Sommige dingen blijven je bij - Deel 2 (einde)

Het was allemaal begonnen tijdens het kamp. De spanning, de opwinding en de onverwachte actie van Timmy. De ochtend werden we wakker en deden alsof er niets van gebeurt. Ik bleef nog even liggen tot de meeste jongens waren gaan douchen zodat ze niet konden zien dat ik een natte plek in mijn boxer had. Timmy lag op zijn zij en keek me aan. Even leek het erop dat hij wat wilde gaan zeggen. Maar het bleef stil en hij keek me aan met een verliefde blik. Ik werd rood van verlegenheid. Snel pakte ik mijn spullen en rende naar de douchehokjes. Gelukkig was er nog een vrij die op slot kon. Het water stroomde over mijn rug en daar stond ik dan. In de war van wat er was gebeurt maar ook een soort van happy feeling. Het gevoel dat ik niet herkende als ik een meisje zoenen had ik wel toen Timmy zijn lippen op de mijne drukte. Hij gaf een warm gevoel, vlinders zou je bijna zeggen. Dit gevoel was nieuw voor me. Dit had ik nog nooit bij een meisje ervaren als ik die zoende. Ja, ik heb wel eens meisje gezoend maar meer omdat het hoorde. Als ik er nu aan terug denk sloeg dat natuurlijk nergens op. Maar je wist gewoon niet beter omdat je nog nooit voorlichting had gekregen dat er meer is dan alleen jongen-meisje. En zo deed je mee met de groep maar wetende dat er iets niet klopte bij jezelf.

En daar stond ik dan onder de douche, er zat nog een beetje sperma op het beetje schaamhaar wat ik had. Snel spoelde ik dat weg toen er op de deur werd geklopt. Mitch ben jij daar? Ik hoorde de stem van Timmy. Eeuhh, ik ben zo klaar dan kan jij douchen, riep ik. Doe alvast ff open dan kan ik me uitkleden zei Timmy. Ik twijfelde maar deed het toch. Timmy stapte vrolijk het douchehokje binnen en keek me aan en knipoogde naar me. Snel deed ik de douche uit en wilde mijn handdoek pakken maar Timmy was me te snel af. Kom, zei hij, dan droog ik je wel af. Nee, ik doe het zelf wel hoor zei ik. Bang om weer een erectie te krijgen als hij me aan zou raken. Kom nou maar zei Timmy, en hij keek me verliefd aan. Ik stapte op hem af en draaide me om zodat hij mijn rug kon drogen. Zonder verder een woord te zeggen begon hij me af te drogen. Zachtjes voelde ik hem over mijn rug wrijven, het leek meer op strelen dan drogen eerlijk gezegd. Zo draai je ff om zei hij ineens, de voorkant moet ook nog. Ik draaide me gewillig om en zag dat Timmy een stijve had. Hij was groot en lang. Denk wel 1.5 x de mijne. Een lange slurf bij een lange jongen dacht ik. Tuurlijk had ik hem al eens naakt gezien maar slap was hij niet zo groot als nu in stijve toestand. Door het zien van die grote stijve lul van Timmy begon de mijne ook ineens omhoog te komen. Timmy deed alsof er niets aan de hand was en ging rustig door met mij af te drogen. Hij deed over de voorkant wat langer dan de achterkant en ik keek hem aan toen hij door zijn knieën zakte om mijn benen te drogen. Zijn gezicht was nu ter hoogte van mijn erectie. Opnieuw was de spanning om te snijden maar Timmy deed alsof de erectie er gewoon niet was. Zo je bent droog zei hij. En nu ga ik snel ff douchen. Ik keek hem aan met gemengde gevoelens. Aan de ene kant hoopte ik stiekem dat er meer zou gebeuren want mijn hormonen gierde door mijn lijf met een snelheid als de Franse Thalys op weg naar Parijs.

