Schilderij.

Het is een verhaal niks meer geen prijs winnende roman okay! Egbert was bij Rogier geweest moest plots weg. Rogier gaat naar Egbert waarom komen we achter best gaaf! Egbert is niet op de afgesproken plaats maar is een ontvangst commissie van twee haha. Na kennis maken blijkt Egberts buren een blonde veertiger en kalende zestiger te zijn. Ze weten de weg is niet ver maar gaan toch met Rogiers auto toch. Rogier moet zich concentreren de landweg is smal  die naar de twee huizen leid! Rogier had al gezien dat Egbert lekkere buren had zelfs met kleren aan. Ging bijna mis toen hij de hand eerst op zijn knie toen penis voelde op tijd auto gestopt. Nog steeds geen Egbert te zien jammer maar niet erg hoor. De blonde buurman opende Rogier rits klaar voor wat actie kan zeggen. Actie zou er zeker zijn vond Rogier heel snel wel uit.


De blonde veertiger wist wel raad met Rogiers pik hoe die stijf moest krijgen. Daarna was hij zeker in stemming voor meer zeker weten. Hij haalde zijn pik uit buurman mond wat sperma lekkend maar ging op zoek naar Egbert gewoon. Natuurlijk eerst gulp dicht en kleren gefatsoeneerd. Je weet niet of Egbert alleen was en wie bij hem was, de oudere buurman bleek dus. Egbert is een erotische schilder maar zou eerst foto's maken gewoon! Maar waarom had hij(Egbert  haast en waarom zijn de buren er? Simpel het model wilde liever toch niet poseren al kwam Egbert snel thuis toen. Raad goed schilderij wordt anders Rogier gaat met buurtjes poseren er voor. Hoe zal dat geweest zijn lees gewoon verder?

Rogier had gelijk de buurtjes zonder kleren zagen best lekker uit geen beren meer wat haar op borst. Rogier voelde de twee vingers in hem gaan was lekker  wel ja. Maar Egbert kon het beter bleek wel vorige keer dus. De oudere buurman deed twee vingers er in maar maakte Rogier minder op gewonden. Zijn pik zat alweer in de mond van de andere buurman die wist er wel raad mee. Egbert nam foto's van de actie de eerste paar niet voor het schilderij alvast. Pas toen Rogier tussen de buurtjes stond verwend werd met mond en handen foto's voor het schilderij. Allerlei posities liet Egbert hun aan nemen al fotograferend gewoon! Na de fotosessie mooi naar binnen ging regenen en was toch echt geen 20 graden. Op de vloer lagen doeken daar gingen de buurtjes liggen en ons duo kwamen er bij. Eerst wat tongen en verkennen tot ieder op temperatuur was letterlijk en figuurlijk. Rogier had naar zijn zin de blonde buurman kwam in de condoom snel klaar. Dus nu de oudere buurman werd bereden welk wat nauwer was. Werd een geile middag en schilderij zal wel mooi geworden zijn? Maar zal ons wat schelen hoop was opwindend genoeg zie het wel?

2691 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.