Senior verwend 2

..... bij mijn handdoek aangekomen voelde ik het zaad nog over mijn borst naar beneden lopen en smeerde ik het maar even uit. De wind was zacht en ik besloot maar ff te gaan liggen en na te genieten.


Ongeveer een half uurtje ben ik denk ik weggedommeld toen ik weer wakker werd. Er werd blijkbaar druk langs mijn handdoek gelopen aan alle voetstappen te zien. Van rechts hoorde ik ineens iemand zeggen, ´kijk hij is weer wakker´ Een leuke mooi gebruinde man keek mij vriendelijke aan. ´Bijgekomen van die mooie show´, vroeg hij. Ik moest ff schakelen maar vond het leuk dat hij blijkbaar een van de toeschouwers was geweest. ´Ja ben weer uitgerust´, zei ik. ´Mooi zei hij want je bent populair, er zijn al 5 mannen bij je gaan zitten of langsgelopen om naar je te kijken van dichtbij´. 
Blijkbaar had ik vast geslapen want dat had ik niet meegekregen maar ik vond het een leuke gedachten. We raakte wat aan de praat, hij was een vaste badgast en zag er ook nog eens leuk uit.  Gebruind kalend, mooi buikje, behaard op borst en armen en benen, pik en zak kaal. zag net een mooie stukje eikel tussen z´n benen. Al kijkend begon m´n pik te groeien. 
 
´Kijk de rest wordt ook wakker´ zei hij. ´Volgens mij moet jij ook nog wat kwijt´ zei hij. Die had ik niet verwacht maar ik beaamde dat. Loop es mee, dan zal ik je ff rondleiden hier in de duinen. Ik stond op en nieuwsgierig liep ik achter hem aan naar boven, inmiddels weer flink stijf. Boven aangekomen, zag ik onderweg wat hoofden boven het struikgewas uitkomen. Blijkbaar best druk daar. We liepen over een smal paadje, toen we aankwamen bij soort duinpan. Daar zaten twee mannen. In de 60 eentje dik met super geile behaarde buik en heerlijke tepels en ede ander gebruind slank en smooth. De dikke man zat ik laag stoeltje en leek een beetje op een romeinse keizer, compleet met pinkyring, de ander stond op en had een mooi halfharde lul. 
De dikke man vroeg naar mn naam en zei ´wij horen dat jij erg goede pijper bent, klopt dat´, ´ik wil graag dat je mijn vent hier lekker pijpt´ Op dat moment voelde ik de hand van mijn begeleider op mn schouder die mij naar beneden duwde op mn knieën, de ander deed stap naar voren en duwde snel zn pik in mn mond. Hij proefde zout naar de zee maar ik voelde hem in mn mond opzwellen. 
Hij kreunde al snel en bewoog lekker op en neer. De dikke man keek toe en begon met zijn eigen pik te spelen, wat een geil gezicht was. Mijn begeleider was gaan zitten op gepaste afstand en speelde ook wat met zn pik. 
De dikke man riep mij ineens dat ik naar hem moest opschuiven. Ik kwam naar hem toe en hij gebaarde dat ik zn lul moest likken. Zn dikke glimmende eikel zag er heerlijk uit dus dat deed ik graag. Op mn knieën zat ik voor hem en begon zn pik gretig te likken en schoof hem in mn mond.  Hij liet een hand op mn hoofd rusten om soort van tempo aan te geven. 

De slankere man zag ik iets uit zijn tas halen en dat bleek een briefje van 20 te zijn, dat hij aan mijn begeleider gaf en hem bedankte. Blijkbaar was hij er door dit stel op uit gezonden om mij op te pikken. Dat idee maakte mij nog geiler en ik begon de dikke man hard te zuigen. Diep in mn keel en steeds sneller, hij begon te grommen en trok mij hard aan mn haar omhoog en zijn pik floepte uit mn mond terwijl zn sperma deels in mn gezicht spoot! De rest van zn zaad lekte uit zn pik op zn zak en buik.
Hij gaf aan dat ik moest gaan staan en op zijn schoot komen zitten, ik ging op zijn halfharde pik zitten en voelde het koude zaad aan mn strakke zak plakken. 
Hij pakte mn pik stevig vast, terwijl zn vriend vroeg om mijn mond te openen voor zijn pik. Ik nam hem weer lekker in mn mond terwijl ik heerlijk werd getrokken door de dikke man zittend op zijn schoot. 
Toen stond ik op ontploffen ik voelde dat mn zaad eruit moest en dit was heerlijk geil moment, ik zei dat ik ging spuiten en de dikke man trok harder, zijn vriend haalde zijn pik uit zijn mond en trok zich af. Dikke stralen zaad spoten in het rond en belande op mij en de dikke man, ik gaf op en spoot ook mijn zaad ik grote krachtige stralen over de behaarde buik van de dikke man.....

Wat een genot en wat een bizarre ervaring. Ik leunde achterover, steunend met mijn handen op zijn knieën. Alle drie lachten we en hijgden we uit. Mijn begeleider stapte naar voren en trok drie keer en spoot zijn zaad over mij heen, terwijl ik nog op de schoot van de dikke man zat. Goed gedaan Richard en hij draaide zich om en vertrok met zijn 20 euro. 

Tijd voor mij om af te koelen in de zee......

3871 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.