Ron

Geplaatst door: lurker op 27-01-21

Bij mijn detachering bij de bank werken intern een paar slome duikelaars van IT’ers, maar ook een flitsend snelle jonge en ook nog lange en gespierde gast, Ron. Ik raak een keer met Ron aan de praat over onze hobby’s en ander tijdverdrijf buiten werktijd als hij het over de fitnessclub heeft die hij bezoekt, met erg goede faciliteiten en ook een zwembad en zo. Ik kijk naar zijn lijf en verplaats de aandacht naar het mijne en zeg "Tsja, ik zou ook wel wat meer beweging kunnen gebruiken, met dat zwembandje hier" en ik pak mijn buikvet vast. Ron geeft aan al een tijdje alleen te sporten direct na werktijd, maar dat ik best een keer mee kan gaan, waarop ik zeg dat ik op zich op maandag- of dinsdagavond zou kunnen en daarop zegt Ron meteen "Nou, dat is dan afgesproken, zie ik je maandag om 18:00!"


De volgende maandag begeef ik me tegen zessen naar de uitgang van kantoor alwaar Ron al op me staat te wachten, hij neemt me mee naar de fitnessclub en we gaan naar binnen naar de herenkleedruimte. Ik kleed me in de grote ruimte om, maar Ron pakt een kleedhokje. Na het omkleden gaan we naar de ruimte met de fitnessapparaten en daar doen we vooral inspanningsoefeningen, maar helpen we elkaar ook met enkele apparaten met gewichten.

Ron heeft dit duidelijk vaker gedaan want hij kan veel meer gewicht trekken en duwen dan ik.

Na het fitnessen douchen we en ik kan het niet laten toch even naar Rons lichaam, of beter gezegd, piemel, te kijken, want ook die is fraai gevormd, net als de rest van zijn lichaam. Toch kijk ik maar snel weer weg in de hoop dat hij het niet gezien heeft. Nadat we ons allebei weer hebben aangekleed kletsen we nog even na als collega’s en praten we over het werk totdat we naar huis gaan.


Een aantal maandagen op rij herhaalt zich ongeveer het bovenstaande, totdat Ron onder de douche een opmerking maakt als er verder geen anderen in de kleedruimte zijn: "Je buik is al wat geslonken, ik zou je lichaam best eens van dichtbij willen bestuderen door samen in een hokje te gaan" zegt hij hoopvol. Ik weet niet waar ik het moet zoeken en zeg niet veel meer dan "Nou, ehhh". Dus dan zegt Ron "Je kijkt al wekenlang elke maandag naar mijn lichaam (en hij wijst daarbij naar zijn piemel), dus ik denk dat jij mijn lichaam ook best van wat dichterbij zou willen bestuderen" en daarop knipoogt hij. Daarop ga ik het onderwerp niet helemaal meer uit de weg en geef ik hem een glimpje hoop door te zeggen "Als ik me een keer ga omkleden in een hokje, dan mag je erbij komen, goed?" en daarop antwoordt Ron "Oké, is goed", maar op een zuchtende manier omdat hij niet verwacht dat dat ooit gaat gebeuren ...

De eerstvolgende keren dat we gaan fitnessen gebeurt dat inderdaad niet en zelfs als Ron jarig is en hij heeft aangegeven na de fitness te trakteren in de kantine op een borrel + hapje voor de collega’s in ons team ga ik me voorafgaand aan het fitnessen gewoon omkleden in de grote kleedruimte en daarna gewoon fitnessen alsof er niks aan de hand is. Als we onze routine afgewerkt hebben zeg ik tegen Ron dat hij even moet wachten en dan pas naar de kleedruimte moet komen, een minuut of 5. Hij gaat vervolgens op een fiets zitten zonder zich al te zeer in te spannen en begeeft zich na 4 minuten naar de douche – en kleedruimte, maar daar lijk ik al helemaal niet meer te zijn en dus gaat Ron maar douchen.

