Buurman

Huisje gekocht, typisch opknapper. Erg blij mee, hoewel ik er ook wel tegen op zie om te gaan klussen. 

Ik steek de sleutel in het slot van de voordeur van mijn oude arbeiderswoning in het smalle straatje. Ik krijg bij het aangezicht van het smalle idyllische straatje een weemoedig gevoel. Heerlijk! 

'Hé buurman' roept een stem achter mij. Ik draai me om en zie een man aan de overkant van de straat in de deuropening staan. 'Hallo buurman' zeg ik en loop richting de man. 'Gerben' zegt de man en steekt een hand uit om mij te begroeten (nog voor de COVID19 uitbraak). Ik steek mijn hand uit en groet te man terug. De man heeft een coupe tondeuse en een drie dagen baard. Spleetje tussen de tanden. Spijkerblouse aan waarvan de bovenste knopen geopend zijn en een mooie borstspier zichtbaar is met donkere getrimde beharing. Iets een buikje, een strakke jeans en een paar gele Timberlands eronder. 

'Al druk aan het klussen?' vraagt Gerben? 'Ja, nog een paar dingen die gedaan moeten worden en dan kan er met een kleine 14 dagen verhuisd worden' zeg ik. 'Mooi, fijn ... Ben wel benieuwd hoe het eruit ziet' zegt Gerben. Ik nodig hem uit om te komen kijken. Samen lopen we richting mijn huis. Ik open de deur en we lopen de kleine hal binnen. Ik laat hem de woning zien. 'Ziet er mooi uit, buurman' zegt Gerben, 'dat heb je mooi voor elkaar'. We praten nog een beetje over de laatste likjes verf en het muurtje wat nog behangen moet worden. 'Zin in koffie?' vraag ik. Hij beaamt. Samen zitten we op de kratjes die in de keuken staan te genieten van de koffie. Gerben verteld dat hij, zijn vrouw en 2 kinderen 3 jaar geleden in deze straat zijn komen wonen en dat het hem prima bevalt. In mijn gedachten dwaal ik af, kijk naar zijn natte lippen terwijl hij praat en merk ik dat ik best teleurgesteld ben dat hij getrouwd is. 'Als ik je moet helpen met verhuizen geef je me een gil, ok?'. Ik geef aan dat ik het verhuizen aan een verhuisbedrijf over laat, maar dat ik zeker bij hem kom als ik zijn hulp nodig heb. 'Ik ben benieuwd hoe je het straks gaat inrichten?' zegt Gerben. Ik deel mijn interieur ideeën en nodig hem en zijn vrouw uit om een keer een kop koffie te komen drinken. 'Leuk' zegt Gerben, 'nogmaals, als je hulp nodig hebt dan roep me maar'. 'Ga ik doen' en we nemen afscheid.

Inmiddels woon ik er al weer een aantal dagen als ik terug kom van boodschappen doen. Het is een druilerige dag. Ik loop met de volle boodschappentas richting de voordeur. Capuchon op, natgeregend. Als ik binnenstap en mij omdraai om de voordeur te sluiten, hoor ik 'Buurman, hoestie?' roepen vanaf de overzijde. Gerben staat in de deuropening van zijn huis. Dit keer gekleed in een grijze joggingbroek met hoodie. Weer bekruipt me een zalig, beetje rozig gevoel. 'Ja best, met jou?' reageer ik. 'Ja prima'. 'Ok, zin in een bak koffie?' roep ik. 'Is goed' en hij komt mijn kant oprennen. Ik ruim de boodschappen op en zet een bak koffie voor Gerben. 'Wat een vreselijk weer is het' zeg ik. 'Ik haat regen en ik heb het koud'. 'Ja vreselijk' beaamt Gerben. En weer ben ik afgeleid door die roze, natte lippen en dat spleetje tussen zijn tanden. Die combinatie van die korte, donker coupe tondeuse en dat donkere drie dagen baardje wind mij enorm op. Ik kijk regelmatig naar zijn kruis. Iets wat Gerben opvalt ... 'Hallo, mijn ogen zitten hier hoor' en wijst met zijn vingers richting zijn ogen. Ik kijk en hij glimlacht. 'Ja sorry' stamel ik 'ik was even afgeleid'. 'Mooie vent ben jij' zegt Gerben 'word ik hier bekeken als lustobject?'. 'Euhm, nee, nou, ja, nee' stamel ik. 

