Sommige dingen blijven je bij - deel 1

Het was al een tijdje geleden dat hij een date had gehad. Het was al lastig om sowieso een date te vinden maar nu met die Lock down vanwege de corona was het alleen maar erger geworden. Hij dacht terug aan toen hij nog jong was en hij niets wist over seks laatststaan over homoseksualiteit.  Hij kreeg het wel eens warm van een jongen uit zijn klas als deze naast hem stond of als ze samen een opdracht moesten maken. Misschien kwam het omdat de jongen gewoon aardig tegen hem was. Toen wist hij het nog niet. Maar daar kwam snel verandering in op het kamp. Ieder jaar gingen ze met een aantal teamgenoten op sportkamp. Het was natuurlijk een dolle boel want wat is er nu leuker dan een week met je teamgenoten optrekken. Zo ook die laatste keer Het was een mooie zomer en de hormonen gierde door onze lijven.

Niet dat er wat was gebeurt maar je merkt het zodra er meisjes langs liepen hoe er dan werd gedaan. Het was natuurlijk hilarisch als je er nu aan terug denkt dat we toen heel erg stoer waren. In die week kwam ook Timmy deze keer mee naar het kamp. Hij was z’n 1.5 jaar ouder en een lange rustige jongen. Soms wat verlegen maar een goede gast. Het kamp duurde van zaterdag tot zaterdag. We sliepen in een grote legertent op het nabij gelegen sportveld. De eerste dag was het een dag van verkennen en aan elkaar voorstellen.  Vanaf zondag zouden we veel gaan sporten, buiten en binnen. Nadat iedereen zijn slaapplekje had gevonden en de luchtbedden waren opgeblazen kwam Timmy op me aflopen. Vind je het erg als ik mijn luchtbedje naast de jouwe leg, vroeg hij. Ik keek hem aan en vond het prima. Daardoor lagen we wel met z’n allen wat dichter bij elkaar maar daar zocht je niets achter.

Ik raakte meer in gesprek met Timmy en bij bleek een aardige gast te zijn. Hij sloot zich aan bij de groep en we hadden een hoop lol. Die avond gingen we op tijd naar bed omdat morgen de eerste trainingen op de planning stonden. Allemaal opstaan stelletje luie donders!!! In de opening van de tent stond een van de begeleiders. Jullie hebben 15 minuten de tijd om je aan te kleden en te komen ontbijten. Sommige van ons stonden gelijk naast hun bed en haastte zich om op tijd te gaan ontbijten. Ik stond op en pakte mijn spullen. In mijn ooghoek zag ik Timmy naar me kijken. Ik keek terug en hij lachte. Ga je je nou zitten haastten om te gaan eten, vroeg hij.  Ik knikte. Ik heb trek man, schiet dan gaan we zei ik. Timmy maakte niet al te veel haast waardoor we als laatste aankwamen bij het ontbijt. Shitzooi zei ik zacht, al het lekkere beleg is al weer weg. Timmy keek me aan en zei, wacht maar even.  Ik keek hem aan terwijl hij weg liep richting de dame van de keuken.

Niet veel later kwam hij met een glimlach terug met een bord vol lekker beleg. Hier zei hij, voor jou. Ik keek hem aan en lachte.  Bedankt man, das heel tof van je. Snel smeerden we nog wat broodjes en niet veel later moesten we ons allen buiten melden. Hallo mannen, zei een lange knul, welkom op het sportkamp. We gaan straks 4 groepen maken en iedere groep krijgt een begeleider die activiteiten met jullie gaat doen. De groep waar je nu bij bent ingedeeld is ook de groep waar je voor de rest van de week in  blijft zitten. We keken elkaar aan en hoopten dat onze groep bij elkaar mocht blijven. Die groep van 6 uit Rotterdam, zei de knul en hij keek onze kant op. Mitch, Timmy en Marcel, jullie gaan mee met groep 2. De andere zitten in de 3e groep. Tuurlijk was het balen want we wilden het liefst als groep bij elkaar blijven. Maar onbewust was ik wel blij dat Timmy in mijn groep zat. De eerste sportronde was een partijtje hockey. Gelukkig iets wat ik erg leuk vond om te doen. Zo bleek dus ook Timmy. We hadden een hoop lol met de groep en de begeleider Mark was ook wel een toffe peer. En voordat we het wisten waren er die ochtend alweer twee sportonderdelen voorbij. Moe en bezweet gingen we ons douchen. Om daarna te gaan lunchen. Als jonge knul had ik wat moeite met bloot zijn  bij anderen. Ik wachtte meestal tot de meeste weg waren zodat ik op mijn gemak kon douchen. Het liefst had ik een aparte douche. Maar helaas waren er daar niet al te veel van. Ik kleedde me langzaam uit. Iets wat Timmy dus ook blijkbaar deed. Snel liep ik naar douche. Timmy volgde een paar tellen later. Hoe vond jij het sporten deze ochtend vroeg hij. Ik vond wel leuk zei ik. Niets leuker dan de hele tijd buiten zijn zei ik. Hij knikte en keek me aan. Ik draaide me om en ging verder met douchen.

