De ontmoeting

Het is verhaal over date niet een van mijn welk niet door ging. Misschien van anderen gebruik namen sorry als jouwe is Egbert & Rogier. Het is een ontmoeting in het geheim beiden wel vrijgezel maar nog in de kast !Het verhaal begin op een trein station ergens in Nederland waar Egbert dus Rogier ontmoet. Egbert een man met pensioen kalend en zo te zien harige armen en borst ziet Rogier staan. Trein is weg Rogier midden 40 ook kalend en behaard geeft Egbert hand. Snel naar Rogiers auto is net +3 en winderig ook nog! Pas  op landweg als niemand kan zien snel wat tongen voor verder rijden. Aangekomen bij Rogiers huis ziet Egbert net gordijn weer sluiten nieuwsgierige buren. Binnen toch even tongen ze verlangen naar elkaar beetje. Rogier pakt Egbert even goed vast, pakt dan zijn hand vast op naar boven. De kleren gaan op de overloop uit geen buren kan het zien.


Natuurlijk zijn ze op gewonden en gespannen zeker Rogier! Egbert is snel uitgekleed en helpt Rogier uit zijn broek knoop wilde niet. Egbert rimpelige handen om vatten de al half stijve penis van Rogier. Het bleek wel zoals Egbert in mail had vertelt Rogier zou weten dat Egbert langs gekomen was. De douche stond aan even nog op temperatuur nou de beide mannen ook. Ze begonnen met zoenen maar hun tong vond al snel de binnenkant van de mond tong hockey wow. Ze zeepte elkaar in terwijl ook elkaars grot verkende. Was even wennen kleine ruimte hoe elkaar moesten vingeren! Het water was nog warm maar ze waren te op gewonden dus af spoelen maar. En naar Rogiers slaapkamer dan maar nat spoot achter latend.

Egbert liet geen gras over groeien en stak zijn duim in Rogiers grot fout deed te zeer. Dan maar 2 vingers welk lekkerder waren om te voelen. Rogier streek over de behaarde rug van Egbert welk even kreunde vond best lekker. Waarom na in smeren en condoom om doen Egbert tegen kast eerst genomen wilde worden? Rogier kon met puntje er in en stoot iets later door tempo makend. De buren hoorde later zeker het bed kraken toen Egbert dus onder lag en Rogier op zijn penis reed. Ze konden zeker het gekreun horen als weer glas tegen muur hielpen zoals vorige week. De telefoon van Egbert ging helaas snel aan kleden hij moest weg. Voor trein station bereikt afscheid zoen Rogier stak hand op toen Egbert in trein zag. De buren zullen wel nodige mee gekregen hebben zal Rogier wat kunnen schelen! Zal hij Egbert terug zien of hij naar Egbert gaan is? nog.

2791 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.