Patrick Deel 1

Geplaatst door: bootwanker op 16-01-21

Het zal al wel weer een half jaar geleden zijn of misschien ook al wel iets langer dat ik Patrick tegenkwam op een chatsite. We raakte aan de praat over van alles en nog wat. Het bleek dat we raakvlakken hadden op het gebied van onze studies in het grijze verleden en we konden het ook prima vinden op het gebied van interesses. Onze chats gingen dus, vooral in het begin, over algemene dingen zoals onze studies in het verleden, interesses, werkzaamheden en onze partners. Eigenlijk hele gewone chats over het dagelijks leven en nauwelijks seksueel getint of gericht. Het leek me een hele aardige man met beide benen op de grond en brede interesses. Hij wilde ons wel een keer ontmoeten om gezamenlijk iets te gaan doen en elkaar beter te leren kennen.

We spraken af in de Tuinen van Appeltern. Het was mooi weer en je kunt er eten en drinken. Van alles wat dus. Nadat we een poos hadden rondgelopen en koffie met een broodje hadden gehaald gingen we op een rustig plekje zitten. Plek zat daar. Hij zat tussen ons in en blijkbaar was het moment aangebroken om wat intiemer te worden. Toen hij zijn koffie en broodje ophad legde hij bij ons elk een hand op een been en begon te vertellen over zijn thuissituatie. En eerlijk gezegd was dat wel iets heel anders en spannends om aan te horen. Hij was al jaren getrouwd met een vrouw, maar deze was ziekelijk en had geen zin meer in seks. Maar ze konden het prima met elkaar vinden. En ze had het goed gevonden dat hij een vriendin erbij had gezocht. Beide vrouwen konden het ook prima met elkaar vinden. Niks haat en nijd. Gewoon gezellig. Deze vrouw, Anke, was bij hun in komen wonen in een apart gedeelte van de boerderij. En dat was eigenlijk het begin geworden van zijn poliamoureuze levensstijl. Deze vriendin had hem aangeraden om het ook eens met een man te proberen. En zo was Pim, een biman bij hun in huis komen wonen. Patrick deed het eerst om de beurt met Anke en Pim, maar na verloop van tijd deden ze ook wel trio of deed Pim het alleen met Anke. Of keek de een toe terwijl de andere twee seks hadden. En zo was het een gezellige poliamoureuze groep geworden. Maar op een dag had Pim nog Alfred meegenomen. Alfred was echt gay, maar iedereen had het zo’n leuke man gevonden dat de groep was uitgebreid met Alfred. Het was nu dus helemaal een gezellige groep geworden. Ze deden van alles met elkaar. Soms aten ze samen. Uitstapjes met wie er maar mee wilde. En natuurlijk was er wel eens onenigheid, maar over het algemeen konden ze goed met elkaar opschieten.

Er was een enorm bed om met meerderen seks te hebben of te kijken hoe de anderen seks met elkaar hadden, maar ze konden ook 1 op 1 seks hebben en waren vrij om te kiezen met wie. Duidelijk is natuurlijk dat Alfred alleen met Pim en/of Patrick wilde. Intussen waren Patrick zijn handen richting onze kruisen gekropen en werden heel voorzichtig onze bobbels in de broeken afgetast en langzaam en voorzichtig gemasseerd en gestreeld. Gelukkig kwam er niemand bij ons in de buurt. En toen hij begon te vertellen over zijn vriendin Anke werd het masseren heftiger. Hij vond haar een zeer intelligente vrouw en ze zag er zo geweldig uit als ze sexy lingerie aanhad en de seks met haar was fantastisch. Ze kon hem zo goed berijden en nou ja het was een lofzang op haar. Frank en ik keken elkaar even aan en vroegen ons even af wat hij dan met mannen moest. Maar het ging verder dat hij enorm geil werd als hij toekeek hoe Anke en Pim seks hadden en als ze klaar waren hij Pim zo heerlijk in zijn strakke kontje neukte en vreselijk geil klaarkwam in hem. Inmiddels waren Patrick zijn handen bij onze broeken ingegleden en zat hij zachtjes onze pikken en zakken te strelen. Die werden nu dus wel erg hard na zijn geile verhaal over Pim en dat gestreel. En toen begon Patrick nog over hoe Alfred het dan weer geil vond om Pim te neuken in zijn volgespoten kontje. Het was dus duidelijk Patrick hield dus daadwerkelijk van zowel vrouwen als mannen en was een geile man.

Patrick pakte ons allebei bij de hand en voerde ons achter een enorme rododendronstruik en hij maakte onze broeken los en ging allebei onze kontjes strelen en onze sterretjes betasten en een beetje vingeren. Hij gromde tevreden dat we heerlijk kontjes hadden en lekker strakke sterretjes. We kleedden ons weer aan en Patrick zei dat hij ons beter wilde leren kennen en graag een date bij ons thuis wilde om eens lekker met ons te vrijen. En als het allemaal goed ging zou hij ons voorstellen aan Pim en Alfred. Kijken of we in zijn groep zouden passen. Niet dat we bij hem nog in huis konden gaan wonen, maar we woonden dicht genoeg bij om elkaar regelmatig te zien en samen te spelen. We zeiden wel allebei dat we best ook Anke en zijn vrouw wilden ontmoeten maar daar geen seks mee wilden. Patrick moest heel hard lachen. Nee, dat begreep hij ook wel. We namen afscheid in het park en maakten een afspraak voor het weekend daarop. We waren heel benieuwd wat hij in bed zou presteren. Het was een aardige en aantrekkelijke man. Dus daar zou het niet aan liggen.