Opeens hoorde we de stem van Mark. Mannen, afronden en komen eten riep hij. Jaaaa, we komen er aan riep ik. Snel stappen we uit de douche en kleedden ons aan. Gelukkig waren er nog een paar jongens aanwezig dus dat was wel fijn. Mark stond buiten te wachten en maakte een praatje met de andere begeleiders. Timmy en ik kwamen als laatste uit de kleedkamer. Timmy en Mitch komen jullie eens even terug. We schrokken en draaide ons om. Eehh, de volgende keer als jullie weer als laatste zijn moeten jullie de kleedkamer opruimen! We keken Mark aan en knikte. Hup en nu snel eten jullie twee. En terwijl we weg renden hoorde we hem lachen. De middag ging nog sneller voorbij dan de ochtend. Helaas waren er nu wat minder leuke activiteiten maar we deden zo goed mogelijk mee. Nadat we klaar waren riep Mark ons allen bij hem. Mannen, jullie kunnen straks wat voor jullie zelf gaan doen tot het avond eten. Ik wil wel dat jullie in de buurt blijven. Dus mochten jullie nog een beetje willen voetballen dan mag dat van mij. Zorg wel dat jullie om 6 uur in de kantine zijn. We knikten en Timmy keek me aan.

Kom zei hij ik weet wat leuks. Wat kan er nou leuk zijn, we kenden de omgeving niet eens zo goed. Ik volgde hem. Timmy liep voor me. Het viel me nu pas op hoe mooi lang en slank hij was. Zijn onbehaarde benen bewogen sierlijk. Mijn ogen dwaalde af naar zijn kontje en bleven daar een tijdje hangen. Heb je een mooi uitzicht vroeg Timmy ineens. En voor ik het wist had hij zicht omgedraaid. Ik..euhhh..tja, euhh, ik kon niet uit mijn woorden komen en voelde me rood worden. De omgeving, vind je het een mooi uitzicht, vroeg Timmy nogmaals. Hij bleef me aankijken. Ik herstelde me snel en antwoordde dat het een hele mooie omgeving was met een mooi uitzicht. Timmy glimlachte. Kom zei hij, we gaan verder. We liepen het bos in en om ons heen werd het steeds stiller. Timmy stopte op een afgelegen plek en ging liggen in het gras. Hoor je dat vroeg hij. Ik probeerde te horen wat hij hoorde maar kon niet echt achterhalen wat. De stilte en de vogels, zei Timmy. Ohhhh, was het enige wat ik kon uitbrengen. Daar lagen we dan, in het gras genietend van de stilte. De zon maakte me slaperig en voor ik het wist dommelde ik weg. He Mitch, wakker worden goser! We moeten terug om te gaan eten. Ik schrok wakker en merkte dat ik een erectie had. Was het een mooie droom vroeg Timmy plagerig. Ik wist niet hoe snel ik moest staan maar eigenlijk was het al te laat. Timmy sloeg een arm om me heen en zei dat iedere jongen daar wel eens last van heeft hoor. Samen liepen we snel terug naar het sportcomplex om aan te schuiven bij het avondeten.

