Oude bekende

De afgelopen 8 jaar heb ik regelmatig sex met mannen. Zoek geen echte relatie met een man, puur om de sex.:P

En ik vind het heerlijk. Heerlijk geneukt worden door een leuke kerel, pijpen, assplay toys, etc. mmmm...
En daarvoor dan hoor ik je vragen, alleen vrouwen? Ja. Hoewel: de eerste keer met een man (jongen) is al véél langer geleden, in de jaren 80.

Ik zat op een LTS en deed de opleiding lasser. In die groep zaten niet veel medeleerlingen, de meeste deden bouw en ook wel metaal.
En: alleen maar jongens. Tegenwoordig doen er nog steeds niet veel meiden zo'n opleiding en toen al helemaal niet.
Bovendien bestaat de LTS als zodanig niet eens meer.

Voor gymlessen werden de klassen samengevoegd zodat we met z'n allen sport deden. Geen populair deel van school eigenlijk..
Vooral ook omdat we van de gymleraar na afloop samen naakt moesten douchen. Dat vind je op die leeftijd helemaal niet leuk.
Het was voor mij ook best frustrerend. Ben klein geschapen, helaas. En dan zie je de anderen met veel grotere pikken.
Speciaal één van hen, die jongen had-naar mijn maatstaven-een enorme pik. Was echt jaloers hoor. Erger nog: hij liep er ook behoorlijk mee te pronken, wetende dat de rest niet mee kon komen.

Was blij dat ik van die school af was en een leuke baan kreeg.
Had een vrij grote vriendengroep en in het weekend kwam het wel eens tot spelletjes als strippoker.
Laffe strippoker, want niemand trok ooit hun onderbroek uit, dan stopte het spel gewoon.
Op een keer kwam er een vreemde jongen mee. Hoewel vreemd, het was de jongen met de grote pik die ik nog van school kende!
Die hoefde zich dan ook niet helemaal uit te kleden, die kende ik al! Echter, die avond gebeurde er niks..

Weer een aantal jaren later. Ik zat samen met mijn vrienden elk weekend in de disco, op jacht naar meiden.
Had al een tijdje een oog op een mooi exemplaar en eindelijk trok ik mijn stoute schoenen aan en probeerde 'iets'.
Afgewezen. Uit frustratie nog maar wat pilsjes nemen dan. Teveel?
Opeens komt er iemand met een grote grijns naast me staan. "Lukt het niet? Nou, je bent niet de enige, ze moest mij ook niet".
Ik kijk opzij en daar staat, jawel, mijn voormalige klasgenoot met de grote pik. Weg frustratie. Het lukte zelfs hem niet. Mooi!

Dit was kort voor sluitingstijd en zo stonden we opeens samen buiten. Zullen we onze tegenspoed bij mij wegdrinken? Vroeg hij. "Ik woon hier vlakbij op kamers".
Ach, waarom ook niet. Ok, we drinken wat en dan ga ik echt op huis aan, heb geen zin meer zei ik.
Maar dat naar huis gaan liep even anders...

Eerst praten over koetjes en kalfjes, zoals wat we nu deden, maar al gauw kwam het op onze gezamenlijke schooltijd.
Herinneringen ophalen. En ja ook over het verplichte naakt douchen. Ik vertelde hem dat de meeste jongens erg jaloers waren toen. Hij grijnsde wat. "Ja, daar was ik me wel van bewust hoor". 
Maar: "we kunnen dat wel eens overdoen, dat douchen, nu!" Hij zei het wat gebiedend, ik schrok een beetje. Hij was ook bijna 2 meter en ruim 100kg schatte ik, en ik maar 1.75 en 70kg. De reus en klein duimpje.

Tot mijn eigen verbazing (en de zijne) zei ik direct ja...we hadden onze kleren in no time in een hoek gegooid. Wat een seksuele spanning hing er opeens in de lucht! (met wat hulp van de alcohol) :D
Onder de douche leek me zijn lul nog veel groter dan vroeger, maar dat kwam misschien doordat ik nu wel héél dichtbij stond.
Daarna nam hij me mee naar zijn bed en beval me om zijn genotstaaf te pijpen. Viel niet mee, dát had ik nog nooit gedaan.
Maar gaandeweg ging het steeds beter, en het was heerlijk. Opeens, zonder waarschuwing, duwde hij mijn benen tegen mijn borst. Kan ik beter bij je kutje zei hij.. Kutje? dat hadden alleen meisjes toch? Ja ja, ik was zo groen als gras..
Hij greep een grote fles glijmiddel en gleed toen-gelukkig wel-uiterst voorzichtig naar binnen. Ai.. pijnlijk was dat eerst, echt wel.. Maar gaandeweg kreeg ook ik er (veel) plezier in en ben nog langdurig geneukt tot hij schreeuwend in mij klaarkwam.

Heb hem daarna nooit meer gezien, maar ben het nooit vergeten. Mijn ontmaagding.
Daarna alleen met vrouwen seks gehad, decennia lang. Maar zoals gezegd in het begin van dit verhaal: heb de draad weer opgepakt, en geniet er (weer) van.

3841 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.