Als Ron onder de douche vandaan stapt open ik de deur van het kleedhokje waar ik in zit en zeg ik "Kom je?". Ron snelt vervolgens naar zijn kluisje, pakt zijn spullen en stapt bij mij in het hokje. Ik kniel neer en zeg "Ik heb een cadeautje voor je", waarna ik zijn piemel pak, hem begin af te trekken en even later ook te pijpen. Ik zeg tegen hem dat ie vlak voordat hij klaarkomt terug moet trekken en op mijn gezicht moet spuiten, omdat ik nog niet weet of ik wel sperma in mijn mond wil en dus gebeurt precies dat. Ron merkt even later dat hij klaar gaat komen, trekt zijn piemel terug en spuit in mijn gezicht. Ik pak mijn handdoek en veeg mijn gezicht schoon, maar ik merk ook dat er toch nog net een beetje op mijn shirt is beland. Ook dat maak ik schoon, maar het plekje blijft vochtig. Ron ziet dat ook en zegt "Heb ik bij de borrel nog een aandenken" en hij geeft me een knipoog. Ik kijk of de kust veilig is, en begeef me vervolgens het hokje uit. Ik ga alvast naar de kantine en meng me in een gesprek met collega’s.


In de kantine doen we alsof er zojuist niks gebeurd is en kletsen we over van alles totdat het tijd is om naar huis te gaan en onze jassen te pakken, dan wijst Ron naar het vlekje op mijn shirt en vraagt hij "Hoe kom je daar nou aan?" en hard lachend loopt hij weg naar de kapstok, mij toch wel een beetje beschaamd achterlatend met de andere collega’s nog om me heen, dus ik haal mijn schouders maar op en doe net alsof ik van niks weet en loop vervolgens ook naar de kapstok.


De weken gaan weer voorbij waarbij we wekelijks sporten en Ron zich in een hokje blijft omkleden en ik in de kleedruimte, waarna de vakantietijd aanbreekt en we tot de conclusie komen dat we allebei 3 weken vrij nemen, maar onze vakanties maar 1 week overlappen en we elkaar dus 5 weken niet gaan zien. Helaas heb ik die laatste maandag een cursus op een externe locatie en omdat we elkaar toch nog even willen spreken voordat we elkaar zo lang niet gaan zien spreken we op donderdagmiddag af om wat langer op kantoor te blijven om wat te kletsen.


Als de andere collega’s allemaal Ron een fijne vakantie hebben gewenst en naar huis zijn gegaan zijn wij aan de beurt. Aanvankelijk kletsen wij over van alles, waaronder ook onze aanstaande vakanties, maar opeens geeft Ron aan wel een mooie activiteit te weten en hij maakt zijn gulp los en legt alvast een hand op mijn schouder. Ik protesteer een beetje dat ik geen handdoek bij de hand heb en meteen krijg ik een doos tissues aangereikt, dus ja, dat was best een domme opmerking. Eigenlijk vind ik dit ook wel een geil idee en dus besluit ik voor Ron neer te knielen en zijn piemel uit zijn broek te halen.

Ik trek hem vervolgens even af en begin hem daarna te pijpen, waarna Ron zegt "Eigenlijk wil ik in je mond klaarkomen, dat kan wel toch voor deze speciale gelegenheid?". Ik zie daar niet echt kwaad in aangezien er toch tissues in de buurt liggen dus ik stem in met zijn voorstel.

Aangezien dat wel erg makkelijk ging voegt Ron er nog wat aan toe "Ik zou graag zien dat je mijn sperma in je mond bewaart nadat ik ben klaargekomen en dat je even later overeind komt en mij laat zien hoe je met je tong met mijn sperma speelt dat in je mond zit". Ik vind dit best ver gaan en stop dus even met pijpen, waarna Ron een erg lieve blik in zijn ogen oproept en zegt "Zoveel moeite is dat toch niet als je mijn sperma toch al in je mond neemt??"

Ik moet hem daarin gelijk geven en dus zeg ik "Dat klopt" en stop zijn piemel weer in mijn mond. Ik pijp Ron vervolgens nog even en als hij gaat komen duw ik zijn piemel half uit mijn mond zodat alleen zijn eikel er nog in zit. Als Ron zijn lading tegen mijn gehemelte spuit vult mij dat eerlijk gezegd met trots omdat ik iemand met zo'n simpele actie zo blij kan maken en waarschijnlijk heb ik er daardoor ook geen moeite mee om, als ik eerst vlak voor zijn gezicht met mijn tong met zijn sperma gespeeld heb, simpelweg door te slikken en daarna Ron mijn lege mond te tonen.

Ron glundert ervan, zegt alleen nog "Fijne vakantie!" en verlaat het kantoor, waarna ik afsluit en ook naar huis ga.


