weekendje weg met het bedrijf (25 medewerkers, dus niet zo heel groot), zonder aanhang 'om het groepsgevoel wat aan te wakkeren', maar dat het bij bewezen succes in de toekomst misschien ook nog wel een keer met aanhang zou kunnen plaatsvinden. Het weekend staat al enkele weken later gepland, maar ik kan en dus geef ik me op. De weken gaan voorbij als het weekendje weg aanbreekt. We blijken met 14 man te gaan. De enige vrouw in het bedrijf, de secretaresse, gaat niet mee, maar dat vind ik ook niet zo heel verwonderlijk.

We hebben een 6-persoons en een 8-persoons huisje, waarbij we afspreken 's avonds met zijn allen in het 8-persoonshuisje te eten, kletsen en kaarten omdat dat huisje groter is. Ik ben, net als Johan, in het 6-persoons huisje ingedeeld om te slapen. De hele avond lang wordt er gepokerd en geklaverjast, maar rond middernacht houdt Johan het al voor gezien. Hij zegt dan tegen mij helaas ben ik morgen, zoals gewoonlijk, al om 8 uur wakker, vandaar dat ik nu maar vast richting bed ga. Hij vraagt "Jij?". Waarop ik aangeef te verwachten nog wel even door te pokeren en dus ook pas rond een uur of twaalf wakker te worden en daarop zegt Johan "Dan zou je even snel kunnen ontbijten en vervolgens zouden we kunnen gaan zwemmen. Ik vermoed dat die anderen die bij ons slapen, door hun overmatige alcoholgebruik pas om een uur of twee uit hun bed komen. Ik zeg "We zien wel", Johan verlaat het huisje en ik poker lekker verder.

Na een tijdje houden de klaverjassers het ook voor gezien en vertrekken, een enkeling wat moeilijk lopend, naar het andere huisje. Ik poker nog een uurtje of zo door en keer dan ook terug naar het 6-persoonshuisje waar ik mijn tas bij de ingang oppak en ga kijken waar nog een bed vrij is. De eerste twee kamers die ik tegenkom hebben elk 2 boxsprings en die zijn allen bezet door de klaverjassers, wat betekent dat ik met Johan in de kamer met het stapelbed slaap. Daar aangekomen zie ik dat Johan het onderste bed in heeft genomen en dat te zien is dat hij naakt slaapt omdat zijn dekbed niet helemaal over hem heen ligt. Ik probeer het te negeren, kleed me stilletjes om en ga naar bed toe.

Gezien de staat waarin Johan zich bevindt in combinatie met zijn eerdere opmerking op het werk en gedachten die daarbij opspelen in mijn hoofd val ik pas rond 4 uur in slaap, slaap ik slecht en besluit ik om 9 uur maar op te staan. Johan is dan inderdaad al niet meer in de slaapkamer en als ik de keuken in loop zit hij aangekleed daar en heeft hij zo te zien ook al ontbeten. Hij begroet me met de tekst "Geweldig! Nu kunnen we de hele ochtend zwemmen!". Ik knik half wakker instemmend en begin aan mijn ontbijt. Als ik daarmee klaar ben en wil gaan douchen zegt Johan "Da's niet echt nodig nu we zo gaan zwemmen hè" en daar moet ik hem gelijk in geven, ik stop een baddoek en mijn zwembroek in de rugzak waarmee ik gekomen ben en loop samen met Johan naar het zwembad.

Bij het zwembad aangekomen stelt Johan voor om naar de grote mannenkleedruimte te gaan, maar dat sla ik af en ik pak een hokje. Johan pakt het hokje naast de mijne en hij kleedt zich heel snel om, waarna hij zegt "Ik ga vast naar het grote zwembad, ik zie je zo!" Na me omgekleed en mijn spullen in een locker gedaan te hebben ga ik inderdaad maar naar het grote zwembad, waar Johan al in het water zit en me wenkt als ik aan kom lopen, hij zegt "Kan je mijn handdoek even pakken, die ligt over die stoel waar je nu met je rug naar toe staat". Ik verbaas me erover dat Johan nu al zijn handdoek wil, maar draai me toch om, zet een paar stappen en pak de handdoek. Als ik me weer omdraai zegt hij "Sorry, ik heb me bedacht, leg maar weer terug". Het wordt steeds gekker maar ik besluit dit nog te doen en dan gewoon het bad in te gaan, ook als hij denkt nog een keer om zijn handdoek te kunnen vragen ...

