Nachtelijke escapades

Afgelopen zomer had ik late diensten en was op weg terug naar huis. 'Nog ff langs de Vli******weg' dacht ik. Ik draai het zandpad in en de autolampen schijnen het zandpad in en verlichten de bomen links- en rechts van het pad. Aan het einde van het pad kun je linksaf draaien sta je tussen de weilanden. Ik zet de auto in de berm, draai de sleutel om en doe de deur open. Het is nog warm en de maan staat helder aan te hemel. Ik kan een flink eind vooruit kijken en genieten van de rust en de stilte. 


In mijn achteruitkijk spiegel zie ik heldere verlichting van een auto het zandpad opdraaien. Langzaam naderen ze mijn auto. Ik doe de deur dicht zodat de auto over het pad kan passeren. Als de auto naast mij staat kijken twee ogen mij aan, maar de auto rijd verder. Iets verderop zet de bestuurder de auto in de berm en dooft de lichten. Het blijft even stil en ik besluit mijn deur weer te openen en te genieten van de rust. 

De deur van de auto voor mij gaat open en een lange man stapt uit. Hij sluit de deur en gaat tegen de zijkant van zijn auto aan staan. Ik zie dat hij de deur op slot doet, de alarmlichten lichten even op. In het heldere licht zie ik een blonde jongeman met lichtkleurig shirt en lichte korte broek staan. Enige tijd later komt hij richting mijn auto lopen, loopt voorbij en kijkt naar binnen. Zegt 'hoi' en loopt verder ... Om vervolgens weer terug te komen lopen. Hij loopt terug naar zijn auto. 

Bij zijn auto opent hij de deur en begint zich uit te kleden. Legt zijn kleding in de auto, sluit de deur en komt volledig naakt terug lopen richting mijn auto ... Ik voel mijn piemel hard worden bij dit zicht en leg mijn handen op mijn kruis en masseer mijn piemel. De piemel van de man is hard en staat recht vooruit ... Hij komt naast mijn auto staan en gaat zijn pik aftrekken. Ik wrijf met mijn handen over mijn broekrits en maak de broek open ... Hij zegt: 'kleed jij je ook uit'? Ik sta op en kom naast de auto staan. Ik begin me uit te kleden. 

Beide staan we naakt op het zandpad naast mijn auto. Ik ga op m'n knieën en neem de rechte, flinke piemel van de man in mijn mond. Zijn handen zet hij op mijn hoofd en duwt mijn hoofd richting zijn schaamstreek. Ik voel zijn piemel achterin mijn keel. Ik begin hem te pijpen. Mijn tong draait om zijn eikel, mijn handen maken een rukkende beweging. De man kreunt. En duwt mijn hoofd weg ..

Hij loopt naar de voorkant van de auto, buigt voorover en zet zijn handen op de motorkap. Hij is prachtig in het heldere maanlicht. Hij heeft een mooi strak, vol lichaam. Zijn billen zijn rond en licht behaard. Ik ga achter hem zitten en spreidt zijn billen. Mijn gezicht duwt zich tussen zijn billen, mijn neus haalt een frisgewassen geur naar binnen en mijn tong beweegt zich richting zijn strakke kontgaatje .. Mijn tong beweegt in zijn bilspleet. De man kreunt en trekt ondertussen aan zijn rechte, flinke piemel. 'Neuk me' zegt de man. 

Ik sta op, de man draait zich om en gaat voor mij op zijn knieën zitten.  Hij neemt mijn piemel in zijn mond en duwt zijn hoofd over mijn hele schacht heen. Het topje van mijn eikel raakt zijn huig. met zijn speeksel maakt hij mijn piemel nat. 'Neuk me' zegt de man. Hij staat op en buigt voorover en zet zijn handen weer op de motorkap. Ik kom achter hem staan en plaats mijn piemel tussen zijn billen. Ik beweeg mijn heupen op en neer en mijn piemel glijdt tussen zijn natte, behaarde billen. Ik beweeg met mijn piemel richting zijn kontgaatje. Mijn eikel drukt tegen zijn kringspier. De man kreunt en ik voel dat zijn kontgaatje ontspant. Voorzichtig beweeg ik mijn heupen naar voren, terwijl mijn hand mijn piemel vasthoud en begeleidt richting zijn kontgaatje. Ik voel dat mijn piemel naar binnen glijd. Mijn schaamhaar raakt zijn mooie, ronde en behaarde billen aan. De man kreunt. 'Neuk me' zegt hij. 

Langzaam maak ik stotende bewegingen en mijn piemel glijdt op- en neer zijn kontgaatje in. De man kreunt, ik kreun. 'Ga door' zegt de man. Hij is zijn eigen pik aan het aftrekken. Hij richt zijn lichaam op en draait zijn hoofd richting mijn hoofd. Ik kom met mijn mond richting zijn mond en terwijl ik hem rustig blijf penetreren raken onze tongen elkaar aan en proef ik zijn zachte lippen. Ik voel de druk in mijn ballen stijgen. 'Ik kom bijna klaar' zeg ik tegen hem. 'Spuit je over mijn billen?' vraagt de man. Ik maakt nog een paar keer een pompende beweging en trek dan mijn piemel terug. Ik ruk er nog een paar keer aan en spuit mijn warme, dikke zaad tussen zijn billen. Een heerlijk geil gevoel bekruipt mij, als ik op mijn knieën ga zitten en met mijn tong mijn eigen warme, geile zaad oplik. Ik laat de klodders zaad in mijn mond over mijn tong rollen en slik het door. 

Voor mij staat de man zichzelf nog af te trekken. 'Waar wil jij mijn zaad?' vraagt de man. 'Euhm .. tussen mijn billen?' zeg ik en ik draai mijn behaarde billen naar hem toe en spreidt ze . Zijn ademhaling word sneller en ik voel zijn zaad tussen mijn billen richting mijn balzak lopen. Dan voel ik zijn tong vanaf de balzak richting mijn kontgaatje glijden. Zijn tong veegt al zijn warme zaad weg. Hij slikt het door. Ik sta op, hij pakt mijn hoofd vast en we tongen nog enige minuten. 'Was lekker geil' zegt de man. Ik beaam. 'Dank je' zegt de man. Hij loopt langs, geeft mij een tik op mijn billen en loopt naar zijn auto. Hij kleed zich aan, gaat in de auto zitten en rijd weg. 

3560 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.