Na de vakantie hervatten we de sportlessen waarbij het wederom steeds zo is dat Ron zich in een kleedhokje omkleedt en ik in de grote kleedruimte, totdat mijn detachering eindigt en ik bijna voor het laatst op het werk ben. De laatste maandagavond begint Ron er voorafgaand aan het sporten over dat hij het zo jammer vindt dat ik volgende week aan een andere opdracht begin en haalt hij herinneringen op aan die twee keren dat ik hem, of eigenlijk zijn piemel, verwend heb. Hij kijkt me vervolgens aan en vraagt of er vandaag bij het afscheid misschien nog zoiets in zit, waarna ik hem terloops “misschien” toezeg en de zaal in ga.


Als we een uurtje bezig zijn geweest en op twee fietsen naast elkaar nog wat aan het uitrijden zijn zeg ik tegen Ron dat we voor de verandering ons sportuurtje kunnen eindigen met een duik in het zwembad. Ik laat demonstratief zien dat ik een zwembroek aan heb onder mijn short, maar Ron geeft aan een boxer aan te hebben en geen reserve bij zich te hebben, dus dat hij niet gaat zwemmen. Dus ik zeg: "Weet je wat, ga jij je vast douchen en weer aankleden, dan ga ik over 5 minuten ook douchen en als jij dan de deur van jouw hokje opent, kom ik daar ook bij in ...".

Ron springt bijna van zijn fiets en is de hoek al om naar de douches. 4 minuten later ga ik op mijn gemak naar de douches en houd mijn zwembroek daaronder deze keer aan. Als ik net sta te douchen gaat er al een deur van een kleedhokje op een kier en zie ik Ron naar mij wenken. Daarop haal ik mijn kledinghanger uit het kluisje en loop daarmee naar het kleedhokje waar Ron in zit.

Ik doe de deur achter me dicht en terwijl ik mijn kleedhanger ophang trekt Ron mijn zwembroek al naar mijn enkels. Ik draai me om en fluister “Zo, zo, jij hebt er zin in! Moet ik hieruit opmaken dat je je piemel deze keer graag in mijn kont wilt stoppen in plaats van in mijn mond?”


Ron ontploft bijna en roept “JÁÁÁÁÁ!”, waarna ik hem toefluister “Sssstttt!!! Ik zal mijn zwembroek in mijn mond proppen zodat ik niet te veel lawaai maak zo meteen, maar het is wel zo handig als jij ook niet te veel lawaai maakt, we moeten niet de aandacht trekken van andere sporters of medewerkers natuurlijk ...”

Waarna ik kniel, mijn zwembroek opvouw en in mijn mond prop, met mijn gezicht naar een hoek ga staan en met mijn handen mijn billen van mijn natte lijf uit elkaar trek.

Ron heeft het niet meer en duwt meteen zijn reeds uit zijn broek gehaalde piemel bij mij naar binnen, wat mij toch wat rauw op mijn dak valt. Gelukkig heeft Ron dat door, want hij fluistert “Sorry, kon mezelf niet inhouden, maar zal rustig beginnen”.

Ron houdt woord, hij beweegt zijn piemel aanvankelijk langzaam heen en weer en pas na een paar minuten, als ik inmiddels gewend ben aan het hebben van zijn piemel in mijn kont voert hij het tempo een beetje op en niet veel later voelt hij al dat hij gaat komen, waarop hij zegt “Kan je nadat ik in je klaargekomen ben en mijn piemel teruggetrokken heb je billen nog even uit elkaar blijven houden? Ik zou het echt heel erg geil vinden als ik mijn sperma nog even uit je kont zie lopen”

Ik knik instemmend en vrijwel meteen daarna schiet Ron zijn sperma in mijn kont, waarna hij inderdaad terugtrekt.

Ik sta zo een minuut of zo na te druppen, waarna Ron het welletjes vindt, me een kus in mijn nek geeft en zegt “Het ga je goed!", waarna hij de deur van het kleedhokje open doet en met een grote glimlach op zijn gezicht naar buiten loopt.

Ik sluit snel het hokje weer achter hem, haal de zwembroek uit mijn mond, droog me af, kleed me aan en veeg ook Rons sperma van de vloer op met mijn handdoek.


Als ik de sportschool verlaat is Ron nergens meer te bekennen en dus ga ik maar naar huis zonder dat we in mijn ogen echt afscheid hebben genomen aangezien Ron me gewoon in het kleedhokje achterliet alsof ik een of andere neukslet was ...

3671 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.