De rest van de week gebeurde er eigenlijk niet veel meer tussen Timmy en mij. Er hing nog steeds een bepaalde erotische spanning tussen ons. Vooral als hij me aanraakte. Hoe verder de week vorderde hoe meer ik in de war raakte van Timmy. Misschien kwam het omdat ik dat heerlijke gevoel weer wilde voelen zoals die ene keer. Zijn mooie warme dikke lippen op de mijne en zijn tong die een sensuele dans maakt met de mijne. Maar ook die blik van hem, een geheimzinnige glimlach en af en toe die knipoog.  Het maakte me van slag. De laatste dag van het kamp was aangebroken. We hadden een hoop lol en het was tijd om afscheid te nemen van de groepen. Toen ik naar de auto liep kwam Timmy op me aflopen. Euhh, Mitch ik vond het erg fijn die week met je en zie ik je snel weer vroeg hij. We hadden nog een paar weken vakantie en aangezien hij niet in de buurt woonde zou ik hem niet zo snel meer zien. Ik knikte en lachte naar hem, tuurlijk gaan we elkaar weer snel zien en gaf hem een schouderklop. Kamp was nu al z’n drie weken geleden en ik had Timmy al die tijd niet meer gezien en gesproken. Gelukkig had ik genoeg andere dingen te doen in die weken om er lang bij stil te staan. S ’avonds in bed lag ik toch aan hem te denken wat mij weer een erectie gaf. Was ik nu homo? Ik wist het niet. Ik kon ook geen andere homo’s. Het maakte me in de war. Vermoeid van al het denken viel ik in slaap. De drie weken waren snel voorbij en ik zou Timmy weer zien bij het sporten. De schooldag was om voor ik er erg in had. Het was tijd om te gaan sporten. He Mitch, hoorde ik ineens achter me. Ik draaide me om en daar stond Timmy. Hij leek in die 3 weken nog langer te zijn geworden dan hij al was. Heee Tim, gast hoe is het. Heb je der zin in vroeg ik. Ja zeker, zei Tim. We kletste over de afgelopen 3 weken en wat we zoal hadden gedaan tijdens het omkleden. Tijdens het sporten merkte ik dat Timmy me telkens zat te observeren. En wanneer ik hem aankeek glimlachte hij naar me, beetje ondeugend zoals ook tijdens het kamp had gedaan.

Laatste ruimen de spullen op hoorde we de trainer roepen. Iedereen probeerde zo snel mogelijk het veld af te komen richting de kleedkamers maar Timmy was weer als laatste. De jongens in de kleedkamer riepen luid in koor, Timmy moet opruimen, Timmy moet opruimen waarna ze zich lachend omkleedde en naar huis gingen. Meeste jongens douchte thuis omdat ze dat blijkbaar fijner vonden. Maar er waren altijd een paar die wel gingen douchen. Het was eigenlijk altijd het zelfde groepje dat zich wel ging douchen. Een hoop lol onder de douche met shampoo in elkaars haar spuiten wanneer je je net aan het afspoelen was. Deze keer was Mark er ook bij. Mark was ook mee op het kamp en zat in onze groep die week. Mark was niet veel groter dan dat ik was. Hij kon met iedereen goed opschieten en was altijd wel in voor een grapje. Normaal was Mark ook een van de jongens die thuis ging douchen maar deze keer dus niet. Zoals altijd had ik geen haast en bekeek de rest van de jongens die nog onder de douche stonden te dollen. Hmmm, er zaten toch best wel een paar lekkere boys bij en mijn gedachte dwaalde af.  Mitch, hee hallo!! Ik schrok op uit mijn gedachte en zag dat Mark naast me stond in zijn boxer. Kan ik straks jou handdoek even lenen, ben de mijne vergeten zei Mark. Ohhh, ja joh geen probleem zei ik. Ondertussen was Timmy terug van het opruimen en keek me aan met een blik van wat doet Mark hier. Ik haalde mijn schouders op en aan mijn houding kon hij zien dat ik het ook niet wist. De meeste jongens waren nu wel weg en alleen Timmy, Mark en ik waren nog in de kleedkamer aanwezig. De trainer kwam nog even kijken of de boel netjes was en vroeg of wij de kleedkamer op slot wilde doen en de sleutel in de kluis wilde leggen. Hij moest ineens weg voor een spoedgevalletje thuis. Geen probleem zei Timmy. Komt goed trainer. We hoorden de deur dicht gaan en wisten dat we nu met z’n drietjes over waren. Mark was ondertussen de douche in gelopen en we hoorde het water kletteren op de grond.  Timmy kwam naast me zitten en keek me aan. Ik heb je gemist Mitch. Hij keek me aan. Het was dezelfde blik als toen die avond dat hij mij aanraakte en kuste. Hij legde zijn hand op mijn been en begon me te strelen. Zijn mond kwam dichter bij de mijne en ik voelde zijn zachte lippen weer. Ik deed mijn mond open en zijn tong zocht een weg naar de mijne. Hier had ik al die weken op gewacht. Om hem weer te proeven, zijn zachte lippen, zijn tong spelend met de mijne. En net als toen gierden de hormonen weer door mijn lijf. In no time had ik een erectie die goed zichtbaar was in mijn boxer.