Na het avondeten was er een nieuwe activiteit georganiseerd. Het was een sport en muziek quiz. En het team dat won had de rest van de week geen corvee dienst. Je begrijpt dat iedereen dus bloedfanatiek was. Er werd wat afgelachen die avond en vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Timmy mij steeds aankeek. Je voelt gewoon dat iemand je aankijkt. Ik keek terug en zag een klein lachje op zijn gezicht. De quiz was nogal spannend want als wij die ene vraag goed hadden zouden wij die week geen corveediensten hoeven draaien. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel. Mark, de begeleider stond op. En de winnaar is……hij keek nog even naar beide teams. Is mijn team. We sprongen op en juichten alsof we de wereldbeker hadden gewonnen.  Het was een geslaagde avond en het was tijd om te gaan slapen. Ik was moe maar ik voelde ook een bepaalde spanning. Timmy was ineens opvallend stil. Ben je moe vroeg ik aan hem. Valt wel mee hoor zei hij. Hij ging nog snel even zijn tanden poetsen. Mannen, nog 15 min dan gaan de lichten uit riep Mark. Iedereen rende nog door elkaar heen om de laatste dingen te doen en dan het bed in te kruipen. Niet veel later gingen de lichten uit en het duurde nog even voordat het echt stil was.

Naast me hoorde ik Timmy rustig ademen. Volgens mij sliep hij al. Ik moest altijd een beetje wennen aan een nieuwe omgeving dus kwam ook niet snel in slaap. Onze bedden stonden heel dicht tegen elkaar, het leek wel een twee persoons bed. Omdat het best wel warm was in de tent hadden we onze slaapzakken open gelaten. Eindelijk begon ik een beetje in te dommelen toen ik ineens een hand voelde. Het was Timmy zijn hand, hij had zich omgedraaid en had zijn arm op mij gelegd. Daar lag ik doodstil en bang om te bewegen. Ondertussen begon ik een erectie te krijgen die ik niet kon verbergen. Het leek erop dat hij alleen maar harder werd. Maar om Timmy niet wakker te maken durfde ik me niet om te draaien. De erectie bleef en ik besloot mijn rugzak dicht te doen. Want mocht ik in de ochtend nog steeds een erectie hebben dan ziet de rest dat niet. Ik draaide mij langzaam op mijn zij en Timmy’s hand gleed van mij af richting mijn buik en erectie. Zijn hand bleef rusten op mijn stijve. Nu dit gebeurde kon ik nog steeds niet slapen. Daar lag ik dan met Timmy zijn hand op mijn harde pik. Zo lag ik daar denk ik een kleine 10 minuten toen ik ineens Timmy’s hand voelde bewegen. Was hij mijn pik aan het strelen? Ik durfde niet meer te ademen en mijn pik werd nog harder dan hij al was. Ineens voelde ik Timmy’s adem bij mijn gezicht. Hij duwde een vinger op mijn lippen en fluisterde heel zachtjes dat we stil moesten zijn. Nu voelde ik zijn gezicht heel dicht bij de mijne. Zo dichtbij dat onze lippen elkaar raakten. Timmy begon me te kussen. Zachtjes drukte hij zijn lippen op de mijne. Ik lag verstijfd in bed, wat gebeurde er. Zijn lippen waren zacht en vochtig. Ineens voelde ik zijn tong mijn mond binnen dringen zoekend naar de mijne. Ik had wel eens gezoend maar nog nooit met een jongen. Langzaam opende ik mijn mond wat verder en Timmy drukte zijn lippen stevig op de mijne. Onze tongen raakten verwikkeld in een dans, draaiend om elkaar heen, onze lippen werden steeds natter en wij werden met de minuut geiler.