Ik daal via het trapje af naar beneden het zwembad in waarna Johan zegt "Als ik dat had geweten had je mijn handdoek niet op hoeven pakken". Ik begrijp dat Johan naar mijn kont wilde kijken en bedenk dat hij vast blij is met het feit dat ik een zwembroek draag en geen boxer en jawel, hij zegt "Mooie badkleding trouwens!". Terwijl mijn hoofd een beetje rood wordt zegt Johan dat hij nu, ondanks dat hij een boxer draagt, ook helemaal het bad niet uit zou kunnen omdat iedereen dan zou kunnen zien dat hij een stijve heeft, waarop mijn hoofd nog roder wordt en ik niks meer uit weet te brengen, dus ik ga ik maar een paar slagen ga zwemmen, bij Johan vandaan.

Na een tijd gezwommen te hebben en Johan zo nu en dan nog gezien te hebben, komt hij weer naar me toe en zegt hij "Zullen we ons weer gaan omkleden? Dan kunnen we gezamenlijk lunchen met collega's die al wakker zijn". Aangezien ik het zwembad wel gezien heb stem ik in met zijn voorstel. Wederom stelt hij voor de grote mannenkleedruimte in te gaan en aangezien ik net 2 andere mannen hetzelfde zie doen stem ik ook daarmee in. Als ik mijn zwembroek uitgedaan heb en naar de douche toe loop kijk ik achterom om te zien of Johan weer naar mijn kont zit te kijken, maar die grapjas droogt zich nota bene gewoon af om zijn kleren over zijn zwembroek aan te trekken en hij kijkt niet mijn kant op. Jammer, ik vond het toch wel een beetje spannend om zijn reactie te zien op het kunnen kijken naar mijn blote kont ...

Als we weer bij het huisje zijn aangekomen liggen de 4 klaverjassers nog te ronken en gaan Johan en ik naar onze slaapkamer, waar ik gewoon mijn handdoek en zwembroek uitpak en te drogen hang, maar terwijl ik dat doe kleedt Johan zich nonchalant uit om ook zijn zwembroek op te hangen en weer zijn boxer aan te doen. Ik doe net alsof er niets raars aan de hand is en zeg dat ik even naar het 8-persoonshuisje ga om te zien of daar al mensen wakker zijn, waarop Johan zegt "Is goed, ga ik daar ook zo heen" en ik loop weg uit onze slaapkamer, me afvragend waar Johan mee bezig is.

In het andere huisje zijn alle mensen die daar slapen wakker en aan het brunchen, waarop ik bij ze aansluit en wat te eten neem. Een tijdje later komt Johan erbij en al snel wordt er besproken wat we zouden kunnen gaan doen en de collega's uit het andere huisje komen op het idee om te gaan zwemmen, waarop Johan aangeeft dat wij dat al gedaan hebben en dat wij dus maar iets anders gaan doen. Heeft ie mooi geregeld dat we zo met z'n tweeën overblijven, slim!

Als wij even later inderdaad met z'n tweeën achter zijn gebleven vraagt Johan of ik zin heb in iets actiefs of gewoon lekker luieren en bijvoorbeeld een bad nemen, aangezien dit huisje daarover beschikt. Ik bedenk dat ik dat al jaren niet meer gedaan heb, dus ik geef aan dat wel een goed idee te vinden, pak meteen een boek dat me wel wat lijkt van de tafel en begeef me richting badkamer, waarna ik de deur achter me dicht doe en alvast het bad laat vollopen. Het bad loopt langzaam vol en vervolgens leg ik mijn kleren op een stoel en een handdoek direct naast bad. Als ik al een tijd in bad lig en een aardig eind op weg ben in het boek komt Johan de badkamer in en vraagt hij of hij na mij in bad mag. Enigszins verbouwereerd aangezien ik de deur toch op slot had gedaan antwoord ik dat dat goed is.

