Mijn eerste ontmoeting - deel 6

Daar stond ik dan een man zijn paal te rukken en hij die van mij. Het voelde anders dan mijn eigen paal. Stevig, maar toch zachter. Hij werd steeds groter en dikker. Het was duidelijk en groeier :).

Ik moet toegeven, hij was nog groter dan ik had verwacht, minstens de 21cm die hij gezegd had. Hij was besneden en echt geil om naar te kijken.

Zijn paal stond helemaal hard en ik vroeg of hem of ik de selfie mocht maken. "Natuurlijk, daarvoor ben je hier hé!" antwoorde hij. Ik ging op mijn knieën en nam mijn gsm om de foto te maken. Ik hield zijn paal voor mijn mond om de foto te maken. Ik vond het best wel geil, alleen jammer dat ik zijn paal niet zo goed kon zien toen ik hem zo dicht bij me had voor de foto.

Na het maken van de foto stond ik terug recht. Hij nam direct mijn paal terug vast en begon me opnieuw zacht te rukken. "Mag ik je pijpen?" vroeg hij. Maar op dat moment kon ik het niet meer houden en spoot ik mijn hele lading er uit. Ik zag dat hij ervan genoot. "Je spuit best wel veel." zei hij. en hij bleef nog even doorrukken.

Op dat moment keek ik op mijn uurwerk en zag dat ik dringend terug naar mijn werk moest. "Het hoeft niet bij mij, ik doe het straks wel". zei hij. Daarop deed ik mijn broek toe en ging terug naar mijn auto. Terug in de auto vond ik het raar dat hij niet zelf wou spuiten. Ik vond het ook jammer dat ik hem niet had zien spuiten. Dan kon ik zijn paal vasthouden en eens voelen hoe dat was.

Terug op het werk aangekomen ging ik naar mijn collega en vroeg hem voor mijn 100 euro. Hij keek me raar aan en was verbaasd. Met tegenzin haalde hij zijn portefeuille uit en gaf me de honderd euro. Ik toonde hem de foto en hij lachte terwijl hij met zijn hand in zijn broek ging. "Damn" zei hij. En ik zag dat hij stiekem jaloers was op die grote paal die ik in mijn hand had.

De dag nadien, tijdens de middagpauze, vroeg mijn collega of hij de foto nog eens mocht zien. Zonder aarzelen haalde hij zijn pik boven en begon hij zich af te rukken terwijl hij naar mijn foto keek. Binnen de kortste keren spoot hij opnieuw zijn bureau onder. "Als je je vriendin beu bent ... je weet me te vinden" zei hij. Hij deed zijn broek toe, kuiste alles op en at verder zijn boterhammen op.

Dat was mijn eerste ontmoeting met een man. Best wel raar en opwindend. Ik heb een grote paal vastgehouden en gerukt. Een man heeft mij gerukt. Ik ben klaargekomen tegen een andere man en mijn collega heeft gerukt op mijn foto. Ik moest het even laten bezinken. Want ik voelde nog steeds niets voor mannen, maar die paal maakte me zo geil.

1963 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.