Ik weet niet hoe lang heeft geduurd maar het leek wel een eeuwigheid. Daar lagen we in de grote tent heel dicht tegen elkaar aan elkaar kusjes te geven. Af en toe hoorden we iemand bewegen en bleven we heel stil luisteren tot het weer stil was om verder te gaan. Het was een heerlijk gevoel waarvan ik niet wilde dat hij over zou gaan. En volgens mij dacht Timmy daar ook zo over. Nog steeds lag ik daar met een onwijze erectie in mijn slaapzak. Ik wilde graag van mijn erectie af zo geil was ik geworden. Langzaam voelde ik Timmy zijn had weer richting mijn boxer gaan. Hij raakte mijn eikel aan en er ging een rilling door me heen van opwinding. Om de anderen niet wakker te maken konden we niets zeggen maar aan de ademhaling te horen was Timmy aardig opgewonden. Langzaam begon ik tegen zijn hand aan te rijden. Mijn keiharde pik maakte van mijn boxer een mini tentje. Ik weet niet wat het was en waardoor het kwam maar de hormonen gierden door mijn lijf. Daar lag ik als jonge knul met een erectie van beton, die alleen maar een paar keer had gezoend maar nog nooit een andere geslachtsdeel in zijn handen heeft gehad. Niet van een meisje en al helemaal niet van een andere jongen. Mijn ademhaling werd steeds zwaarder en Timmy merkte dat. Hij drukte zijn lippen op de mijne en begon me weer te tongen. Ondertussen had ik zijn hand beet gepakt en duwde die tegen mijn stijve aan. Hij kneep in mijn pik waardoor ik zachtjes begon te kreunen. Timmy deed snel een hand op mijn mond zodat we anderen niet wakker zouden maken. Ssssttt, zei hij heel zachtjes en ik knikte. Onze ogen waren nu wel aan het donker gewend en ik zag zijn lieve gezicht.

We keken elkaar aan en ik voelde langzaam zijn hand in mijn boxer gaan. Zijn warme hand pakte mijn pik en begon er zachtjes in te knijpen. Met zijn duim draaide hij zachtjes rondjes over mijn eikel die helemaal nat was geworden van het voorvocht. Ik had nog niet heel veel schaamhaar, best weinig eigenlijk voor iemand van mijn leeftijd. Timmy fluisterde zacht, ohh je hebt nog kale ballen zo te voelen. Ik knikte naar hem. Tijdens het douchen had ik gezien dat Timmy al meer had dan ik. Het zag er heel netjes en verzorgd uit. Ik vroeg me af of het zo groeide. Later zou ik er achter komen dat hij dit trimde en soms kaal scheerde. De opwinding werd steeds erger. Nog nooit had iemand mijn pik beet gepakt laatststaan eraan getrokken. Aftrekken deed ik al een beetje en er kwam al wat uit. Niet veel maar toch wit vocht en het gaf een lekker gevoel nadat ik was gekomen. Maar nu…dit voelde zo anders. Langzaam trok Timmy mijn voorhuid naar achteren waardoor mijn eikel bloot kwam te liggen. Hij schuurde hem langs de binnenkant van mijn boxer wat een tintelend gevoel gaf. Ik kon niet hard kreunen dus moest me erg inhouden. Het voelde zo lekker en dat merkte Timmy ook wel.

Mijn ademhaling werd steeds heftiger, het zo niet lang meer duren voordat ik zou klaarkomen. Mijn ballen begonnen zich samen te trekken en toen was het zover. Ik schokte en pakte Timmy’s hand beet om hem langzamer te laten gaan. Hij drukte zijn lippen weer op de mijne…Hmmmm, hoorde ik hem zeggen. Jij kleine geile donder. Ik had mijn boxer onder gespoten en ook zijn hand. Langzaam haalde hij zijn hand uit mijn boxer en likte het zaad eraf. Ik was verrast door deze actie van Timmy dat ik er helemaal niet aan had gedacht om ook wat bij hem te doen. Hij moest wel op springen hebben gestaan op dat moment. Timmy lag dicht tegen me aan en ik voelde dat hij zichzelf lag af te trekken naast me. En terwijl hij zich af trok kuste hij me op de mond. Het duurde niet al te lang en hij kwam ook klaar. Waar hij het gelaten had weet ik niet. Maar zo te zien was het voor hem niet de eerste keer dat hij zaad oplikte want hij genoot er wel van zo te merken.

Moe van deze verrassende actie vielen we in slaap. Gelukkig was er niemand anders wakker geworden of ze moesten zich wel heel stil hebben gehouden al die tijd. Later zouden we er achter komen dat er nog iemand wakker was en zich had liggen aftrekken op ons. 

2127 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.