Johan begint zich daarop meteen uit te kleden, waarop ik gauw de boekenlegger in het boek stop, uit bad stap en de handdoek pak en om me heen sla en als ik dat gedaan heb gaat Johan meteen in bad liggen en met z'n piemel spelen, waarop hij zegt het zo geil te vinden om mij naakt zo dichtbij hem te hebben en of ik hem niet een beetje wil helpen met zijn poging klaar te komen. Ik zeg vrij resoluut van niet, waarop Johan zegt je hoeft me ook niet aan te raken, of ik jou. Het enige dat je hoeft te doen is je rug naar me toe keren en je handdoek langzaam laten zakken.

Als ik nog steeds niet overtuigd ben zegt Johan "Ik heb je kont vanochtend al in de kleedkamer gezien hoor, maar gewoon snel weggekeken toen jij omkeek, dus het is niks nieuws als ik nu je kont weer te zien krijg". Om het spelletje mee te spelen besluit ik heel langzaam mijn handdoek te laten zakken en dat is al genoeg om Johan na een halve minuut of zo klaar te laten komen, waarna ik mijn kleren pak en me in de slaapkamer naast de badkamer afdroog en weer aankleed en de natte handdoek over de badkamerdeur hang zonder verder nog de badkamer in te kijken.

Ik ga in de woonkamer verder lezen en het duurt een hele tijd voordat Johan weer tevoorschijn komt. Wederom doet hij alsof er niets gebeurd is en vraagt hij doodleuk of het een goed boek is. Ik ga op zijn vraag in en terwijl we zo over het boek aan het praten zijn keren de mensen die in dit huisje slapen allemaal terug van het zwemmen en vragen ze of die 4 zuiplappen al gesignaleerd zijn. Wij geven aan van niks te weten omdat we allebei, achter elkaar naar bad zijn geweest en verder wat gelezen hebben dus we gaan meteen met de hele groep naar het 6-persoonshuisje.

Daar aangekomen blijken ze alle 4 een kater te hebben, alleen maar op de bank te willen liggen, water te drinken en een paracetamol te slikken. Daarop besluiten we met z'n tienen weer naar het 8-persoonshuisje te gaan en wat pizza's te bestellen zodat we weer kunnen gaan pokeren. Deze avond ben ik, na de korte vorige nacht, het wel met Johan eens om om half een reeds weer richting bed te gaan en dus gaan we stil het 6-persoonshuisje binnen en zien we dat de 4 nachtbrakers van de nacht ervoor allemaal liggen te slapen.

We gaan naar onze slaapkamer en als ik me tot op mijn boxer uitgekleed heb om mijn slaapshirt aan te doen vraagt Johan, die nog aangekleed op de stoel is gaan zitten of ik niet wat dichterbij wil komen te staan. Ik twijfel een beetje maar ga toch naar hem toe en blijf op een meter van hem staan. Hij vraagt weer of ik nog dichterbij wil komen staan en ik zet een stap dichterbij, Johan vraagt vervolgens nog tweemaal of ik dichterbij wil komen staan en als ik daar beide keren op in ben gegaan sta ik bijna tegen de stoel aan, waar hij inmiddels wijdbeens op is gaan zitten. Hij vraagt me om me om te draaien en omdat ik dat eigenlijk wel spannend vind doe ik ook dat.

Johan pakt mijn boxer aan beide kanten beet en trekt hem een stuk omlaag zodat mijn kont langzaam ontbloot wordt. Ik reageer met "Hé!" en kijk over mijn schouder waarop Johan een vinger voor zijn mond doet ten teken dat we stil moeten zijn om de 4 collega's in de andere twee slaapkamers niet wakker te maken. Dan zegt Johan zachtjes "Niet moeilijk doen, ik heb je kont sowieso al twee keer gezien vandaag" en om zijn woorden kracht bij te zetten trekt hij mijn boxer naar mijn enkels, gevolgd door het een voor een optillen van mijn voeten zodat hij mijn boxer van de grond kan pakken.