Timmy stopte met zoenen en keek naar beneden. Zo zo, volgens mij is er iemand daar beneden opgewonden. Ik werd rood en lachte. Nou volgens mij jij ook vriend zei ik. Want ook bij Timmy had deze kus voor een erectie gezorgd. In al onze geilheid waren we vergeten dat Mark er ook nog was. We hadden niet eens door dat de douche al een tijdje was gestopt en dat Mark ons had staan bekijken. Was het lekker hoorden we ineens. We schrokken van de stem  die in de douche opening stond en beide keken we Mark aan. Mark stond daar naakt met een handdoek op zijn schouders. Beide bekeken we hem. Mark had een mooi lijf, hij was ook nog onbehaard behalve boven zijn pik, daar groeide al een redelijk bosje haar. Hij leek er meer te hebben dan Timmy in ieder geval. Maar dat was lastig te beoordelen omdat Timmy het mooi trimde. Het was in ieder geval meer dan dat ik had. Ik voelde me rood worden en keek Timmy aan. Die leek er minder moeite mee te hebben. Jij vond het blijkbaar ook wel lekker zo te zien zei Timmy. Mark had ons zien zoenen en was daar blijkbaar erg opgewonden van geraakt. Zijn pik stond kaarsrecht vooruit met een half ontbloot eikeltje.

Mark kwam voor ons staan en keek ons aan. Ik weet wat jullie hebben gedaan op kamp. Timmy en ik keken elkaar aan. Ohh, wat hebben we dan gedaan vroeg Timmy. Ik durfde al die tijd niets te zeggen en keek beide aan. Mark keek naar Timmy en lachte.Ik weet dat jullie hebben liggen zoenen en dat jij Mitch hebt afgetrokken. Er viel een doodse stilte. Na een paar seconde zei Timmy, en wat dan nog? Ik vond het nogal geil zei Mark ineens. Ohh echt?, vroeg Timmy. Ja, zei Mark. Ook nu ik jullie zo zie zoenen en dan die stijve pikken in de boxers. Timmy en ik keken elkaar aan. Wat is hier aan de hand. Blijkbaar heeft Mark dus homoseksuele gevoelens en is hij gewoon homo. Iets wat wij dus niet wisten. 