'Ik heb nog nooit met een man gevreeën' zegt Gerben, 'maar voor jou wil ik wel mijn broek laten zakken'. Ik voel dat ik rood kleur. 'Eh, sorry ...' stamel ik. Hij staat op en loopt naar mij toe. Ik zit op de bank en hij komt over mij heen zitten. Zijn hoofd buigt zich richting mijn hoofd en zijn lippen drukken op de mijne. Ik reageer met een hartstochtelijke zoen en we tongen wat. Ik trek mijn hoofd naar achteren en kijk hem aan. 'Eh, wat gebeurd hier?' stamel ik. 'Vind je het niet ok?' vraagt Gerben. 'Eh jawel, die kus was heerlijk' zeg ik, 'maar kan dit wel? Ik bedoel je bent getrouwd en hebt kinderen'. 'Ja dus?' zegt Gerben. 'Ik ben geil en als jij ook geil bent, dan is dat toch prima?'. 'Eh ja ...' zeg ik. Ik voel zijn lippen de mijne weer raken, zijn tong dringt weer mijn mond binnen. Zijn handen glijden over mijn borst en buik. 

Hij staat op en doet zijn Adidas sneakers uit, trekt zijn broek, zijn boxer en trui uit. Voor mij staat Gerben met een stijve piemel. Een mooie dikke, naar beneden buigende pik. Zijn borst en buik is behaard, zijn balzak is groot en glad geschoren. Zijn benen zijn behaard. 'Voor jou' zegt Gerben en pakt zijn pik vast en rukt er aan. 'Euhm ...' stamel ik. Ik hunker naar zijn pik, ik wil hem zuigen en kom iets overeind om zijn pik vast te pakken. Gerben doet een stap achteruit en zegt 'ho ho, eerst uitkleden'. Ik sta op en kleed mij uit. Ook mijn pik begint te groeien. Als ik al mijn kleren uit heb en voorzichtig mijn pik harder begin te trekken, zegt Gerben 'damn ...' . Hij duwt mij op de bank en als ik op de bank plof, duwt hij mijn benen uit elkaar en neemt mijn inmiddels bijna volledig stijve pik in zijn mond en begint mij heerlijk te pijpen. Af en toe kijkt hij mij in de ogen. Ik geniet. Hij komt omhoog en neemt weer plaats op mijn schoot. Mijn piemel raakt zijn billen aan. Hij begint me weer te tongen. Mijn handen glijden over zijn lichaam. Heerlijk. 

Ik voel dat hij omhoog komt en probeert om op mijn stijve pik te glijden. Hij kijkt mij indringend aan. Op zijn gezicht verschijnt een glimlach. Ik voel mijn pik zijn aars inglijden. Terwijl hij op- en neer op mijn pik beweegt zijn we heftig aan het tongen. Hij pakt met zijn handen mijn gezicht en zegt 'ik heb dit echt nog nooit gedaan, maar het was een fantasie om een keer een pik in mijn kontje te voelen' en 'fuck wat is dit lekker'. 'Ik wil jou ook in mijn voelen' zeg ik tegen Gerben. 'Neuk me'. Hij komt omhoog, staat op en duikt tussen mijn benen. Hij pijpt me, een warm gevoel maakt zich meester. Zijn tong glijd langs mijn stam naar mijn geschoren balzak en richting mijn behaarde kontje. Ik voel zijn natte tong bij mij naar binnendringen. Ik kreun. Het is heerlijk. Ik zak wat onderuit richting de rand van de bank. Mijn benen naar mijn borst getrokken. Mijn pik ligt op mijn buik. Hij kijkt me aan, komt weer omhoog en geeft me weer een tongzoen. Daarbij voel ik zijn natte, harde pik tegen mijn behaarde kontgaatje drukken. Hij stopt met zoenen, laat een druppel spuug op zijn piemel vallen en drukt voorzichtig zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik ontspan en laat hem doordrukken. Ik voel een tinteling in mijn lichaam als zijn harde pik door mijn kontje word opgeslokt. 'Neuk me Gerben. Neuk me voorzichtig.' zeg ik. Hij kijkt me aan en maakt voorzichtige stoot bewegingen. Mijn kringspier begint te wennen aan die dikke, harde pik. Ik voel zijn pik langs mijn prostaat glijden. Ik word nog geiler en pak mijn eigen pik vast en begin mezelf te trekken. Ondertussen tongen we met elkaar. 