Ik sta perplex en voordat ik iets uit kan brengen heeft Johan mijn piemel en ballen al te pakken en begint hij er op zo'n manier mee te spelen dat ik binnen de kortste keren een stijve heb en behoorlijk geil begin te worden. Ik draai me om en zeg dat Johan moet stoppen, waarop hij vraagt of ik het niet lekker vind?? Ik geef aan het juist wel lekker te vinden, maar dat ik bang ben bij het klaarkomen onze collega's wakker te maken en dat zou toch wel een hele scene op leveren als zij zouden komen kijken wat er gaande is.

Johan begrijpt mijn probleem, pakt mijn boxer en propt deze in mijn mond. Vervolgens bakt hij een bit uit zijn broekzak en terwijl ik me er nog over verbaas dat hij zoiets bij zich heeft wordt deze in mijn mond geduwd en om mijn hoofd vast gemaakt, hoewel ik hier niet mee ingestemd zou hebben als hij het voorgesteld had, maar ik laat het gebeuren omdat ik nog steeds geil ben en graag wil dat Johan doorgaat met waar hij mee bezig was. Johan opent een decibel-meter op z'n telefoon, houdt deze voor mijn gezicht en geeft me een harde klap op mijn billen. Ik schreeuw het aardig uit denk ik, maar de meter slaat amper uit en dus laat ik Johan weer aan me zitten om verder te gaan. Johan zegt dat voor de meest geile stimulatie ook een vinger mijn anus in moet en dus zet hij mijn voeten wat uit elkaar.

Johan weet precies wat hij moet doen om me heel erg geil te krijgen en daarbij doet hij inderdaad een vinger mijn kont in om de boel van de andere kant te stimuleren. Ik kom vervolgens klaar op een manier dat ik nog nooit ben klaargekomen en ben daardoor ook enkele seconden helemaal 'van de wereld'. Als ik weer bij mijn positieven ben merk ik dat mijn armen inmiddels achter mijn rug gekruist zijn en mijn polsen aan elkaar vast zitten en dat Johan nu zijn duim bij mijn anus naar binnen doet en weer eruit, weer erin, weer eruit, etc en ik kan niks anders doen dan het laten gebeuren.

Vrij snel heeft Johan daar genoeg van en hij fluistert in mijn oor "Eindelijk is de dag gekomen dat je dat lekkere kontje van je beschikbaar stelt aan mij!", waarna hij opstaat, zijn broek open ritst en de voorkant van zijn reeds stijve piemel tegen mijn anus duwt en langzaam naar binnen duwt. Hij zegt er nog bij dat ik het beste kan ontspannen. Ongelooflijk dit! Amper 10 minuten geleden protesteer ik nog tegen dat mijn boxer omlaag wordt getrokken en nu kan ik niet anders dan me in mijn kont laten nemen, ik probeer inderdaad maar te ontspannen om er het beste van te maken. Johan houdt het gelukkig rustig, na enkele niet al te felle bewegingen komt hij al klaar waarna hij meteen zijn lul weer uit mijn kont haalt zodat zijn sperma langzaam mijn kont uit loopt.

Dit alles blijkt Johan met z'n telefoon te filmen, waarna hij me met twee welgeplaatste tikken in mijn knieholtes omlaag laat gaan en me vervolgens zo neerlegt dat ik aan de ene kant met mijn onderbenen en aan de andere kant met mijn schouders en hoofd op de grond lig, mijn kont steekt omhoog de lucht in. Johan filmt nu hoe hij zijn lul weer stijf maakt, mijn anus weer in duwt en deze keer zijn lul een paar keer erin en eruit doet alvorens hem er wat langer in te laten en wat langer te gaan stoten. Na een tijdje haalt hij zijn lul er weer uit, helpt mij weer overeind zodat ik met mijn kont op mijn voeten zit en vervolgens loopt hij om me heen en komt klaar in mijn gezicht, alles nog steeds filmend met zijn telefoon. Daarna laat hij mij, terwijl zijn sperma nog op mijn gezicht zit, zien dat hij het zojuist gemaakte filmpje naar zijn directory op de gezamenlijke netwerkschijf van ons bedrijf aan het uploaden is. Mappen en bestanden van collega's kan je op die schijf gewoon via het intranet inzien, maar verwijderen dat kan alleen de eigenaar zelf.