Mark stond nog steeds voor ons in zijn blootje. Zijn pik stond nog steeds recht vooruit en zijn eikel leek wel te glimmen van geilheid. Een ondeugend lachje kwam op zijn gezicht. Gaan jullie maar door hoor, ik kijk wel toe. Verbaasd keken we elkaar aan. En aangezien Timmy en ik beide ook nog best wel geil waren begonnen we weer te zoenen. Vanuit  mijn ooghoek kon ik zien dat Mark met zijn pik begon te spelen. Hij trok zijn velletje helemaal naar beneden zodat zijn eikel zichtbaar werd. Moet zeggen hij had best wel een dikke pik en eikel. Timmy en ik gingen verder waar we gebleven waren en tongden erop los. De geilheid had het gewonnen van de verlegenheid. Mijn pik stond op knappen en wilde bevrijd worden uit zijn verpakking. Timmy’s handen gleden over mijn lichaam en hij trok mijn boxer uit. Mijn pik floepte omhoog de wijde wereld in. Hard als een steen en nat als de regen. Timmy pakte hem vast en trok de voorhuid naar beneden en speelde met mijn natte eikel. Het gaf me een warm gevoel van binnen en ik schokte lichtjes van genot. Ondertussen zat Mark zich af te trekken op het schouwspel wat hij zag. Timmy bleef me tongen en aftrekken. Ik werd met de minuut geiler en geiler waardoor ik helemaal niet meer op Mark lette. Het was nu tijd dat ook ik wat ondernam en begon Timmy´s boxer uit te trekken. Een mooie lange dikke kale pik sprong zijn vrijheid tegemoet. Hij was groter dan de mijne met een dikke eikel erop. Ik trok zijn voorhuid naar beneden en Timmy kreunde zachtjes. Kom zei hij we gaan de douche in. We stonden op en onze pikken stonden fier rechtop. Mark volgde ons naar de douches. Ik begon Timmy in te zepen. Mijn handen gleden over zijn slanke lijf. Ik bleef wat langer hangen bij zijn strakke billen die ik extra langzaam in zeepte. Timmy deed hetzelfde bij mij. En weer stonden we te tongen. Ik had de smaak te pakken en wilde niets anders meer. Daar stonden we dan, eindelijk naakt tegen elkaar aan te rijden en de stijve pikken tegen onze buiken aan. Hier verlangde ik de afgelopen week naar en in mijn fantasie gebeurde er veel meer. Ik heb me vaak liggen aftrekken terwijl ik aan Timmy dacht. En een van de dingen waar ik over fantaseerde was om zijn pik in mijn mond te nemen.

Zoals ik al zei, ik stond stijf van geilheid en de hormonen gierde door mijn lijf. Ik ging verder met het inzepen van Timmy en zakte door mijn knieën om zijn benen te wassen. Ik zat nu op pik hoogte en kon zijn lul nu goed bekijken van dichtbij. Maar om niet al te gretig over te komen ging ik verder met zijn benen in te zepen en te wassen. Langzaam ging ik weer omhoog. Vraag me niet hoe ik erop kwam om dit te doen want kwa seks was ik nogal een groentje. Ik raakte zijn ballen aan en Timmy keek me aan. Hij zei niets maar aan zijn blik te zien hoopte hij dat er wat zou gaan gebeuren want zijn pik stond nog steeds stijf. Ondertussen was Mark bij ons komen staan en was nog steeds met zijn pik aan´t spelen. Ondeugend keek hij ons aan in de hoop ook mee te mogen doen. Nu mijn gezicht zo dicht bij Timmy´s pik was kon ik het niet laten om er even aan te likken. Er hing een druppel voorvocht aan zijn eikel en ik likte het op. De smaak kon ik niet thuis brengen maar vies was het niet. Met mijn tong begon ik Timmy´s eikel te verwennen. Ik had nog nooit een pik in mijn mond gehad dus ik wist niet wat ik moest doen. Neem hem maar in je mond zei Timmy ineens. Ik keek hem aan en opende mijn mond. Langzaam duwde hij zijn pik in mijn mond en maakte neukbewegingen. Doe je mond maar verder open en probeer niet te tanden te gebruiken zei hij. Ik deed wat hij vroeg en deed mijn mond verder open zodat zijn pik verder erin kon. Timmy pakte mijn hoofd beet en duwde zijn pik verder in mijn mond. Ik keek hem aan en zag dat hij genoot van deze handeling. Zijn ballen kletste tegen mijn kin wat door het water nogal doorklonk in de douche. Mark kon zijn ogen niet geloven wat hi nu zag gebeuren. Hij legde zijn hand op Timmy´s kontje en duwde ritmisch mee terwijl Timmy mij in de mond neukte. Nu Mark ook zo dichtbij stond kon ik zijn pik beter zien. Ook hij had een mooi rechte pik met een bosje schaamhaar erboven. Mark stond nu tegen Timmy aan en zijn pik ging op en neer mee met het neukritme. In al mijn geilheid pakte ik Mark´s pik vast en begon hem af te trekken. Ohhh fuck hoorde ik Mark zeggen, dit is geil man. Wil je mij ook pijpen vroeg Mark. Ik keek Timmy aan en die knikte geil van ja. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en duwde Mark naar voren. Aangezien Mark wat kleiner was dan Timmy, niet alleen kwa lengte maar ook wat de lengte van zijn penis betrof had ik er minder moeite mee deze in mijn mond te nemen. Mark was besneden en zijn eikel was gelijk zichtbaar. Best mooi om te zien en anders dan die van Timmy en mij die een voorhuidje hebben.