In de week er naar toe bespraken Frank en ik wat we wel en niet zouden willen met Patrick en hoever we wilden meegaan in zijn poliamoureuze groep. Maar daar waren we het snel over eens. We konden daar toch niet in huis wonen en seks met hem en zijn vriendjes was prima. Die zaterdag erop kwam Patrick bij ons thuis. Keurig verzorgd en we kregen gelijk al een tongzoen bij binnenkomst. Het was maar een half uurtje rijden geweest voor hem, maar toch eerst maar even aan de koffie. Intussen zag ik al wel de bobbel in Patrick zijn broek en hoe hij naar onze bobbels keek. We gingen dus al snel naar de slaapkamer en we kleedden elkaar uit en ondertussen wat tongzoenen met elkaar. Niks geen haast, rustig opbouwen. Zonder kleren zag Patrick er ook heerlijk uit. Mooie rechte onbesneden pik van een doorsnee formaat en een mooie stevige zak met grote ballen. Niet te mager en niet te dik. Goed vooruitzicht om mee te gaan vrijen. Patrick sprong met Frank op bed en begon gelijk hem heel nat en diep te tongen. Ik begon zijn kontje lekker te strelen en zag hoe Frank en Patrick helemaal diep tongend in elkaar opgingen en dat ging al heel snel over in standje 69 elkaar pijpen. Ik bleef er eerst maar eens lekker geilend naar kijken hoe die 2 elkaar smakkend en kreunend lagen te pijpen. Alleen hiernaar kijken is voor mij een genot en word ik enorm geil van. Omdat mijn pik zo nat was gleed ik toch maar eens even met die natte pik door Patrick zijn bilspleet en ging daarna zijn sterretje even lekker likken. Een heerlijk kontje om te likken terwijl ik het gekreun van beiden hoorde. Natuurlijk kreeg Frank zijn kontje ook een likbeurt en duwde ik even mijn eikel erin.

Frank en Patrick gingen over naar het in standje 69 likken van elkaars sterretjes. Voor mij dus was het even kijken naar het geile stel met een druppende pik. Het duurde niet lang of Frank gebaarde dat Patrick op zijn rug moest gaan liggen op de rand van het bed met de benen op de grond zodat Frank er voor kon gaan staan en op Patrick zijn paal kon gaan zitten te rijden. Ik bedacht me niet en ging met mijn kontje boven Patrick zijn gezicht zitten zodat hij met kon rimmen en ik tegelijkertijd kon zien hoe Frank op Patrick zijn geile paal zat te rijden. Ik voelde Patrick zijn tong eerst voorzichtig langs mijn sterretje, maar die tong ging steeds dieper naar binnen. Een hemels gevoel trok door mijn lijf. En Frank en Patrick maar kreunen doordat Frank zo geil op die paal zat te rijden. Bij mij lekte het ook uit mijn pik en kontje. Wat een verwennerij. In mijn geiligheid was ik zo ongeveer op Patrick zijn gezicht gaan zitten en werd hij haast afgesmoord. Dus duwde hij mij wat omhoog. Frank was inmiddels uitgereden en stapte van Patrick zijn paal af. Tijd om Patrick eens door te palen. Patrick ging op zijn knieën zitten en Frank likte eerst grondig en diep Patrick zijn kutje zodat die goed nat was en openstond. Nog wat glijmiddel erbij en Frank drukte zijn dikke eikel voorzichtig bij Patrick naar binnen en deed hem nog een paar keer erin en eruit. Zo’n heerlijk gezicht om te zien hoe dat kutje langzaam opgerekt ging worden voor Frank zijn hele paal naar binnen kon glijden. Toen Frank er helemaal inzat deed ik mijn pik in Patrick zijn zuigmondje en gingen Frank en ik Patrick in beide gaatjes gezamenlijk neuken. Ik zag hoe Frank genoot van Patrick zijn natte, warme en strakke holletje terwijl hij hem eerst langzaam neukte en steeds het tempo een beetje opvoerde. Ik deed mee in hetzelfde tempo. Patrick loeide het uit van de geiligheid terwijl wij zijn gaatjes diep bleven neuken. Ik zag Frank zijn gezicht verkrampen en diep zijn pik in Patrick hield. Hij kwam luid zuchtend klaar en spoot alles af in Patrick. Frank weet hoe geil ik dat vind en zei dat ik nu moest. Frank en ik wisselden van plek en ik liet mijn pik zo in dat open natte holletje van Patrick glijden. Zo’n natte, glibberige open kut is zo heerlijk geil. Ik heb ze het liefst als ze al goed ingereden zijn. Patrick likte Frank zijn lul schoon terwijl ik Patrick diep en hard neukte. Die laatste harde neukbeurt was voor Patrick het laatste zetje om af te spuiten. Ik voelde zijn kutje verkrampen om mijn lul en zag dikke stralen over bed schieten. En ik kwam daarna ook hevig klaar. Het voelde alsof er geen eind aan kwam en ik werd helemaal slap in de benen. Dit was een heerlijk date.

Nog even samen onder de douche en wat drinken en eten. Patrick zei dat hij het heerlijk had gevonden met ons en ons ook leuke mannen vond. Hij wilde ons wel gaan voorstellen aan zijn 2 vriendjes Alfred en Pim. Een heerlijk vooruitzicht. We moesten dan bij hem op de boerderij komen en iedereen ontmoeten.

3529 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.