Vakantie op Corsica 11

Het was een raar einde van een heerlijk geile middag. Nadat we nog snel even hadden gedoucht nam ik afscheid van Richard met de belofte contact te houden. Het was bijna kwart voor vijf en ik besloot terug te rijden naar Maurice en Louis. Van het strandbezoek was niets terecht gekomen. Maar goed, ik stond nog van het begin van mijn vakantie. Bewust had ik de gok genomen om de terugrit poedelnaakt te doen, want mijn sportbroekje was nog nat van voorvocht en zat onder de vlekken. Maar er was geen mens op de weg. Via een bewust gekozen enorme omweg reed ik naar mijn logement, waar ik om kwart over zes aankwam. Vanwege het avondeten had ik de heren beloofd om uiterlijk om half zeven thuis te zijn. Met de afstandsbediening in de auto schoof met een druk op de knop de poort langzaam open en reed ik het erf op, waarna de poort zich weer geruisloos sloot. Onderweg had ik weer genoten van het mooie landschap, maar mijmerde ik ook over mijn ontmoeting met Richard. Ik was verbaasd over mijzelf dat ik zo had genoten van de seks met hem en zijn gezelschap. Ik was nog nooit ingegaan op avances van een type als hij, eenvoudigweg omdat het me seksueel niet aantrok. Maar dat was nu kennelijk veranderd. Het was heerlijk geweest en ik hoopte op een volgende ontmoeting. In mijn blootje liep ik het terras op, waar ik een zacht gekreun hoorde. Ik hield in en zag Maurice op de rand van het zwembad zitten, met zijn benen in het water en achterover hangen op zijn armen steunend. Hij was het zachtjes kreunde en het was beslist niet vanwege pijn. Toen zag ik dat Louis in het water was en Maurice vol overgave aan het pijpen was. Wat een heerlijke aanblik om die twee zo te zien genieten van elkaar. Ik probeerde zo geruisloos mogelijk dichterbij te komen, want ik wilde ze beslist niet storen in hun geile spel, maar wel wilde ik het graag van zo dichtbij mogelijk volgen.

En dat wilde mijn lul ook wel, want die begon al weer te steigeren. Die erectiepil werkte bij mij altijd een paar dagen, hoe fijn is dat! Maar nog een keer klaarkomen, dat zou vandaag wel niet meer gebeuren. Louis pijpte Maurice met een groot enthousiasme en het gekreun van Maurice klonk ook steeds enthousiaster. Grappig was dat ze allebei hun ogen dicht hadden en mij dus niet zagen, waardoor ik heerlijk dichtbij kon komen. Terwijl ik het voorvocht dat inmiddels weer rijkelijk uit mijn snikkel stroomde met mijn vingers oplikte en ik van de smaak genoot, knielde ik voorzichtig achter Maurice en schoof langzaam naar hem toe en begon hem heel zachtjes te strelen. Hij schrok niet, integendeel het leek wel alsof hij mijn aanwezigheid al had gevoeld, want hij liet me heerlijk mijn gang gaan. Mijn strelingen werden wat steviger terwijl ik steeds dichter tegen zijn rug aankroop waardoor hij zijn armen niet meer voor het steunen nodig had en Louis door zijn haren begon te woelen. Die begon op zijn beurt luider te kreunen. Maurice liet zich langzaam onderuit zakken, terwijl ik in een wisselende intensiteit zijn tepels begon te bewerken. Hij kronkelde van genot en toen hij ook nog eens mijn stijve pik in zijn rug voelde priemen ging hij helemaal los. Ondertussen zag ik dat Louis zijn werkterrein had verlegd naar de kut van Maurice en hij zijn tong tergend langzaam, maar krachtig rond en in die kringspier van Maurice bewoog. Wow....wat een geil gezicht. Gesproken werd er niet, alleen oergeluiden waren er te horen. Wat een heerlijk spel. het genot van ons drieën was zichtbaar en zeker hoorbaar. Het was heerlijk om te zien hoe die twee kerels zich in mijn aanwezigheid durfden te laten gaan en zich helemaal overgaven aan alles wat ze voelden. Louis was vol overgave bezig de kut van zijn man te bewerken, waarbij hij afwisselend ook de ballen en lul van zijn partner een behandeling gaf. Het was bovendien zo geil om te zien dat hij daarbij enorme hoeveelheden speeksel produceerde. Ik weet niet meer hoe lang dit zo doorging, maar opeens begon Maurice luidkeels te schreeuwen en riep dat hij ging spuiten.

De paar keer dat ik Maurice nu had zien klaarkomen, spoot hij steeds met grote hoeveelheden. Ik was benieuwd of Louis al het zaad dat Maurice zou gaan produceren zou kunnen binnenhouden, want zaad in het zwembad was uit den boze, hadden ze me verteld. Maurice kwam gillend en schokkend klaar en Louis had grote moeite om het zaad in zijn mond op te vangen, maar hij deed op een paar druppels na, die op zijn wang neerkwamen, wonderwel. Pas toen deed Louis zijn ogen open en keek verbaasd, maar blij op toen hij naast Maurice ook mij zag. 'Nou snap ik waarom Maurice zo tekeer ging', grinnikte Louis terwijl hij het zaad van Maurice doorslikte en vervolgde: 'Oh kerel, wat smaakt jou zaad toch altijd lekker'. Hij keek Maurice aan met een verliefde blik. 'En hoe moet dat nou met jou', vroeg ik aan Louis en aan hoopvol toevoegend: 'Als je wilt mag jij wel bij mij'. Dat liet Louis zich geen twee keer zeggen en hij kwam uit het zwembad en ging met zijn natte druipende lijf voor me staan en liet zijn heerlijke stijve leuter voor mijn ogen dansen. Maurice kwam naast me en samen begonnen we naar die stijve lul van Louis te happen. Louis was ondertussen zo geil geworden dat hij woest aan zijn snoeiharde pik begon te trekken. Het duurde dan ook maar heel even voor hij door wild schokkende bewegingen en luid gekreun zijn explosie aankondigde. Tot mijn verbazing spoot ook hij een enorme lading over ons heen. Het leek verdomme wel of ze een extra productiekraan  voor sperma hadden. Vol overgave likten Maurice en ik elkaar het sperma van Louis van onze lichamen af en tongden elkaar met het zaad. Wat een heerlijk moment was dit weer. Louis stond ondertussen bij te komen en nog nahijgend vroeg hij of ik niet ook even wilde spuiten. Ik vertelde dat ik al twee keer gekomen was en geen energie meer had voor een derde keer. 'Oh', zeiden beide heren verrast', dan zijn we wel erg benieuwd naar jouw belevenissen van vandaag..."


Wordt vervolgd

1789 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.