Ballenjongen

Alweer een tijd geleden had ik een fijne date aan wie ik laatst weer moest terugdenken.


Zoals vele zat ik weer eens op Bull om rond te kijken naar een leuk contact. Gelukkig was het mij al een aantal keren gelukt om een leuke man te treffen en soms ook mee af te spreken, maar veelal is het toch nep. 

Ik kwam een chatter tegen met de naam 62Doc, ik klikte hem aan en zag mooie stats en interesse in jonger. Ik was 25 en viel al langere tijd op mannelijke oudere mannen, liefst behaard en lang. Hij had ook wel interesse dus we raakte aan de praat. Hij vond het vooral interessant dat ik al mn hele leven nudist was en soms ook op plekken waar het niet mag. Ook vond hij het mooi dat ik grote ballen had slank was. Hij bleek een liefhebber te zijn van sportieve jongens en keek er graag naar. Dus we besloten pics uit te wisselen via de mail. 
Ik stuurde eerst een dickpic, waarom hij vroeg en vervolgens een face. Toen was het ff stil. Weer zo een faker dacht ik, totdat ik op de chat ineens las: ´Hallo Richard, je zit bij mij in de klas´, ik schrok me de .... Wat was dit.. Hij meldde zich als Rob en bleek mijn CE docent! Ik dacht al het mailadres te herkennen... Shit, maar kreeg ook direct stijve van het idee.

De chat was leuk en hij nodigde mij uit om eens af te spreken, omdat wij het beiden leuk vonden. We maakte een afspraak de dag erna. Aangekomen op het station zag ik zijn grijze Audi staan. Een kleine aarzeling ging door mij heen, maar vermande mij en liep naar de auto. Snel stapte ik in. Het bleek idd mijn docent te zijn, Rob. ´Hey Richard, wat goed dat je er bent´ en hij legde zijn hand op mijn been. Hij startte de auto en we reden weg. Het was gelijk een leuk gesprek over van alles, toen we aankwamen op een verlaten parkeerterrein.

Hier kunnen we even rustig praten, zei hij. En legde zijn hand weer op mijn been. ´Was een leuke chat he, pikant wel´ zei hij en ik beaamde dat. ´Heel gezond´ zei hij. ´Jij bent ook graag naakt toch´, vroeg hij. Terwijl hij dat zei schoof zn hand van mn dij naar mn lul, die direct reageerde. Door de dunne stof van mn trainer, kon hij voelen dat ik reageerde. ´Weet je wat we doen, het is een mooie warme avond, waarom gaan we niet even wandelen. Kan jij lekker vrij bloot, want dat vind je fijn toch´. Het idee zorgde voor een goed stijve, dus dat was al het antwoord.
Hij stapte uit, pakte een tas uit de achterbak en ik begon mn jasje en shirt uit te trekken. Hij opende mijn portier en zei dat ik mn kleren het beste in de tas kon stoppen. Ik stapte uit en deed mn trainer uit en stond daar naakt op de parkeerplaats naast zijn auto. Mijn stijve lul met cockring stond goed overeind. Hij stopte mn kleren in de tas en gooide die achterin en deed de auto op slot.  

Hij glimlachte naar me en duwde mij zachtjes naar de bosrand, daar waar een pad was. Al pratend liepen we over een smal zandpad, richting wat leek een bouwplaats. Ik voelde steeds zijn hand over mijn rug en billen gaan en zag dat hij zichtbaar genoot van mijn naakte aanwezigheid. Door een opening van een hek liepen wij de verlaten bouwplaats op en hij leidde mij naar een van de in aanbouw zijnde huizen. We gingen naar binnen. 

Mijn pik was nog halfhard maar ik genoot van de wandeling met mn docent. In de woonkamer met uitzicht over een weilandstond een stoel en een tas. Mn docent ging zitten en zei dat hij mij een goed wilde bekijken. Ik ging voor hem staan en liet mij bekijken, hij wilde dat ik draaide en bukte, zodat hij alles kon zien van mn gaatje tot mn grote zak. Ik stond voor hem en begon mijzelf te trekken. Iets dat ik nog steeds graag doe, als mannen naar mij kijken. 

´Je hebt niet gelogen over je ballen Richard´, zei hij. ´Wat een heerlijk grote zaadballen´. zei hij en hij pakte ze vast en draaide mn zak en hield die zo vast. Ik voelde de scheut en hij draaide verder en trok hard aan mn zak. 
Toen pakte hij iets uit zijn tas en zei dat ik mij moest omdraaien, benen wijd en bukken. Ik deed dat en merkte dat hij een zwart langwerpig ding openschroefde en mijn ballen erin deed. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en kreeg een soort klem om mijn ballen, die tegen de achterkant van mijn benen zat en daardoor mn ballen bij elke beweging naar achter trokken. mn pik werd keihard. Ik moest gaan staan maar mekte dat dit gewoon niet ging omdat dan mn ballen hard naar achter werden getrokken. ´Draai je om´, zei hij en ik kon dat alleen kruipend doen. Nu zat ik voor hem en zag ik hoe hij zijn lul uit zijn broek haalde en zichzelf begon te trekken. ´Hij vroeg of ik zn pik lekker vond en of ik hem wilde proeven´, Heel graag zei ik en kroop dichterbij en rook zijn pikgeur. Ik nam hem in mijn mond en begon heerlijk te pijpen. Ik proefde zijn voorvocht en likte zijn ballen, nam hem diep in mn mond en voelde zijn hand op mijn hoofd. Hij genoot en ik wilde niet meer stoppen. Bij elke beweging voelde ik mn ballen en dat maakte mij steeds geiler.
Toen stond hij op en liep om mij heen. Hij kwam achter mij staan en gaf een ferme tik op mijn zak. En nog een. Hij pakte mn zak en kneep er hard in en zei dat ik een prima ballenjongen was. 
Ondertussen trok hij zich af en ineens voelde ik zijn warm zaad op mijn geklemde ballen terecht komen. Helaas zag ik het niet maar een oerkreet vulde de ruimte en zn zaad spoot over mn ballen en kont. Ik kon het eraf voelen druipen.

Wat er toen nog gebeurde weet ik niet meer goed maar eenmaal bij de auto was ik nog steeds stijf. Ik moest voor zijn auto gaan staan en mij aftrekken. Hij kwam achter mij staan en ik voelde zijn zware buik tegen mn rug, zijn handen pakte mijn zak beet en ik moet trekken. Ik spoot mn zaad op de moterkap van zijn grijze Audi. Elke druppel kneep hij eruit. 

Zo stapte wij in en reden we weg, met mijn zaad dat uitwaaide op zijn moterkap..

3958 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.