Senior verwend

September de laatste dagen van de zomer brachten mij nog even naar het naaktstrand. Het was een mooie zomer geweest en ik had heerlijk kunnen genieten van zon, zee, en leuke mannen. Hoewel ik geen cruiser ben, heb ik een zwak voor oudere mannen. Met mijn 35 jaar ben ik sportief, licht gespierd, verzorgd en heb ik de ´slechte´ gewoonte vaak stijf te zijn ook op het strand. Met mijn favo cockring gaat dat vaak nog sneller en geniet ik van de omgeving.


Ik kwam aan in de middag en het viel mij op dat he textielstrand druk was maar het naaktstrand bijzonder rustig. Ik liep nog even door naar het stuk waar voornamelijk mannen lagen. Ik kleedde mij uit bij de branding en liep met alleen mijn glimmende cockring om nog wat langs de branding op zoek naar een mooi plekje.

Uiteindelijk vond ik een rustig half open duinpannetje waar ik mijn handdoek uitlegde onder wat goedkeurende blikken van wat mannen om mij heen. Ik was een van de jongste zo te zien. Doordat er twee mannen van afstand toekeken, groeide mijn lul en bleef ik nog wat nonchalant staan om hen goed te laten kijken. 

Na wat te hebben gelezen zag ik iets verderop een vrij lange slanke man van in de 60. Mooi lang zeker 1.90 en vitaal lijf. Zijn pik hing mooi slap met prachtig schaamhaar en flinke voorhuid. Ik hield hem ff in de gaten. Omdat ik twee type mannen erg aantrekkelijk vind, zware senior bear mannen liefst behaard en met dikke tepels, en lange slanke grijze mannen met hangzak, viel deze man goed in de laatste categorie. Ik vroeg mij al af hoe zijn pik zou smaken en zn voorhuid over zijn eikel zou schuiven. Ik merkte dat mijn pik alweer goed stijf was en mn cockring strak zat. 

Tijd om ff te gaan zwemmen. Ik liep naar de zee met mijn stijve pik zwiepend heen en weer. Net genoeg zichtbaar voor de lange man. De zee was leeg dus daar had ik geen publiek. Eenmaal in het water koelde ik af. Ik besloot wat parallel aan strand te zwemmen zodat ik over het strand een stuk kon teruglopen.
Ik liep verderop het water uit en liep over het strand terug waarbij door de warme wind en mn cockring mn pik weer wat groeide. Ik vind het fijn zo te wandelen dat geeft mij vrijheid. Ik kwam in de buurt van de lange man en keek hem af en toe aan. Hij mij gelukkig ook. `Heb ik wat van je aan´, vroeg hij ineens met glimlach. Ik zei ´nee maar ik vind je outfit wel mooi´ Hij moest lachen en vroeg of ik wat wilde drinken. Ik zei leuk en ging bij hem op de handdoek zitten.

´Mooie ring´ zei hij, ´staat je goed´. En hij vertelde dat hij ze ook graag droeg en het mooi vond hoe ik daar zo trots mee over het strand liep. Mijn pik groeide door het compliment en als connaisseur van jongere pikken, pakte hij mn lul en voelde de hardheid en mn ballen met de ring. Ik deed mn benen wijd en liet deze ervaren man mij heerlijk keuren. Al snel trok hij heerlijk aan mn lul en droop mn voorvocht uit mn eikel. ´Ga eens staan´, zei hij.  ´Laat mij je eens goed bekijken´. Ik stond op met mn pik recht omhoog en grote druppel voorvocht op mn eikel. Ik stond nu deels boven de duinpan rand, zichtbaar voor de mannen in de duinrand, die mij hadden zien plaatsnemen bij deze man. 
´Trek eens wat aan je pik´ vroeg hij ´laat maar zien aan iedereen dat je een geile donder ben´. Ik volgde zijn orders en trok aan mn pik. ´Draai je eens om, dan kan ik de rest eens zien´, ik draaide mij om en boog iets voorover zodat mn kont goed zichtbaar was. Ik voelde zijn handen tussen mijn benen door naar mijn zak gaan. Hij pakte mn ballen en trok ze naar achter tussen mn benen. ´Ga eens wat wijder staan´,ik zette mn benen wijder in het zand, zodat hij mn volle zak goed naar achter kon trekken. 

´Ok draai je maar weer om´, Ik draaide mij om en ineens zat hij direct voor mij en nam hij behendig mn pik in zijn mond.  ´Doe je handen maar even op je hoofd en blijf zo maar ff staan´ Zo bleef ik staan en genoot intens van zijn zichtbare zuig opdracht. In de duinen zag ik nu mannen staan kijken waarvan sommige lekker zichzelf stonden te trekken. Er was duidelijk publiek op ons stuk, terwijl gasten verderop op het textiel strand waarschijnlijk niet wisten dat ik hier zo fijn werd gezogen met publiek.
Mn pik verdween diep in zijn mond en het voelde heerlijk, hier wilde ik blijven met mijn pik in zijn mond. Senioren doen dit echt het beste en ik genoot van de beurt en aandacht.
Toen stond hij op, zn pik stijf maar zn eikel net niet te zien. ´Op je knieën son´, zei hij en duwde zijn lul gelijk in mn mond. In mn mond voelde ik zijn eikel uit zijn voorhuid glippen en proefde zijn heerlijke pik smaak. Zijn eikel was glad en best dik, zn lul lang. Zijn hangzak stootte tegen mn kin bij elk stoot. Hij pakte mijn hoofd vast en begon eerst langzaam maar steeds sneller in mn mond te neuken. Het was duidelijk dat hij was opgewarmd want mn hoofd zat klem en hij ramde zijn pik steeds harder in mn keel. Met zijn 1.90 torende hij boven de duinpan uit en zagen de mannen hoe hij mij in mn keel neukte als een goed opgeleide son.
´Oh goed zo boy, je komt net op tijd voor dad. Als je zo over het strand loopt vraag je erom´, Ik kon allen maar happen naar lucht, het voorvocht en slijm liep over mn kin op mijn borst en een geil soppend geluid was goed te horen. We genoten beiden en het publiek was nu zo een 5 man sterk, op gepaste afstand.
Ineens haalde hij zijn pik uit mn mond en begon hij zijn natte pik in mn gezicht te slaan. ´Dit vin je lekker he boy. Moet je ons maar niet zo opgeilen, dan doen we dit met geile boys´, toen hij dat zei spoot hij dikke stralen zaad over mij heen. In mn haar, gezicht en op mijn borst. Hij spoot veel en het rook heerlijk. Wat een fijn cadeau. Hij kwam schokkend klaar en veegde de laatste druppels in mn gezicht met zijn eikel.

´Goed zo´ zei hij en maakte een gebaar dat ik kon gaan. Ik verwachtte dat niet want was zo geil en mn zak stond op knappen, maar ik had mn opdracht gedaan en moest weg. Zo hoort dat soms te gaan en ik bedankte de man en liep ondergespoten met zijn zaad een beetje verward maar gelukkig, terug naar mijn handdoek.......

... gelukkig was de avond nog jong...

5201 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.