Het uploaden duurt een tijdje en als het klaar is, worden mijn armen weer losgemaakt, het bit weer afgedaan en wordt mijn boxer weer uit mijn mond gehaald. Ik blijf nog even verslagen zitten, als Johan zich uitkleedt en naar bed gaat en tegen mij zegt: "Ik wil dat je nog even met je kont naar me toe tegen het trappetje komt staan" en aangezien ik niet het idee heb nog iets in te brengen te hebben doe ik zoals gevraagd. Johan doet nu heel aardig, hij aait mijn billen en speelt nog even met mijn lul en ballen voordat hij zegt "En nu naar bed, probeer eens met je rug naar mij toe in bed te klimmen. Ik doe een beetje moeilijk met mijn kont enigszins leunend op de treden en uiteindelijk zit ik op het bovenste bed. "Slaap lekker!" zegt Johan zachtjes, en ik zeg zachtjes "Slaap lekker!" terug.

Deze nacht slaap ik helemaal amper, het ene moment vond ik het nog wel een beetje geil om Johan naar mijn kont te laten kijken in het zwembad, en eigenlijk ook nog wel in de badkamer van het andere huisje, maar om diezelfde avond nog zo uitgewoond te worden door hem, dat was toch echt niet de bedoeling geweest. Hoe heb ik het zo ver laten komen? En nog meer: hoe voorkom ik erger? Er staat nu een filmpje van hoe ik gebruikt werd op Johans persoonlijke deel van de netwerkschijf van het werk, hoe krijg ik die daar weer voor maandag vanaf???

De volgende ochtend als ik na toch even geslapen te hebben wakker word, doe ik een pyjamabroek aan en loop ik in die broek en mijn slaapshirt naar de keuken. Daar zitten alle 5 collega's waarmee ik het huisje deel. Ze zijn allemaal al aangekleed, vrolijk en kletsen honderduit, ik pak maar snel wat ontbijt bij elkaar en ga dat in mijn eentje in de woonkamer opeten. Niet veel later zie ik de 4 collega's die gisteren nog zo brak waren vertrekken en als ik naar buiten kijk gaan ook de 8 collega's die in het andere huisje zaten alweer op huis aan, waarop Johan aangeeft dat ik me niet hoef te haasten om ook nog in te gaan pakken, dit huisje is tot maandag gehuurd. Als ik naar de slaapkamer ga om me te gaan douchen blijkt Johan achter me aan te lopen en gaat hij weer in de stoel zitten en ritst hij demonstratief zijn broek alweer open. Hij zegt erbij "Zullen we verder gaan waar we gisteren gebleven waren?" Ik schud van nee, waarop Johan mij zijn telefoon toont met daarop een mailtje naar alle collega's en de tekst "Een filmpje van het plezier dat we gehad hebben dit weekend staat op mijn deel van de netwerkschijf onder 'weekendje weg'".

Hij zegt "Als je de rest van de dag meewerkt haal ik het filmpje zondagavond weer van de schijf af, zo niet, dan niet".

Aangezien ik weet wat dit betekent hoeft Johan nu alleen nog maar orders te geven die ik zonder gemor opvolg, hij zegt "Uitkleden!" en daarna "Voor me komen staan met je kont naar me toe", gevolgd door "Billen uit elkaar trekken" en daarna "Langzaam jezelf op mijn lul plaatsen", waarna ik mezelf op zijn schoot laat zakken, enigszins bijgestuurd door hem. Ik voer nu zelf de actie waarbij zijn lul mijn anus penetreert uit en dat maakt het nog onderdaniger. Johan pakt me bij mijn heupen waarmee hij mij een beetje op zijn lul laat rijden, gelukkig doet het minder zeer dan gisteren, maar het gaat dan ook niet in een heel hoog tempo.