'Fuck wat is dit geil' zegt Gerben en trekt na enige tijd zijn pik uit mijn kontje. In 69 houding gaan we op de bank liggen en verwennen elkaars pik. 'Mag ik weer jou pik in me voelen? vraagt Gerben. Ik stem toe. Hij staat op en draait zich om. Ik zie zijn prachtige mannenkut en druk mijn gezicht en tong tussen zijn billen. Gerben kreunt. Ik ga op mijn rug liggen en Gerben komt weer bovenop mij zitten. We kijken elkaar aan als hij mijn pik in zijn kontje laat glijden. Hij beweegt weer op- en neer op mijn pik. We zoenen weer wat, onze handen verkennen elkaars lijf. Hij pakt zijn eigen balzak vast en houd deze omhoog. Ik zie mijn pik in zijn kontje verdwijnen. Hij pakt zijn pik vast en begint zichzelf af te rukken. 'Kom je in me klaar?' vraagt Gerben. 'Wil je dat?' vraag ik.. 'Ja, dan spuit ik jou onder' zegt Gerben. En bijt op zijn lip. Hij beweegt zijn kontje op- en neer en ik voel dat ik klaar ga komen. Ik kreun. Gerben kreunt. 'Ik kom zo, o mijn god ik kom bijna' roep ik. Ik voel het zaad uit mij spuiten en mijn hele lijf begint te trillen. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. 'Ruk me klaar' roept Gerben. Ik pak zijn pik vast en ruk hem af. 'Fuck wat geil, ik ga je zaad geven' roept Gerben. 'Fuck ik kom, ik kom ...' en hij spuit zijn warme zaad over mijn buik heen. Hij buigt voorover om mij weer te zoenen. 'Fuck wat geil is dit zeg' zegt Gerben. 'Nou inderdaad' zeg ik .. 

Hij duikt naar beneden met zijn hoofd, likt het zaad van mijn buik terwijl hij mij aankijkt. Komt dan met een tong vol zaad richting mijn mond en we beginnen weer te tongen. Mijn hand glijd door zijn bilnaad en ik krijg wat van mijn zaad op mijn vingers. Ik lik het af en we tongen weer. Slikken het zaad en blijven tongen. Even blijven we nagenieten op de bank. Warm en rozig, zaad op mijn buik en tussen zijn billen. 'Fuck wat een geile bende hier' zegt Gerben, 'dit wil ik wel vaker'. 

'Het is toch anders als je een echte pik in je kont hebt dan een voorbind dildo' zegt Gerben, 'maar man, man, wat heb ik genoten'. 'Jij ook?' vraagt Gerben. 'Ja ik ook' zeg ik. 'Mooi, zullen we dan ff douchen?' vraagt Gerben. We staan op en lopen naar boven. Onder de douche zepen we elkaar in en zoenen elkaar passievol. Mijn pik word weer stijf, die van hem ook. Onder de douche pakt Gerben onze pikken samen en begint te rukken. Ik voel dat ik weer klaarkom en begin harder te kreunen. Gerben rukt wat harder aan onze beide pikken, net zolang totdat ik die middag voor de tweede keer klaar kom. We soppen elkaars rug in. Spoelen onze lichamen, drogen af en kleden ons aan. 'Gaan we nog een keer weer doen' zegt Gerben, geeft mij een innige tongzoen, opent mijn voordeur en loopt naar de overkant van de straat. "Zie je buurman' zegt Gerben, steekt zijn hand op en laat zijn voordeur achter zich dichtvallen. Ik sluit mijn voordeur. Er ontstaat een glimlach op mijn gezicht. 

'Damn ..wat was dat lekker'. 

4758 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.