Mark pakte mijn hoofd beet en begon me in mijn mond te neuken. Hij was wat wilder dan Timmy want hij duwde zijn pik helemaal in mijn mond en tikte mijn huigje aan met zijn eikel. Ik duwde hem weg en moest bijna overgeven. Sorry Mitch, zei Mark. Ik ben op dit moment zo geil. Zou je me weer willen pijpen? Kom maar zei ik, als je maar niet al te diep gaat. Nu neukte hij me wat rustiger in de mond en ik voelde zijn pik steeds harder worden. Hij pakte me steviger vast en zijn ademhaling werd zwaarder. Ohhh….jaaa..ohh, jaa….ga door kreunde Mark. Ondertussen stond Timmy achter hem en streelde zijn tepels en zijn grote pik bewoog tussen Marks billen. Mark pakte mijn hoofd beet en begon te stoten. Zijn ballen begonnen samen te trekken en ineens voelde ik wat warms in mijn mond komen.  Ik kom..jaaa, ohh fuck ik kom in je mondje….blijf zuigen…ohhh jaaa..Mark kwam klaar en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik schrok van de eerst straal sperma maar kon me niet terug trekken want hij had mijn hoofd vast toen hij klaar kwam. Daar zat ik op mijn knieën met een mond vol sperma. Moest ik het nu doorslikken of uitspugen? Het smaakte niet verkeerd eigenlijk en ik besloot het door te slikken. Mark stond hijgend onder de douche bij te komen van zijn orgasme. Timmy keek me aan en lachte. Vond je het lekker vroeg hij. Ik werd rood en zei dat ik het lekker vond.  Wil je mij dan ook klaar pijpen vroeg hij. Ik zei ja is goed hoor. Ik was op dat moment nog steeds zo geil als boter en wilde de ervaring van daarnet nogmaals mee maken. Ik ging op mijn kont zitten zodat ik ook mezelf kon aftrekken en Timmy kwam voor me staan. Opnieuw deed hij zijn stijve in mijn mond en begon me te neuken. Nu mijn keel was doorgesmeerd met Marks zaad gleed Timmy zijn grote staaf er soepeltjes in. Het duurde dan ook niet lang voordat ook Timmy zwaarder begon te ademen en te kreunen. Ohhh Mitch, jij geil sletje…zuig me harder..ohh ga bijna komen zei Timmy. Zijn neuk bewegingen werden steeds sneller en ik voelde zijn pik groter worden. Nog groter dan die al was.