Na enkele minuten moet ik weer overeind komen, me omdraaien en voor hem knielen en zijn lul, die net nog in mijn kont zat, in mijn mond nemen. Johan zegt dat hij zo in mijn mond gaat klaarkomen en dat hij, nadat hij weer bijgekomen is van zijn zaadlozing, eerst de vangst wil zien alvorens ik door mag slikken. Ik bewaar Johans sperma zoals gevraagd, toon hem de vangst en dan zegt hij "Slikken slet!", waarna ik zijn zaad doorslik en me inderdaad in de positie van slet weet.

Vervolgens moet ik met mijn bovenlijf op zijn bed gaan liggen en mijn onderbenen zo ver mogelijk uit elkaar doen. Johan komt op zijn knieën achter me zitten en duwt in een keer zijn lid naar binnen waarna hij me in een erg hoog tempo in mijn kont gaat neuken. Dit valt niet al te best waardoor ik aardig wat af jammer en kreun, maar dat maakt Johan alleen maar geiler zo lijkt het en er is toch niemand meer aanwezig die mij zal horen dus probeer ik er zo snel mogelijk weer mee te stoppen.

Op mijn tanden bijtend gaat het nu verder, totdat Johan kennelijk bijna weer gaat klaarkomen en hij me snel overeind helpt. Hij zet me staand met mijn rug naar hem toe neer, terwijl hij zo weer in de stoel lijkt te gaan zitten. Johan duwt snel zijn lul naar binnen, stoot nog een paar keer en komt dan klaar in mijn darmen. Vervolgens gaat hij inderdaad zitten en filmt hij hoe zijn sperma mijn kontgat uit druipt de grond op. Als het druppen stopt omdat mijn kringspier zich weer heeft gesloten moet ik een stap van hem af doen, op handen en voeten gaan zitten, me naar hem toe draaien en de druppels die op de vloer zijn gevallen oplikken. Ook dit doe ik en ook dit wordt gefilmd, waarna Johan doodleuk ook dit filmpje op zijn deel van de netwerkschijf zet. Ditmaal was ik niet vastgebonden en had ik dus, in theorie, niet naar hem hoeven luisteren waardoor dit filmpje nog een stuk onderdaniger is dan de vorige ...

Als ook dit filmpje op de schijf staat hoop ik vandaag van Johan af te zijn, maar hij zegt "Je blijft de hele dag naakt en staat tot mijn beschikking!" Waarna ik, omdat ik op dit moment geen orders krijg, me toch maar ga douchen. Als ik weer onder de douche vandaan kom zijn alle handdoeken weg en komt Johan de douche binnen met zijn telefoon in zijn hand, hij lijkt al aan het filmen te zijn. Hij zegt "Zo'n nat lijf is toch niet te versmaden, een halve meter voor de muur met je benen een halve meter uit elkaar voorover tegen de muur gaan staan!"

Ik doe dat en voel vrijwel meteen hoe zijn stijve lul weer mijn kont in gaat en ik vraag me af hoe vaak hij op een dag een stijve kan hebben, in mijn beleving zijn mijn collega’s amper een uur weg en ik word al voor de derde keer geneukt. Ditmaal duurt het wel even voordat Johan klaarkomt, maar uiteindelijk loost hij ook nu weer wat zaad in mijn darmen, filmt hij ook nu weer hoe zijn sperma mijn kont uit drupt totdat het druppen stopt, waarna ik een handdoek krijg toegeworpen en Johan wegloopt. Ik krijg al niet eens meer te zien of dat filmpje ook op de netwerkschijf wordt gezet, ik geloof het allemaal wel, dit wordt nog een lange dag ...

3904 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.