En ineens was daar de ontlading. Timmy kreunde dat hij ging komen en dat hij mijn mondje ging vullen. Nu was het zaad van Mark al redelijk veel maar dat van Timmy bleef komen. Hij pakte mijn hoofd beet en bleef stoten. Ik weet niet waar hij het zaad vandaan haalde maar dit was 3 x zoveel als dat van Mark. Het lukte me niet om het allemaal door te slikken waardoor een deel over mijn kin naar beneden viel. Mark had ondertussen weer een stijve gekregen en zat zich af te trekken. Wow Mitch, dat was heel erg lekker man zei Timmy. Hij haalde zijn pik uit mijn mond. Ik zat nog steeds op de vloer in de douche met een stijve die op het punt stond onwijs te gaan spuiten. Ik keek Timmy aan en begon me af te trekken. Daar zat ik dan met mijn benen wijd, spelend met mijn pik en ballen. Ben je nog geil vroeg Timmy. Ik zei dat ik nog steeds erg geil was. Mag ik dan iets bij je doen vroeg Timmy. Wat wil je doen dan vroeg ik hem. Hij keek me ondeugend aan net zoals op kamp. Neem me pik in je mond en dan moet je even wachten. Ik keek hem verbaasd aan. Aangezien zijn pik slap was wist ik dus niet wat hij wilde doen. Mark kwam er ook bij staan en keek al trekkend naar Timmy. Wat ga je doen vroeg hij. Ohh wacht maar zei Timmy. Tis een soort verrassing. Wil je er anders ook bij komen zitten vroeg Timmy. Ik hou wel van een verrassing zei Mark en hij kwam naast me zitten onder de douche. Nu keek Timmy ons beide aan. Ok, zijn jullie er klaar voor vroeg hij. Mark en ik keken elkaar aan en knikte. Doe je mond open Mitch zei Timmy. Ik opende mijn mond en Timmy stopte zijn slappe pik in er. Er gebeurde niets dus ik begon met mijn tong zijn eikel te likken. Tot ik ineens een straal voelde, niet zoals daarnet toen hij klaarkwam maar een volle lauw warme straal. Timmy plaste in mijn mond. Ik schrok in eerste instantie maar ik kreeg er ook een geil gevoel van. Hmmm, zei Timmy, goed zo. Nu jij Mark. Mark opende zijn mond en ook daar plaste Timmy in. Mark schrok er niet van en slikte alles door. Willen jullie nu met jullie monden bij elkaar doen zodat ik over jullie heen kan plassen? Mark en ik keken elkaar aan. Soms doet geilheid hele rare dingen met je en voor we het wisten waren Mark en ik aan het tongen met elkaar. Dit wond Timmy blijkbaar zo erg op dat hij over ons heen begon te plassen. We voelden de warme straal over onze lippen stromen en proefde zijn plas. Ik trok me af als een gek en het duurde dan ook niet lang voor ik mijn ballen leeg spoot tegen Mark aan.

Mark kwam voor de tweede keer klaar en we zaten uitgeput tegen het muurtje onder de douche. We keken elkaar aan. Daar stonden we dan, drie jonge knullen vol met hormonen waarvan de een geen ervaring had en de andere blijkbaar dus wel. Voor mij voelde het als ontmaagd part one. We spoelden ons af en gingen snel de kleedkamer in om ons aan te kleden. Ik weet niet hoelang we daar samen met z’n drietjes hebben lopen spelen maar het moest meer dan een uur zijn geweest. Zonder verder wat te zeggen deden we de kleedkamer op slot. De trainingen erna deden we of er niets was gebeurt. Met Mark was er daarna niets meer gebeurt. Hij hield zijn mond al kon hij soms met een geile blik naar je zitten kijken. Het bleef met hem bij die ene keer onder de douche. Timmy en ik hebben het er ook niet meer over gehad alleen dat Timmy mij een keer vroeg ben jij nu homo? Ik wist het nog niet. Al vond ik de ervaring met beide erg lekker en opwindend. Door omstandigheden is het er met Timmy ook niet meer van gekomen en is het gebleven bij die ene avond op het kamp en onder douche. Ik ben daarna naar een andere club gegaan en ben Timmy uit het oog verloren. Jaren later ben ik hem nog eens tegen gekomen in de stad. We waren beide rond de 20/23 jaar oud. Hij liep daar met een familielid waar we een praatje mee maakte.

Hij vroeg hoe het ging en fluisterde zacht in mijn oor…Ben je nog een beetje homo?

1929 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.