Congres

Collega Rick en ik hebben in Noordwijk in de middag en vroege avond een congres. We hebben voor 'de rust' en hotel geboekt en gaan de volgende dag terug naar het Oosten van het land. Rond 20 uur komen we aan in het hotel en horen bij de receptie dat de hotelkamer met twee eenpersoonsbedden door een dubbele boeking al in gebruik is genomen. Ze hebben wel een kamer met een tweepersoonsbed die bestaat uit twee eenpersoonsbedden met twee elektrische lattenbodems en matrassen. Wij werken al langer samen en we hadden een kamer geboekt om de kosten te besparen, dus geen probleem voor ons. Rick besluit nog even naar de supermarkt te gaan om wat broodjes te scoren en ik ga alvast naar de kamer om te douchen. Na het douchen ga ik in mijn Bolas Boxershort onder de dekens op bed liggen en kijk naar de tv. Heerlijk de lattenbodem als rugsteun omhoog. Daar lig ik heerlijk. 

 

Rick komt binnen en legt de boodschappen en bed en we eten en drinken wat samen. Nadat hij het bed heeft leeggemaakt geeft Rick aan te gaan douchen. Ik geef aan dat er op de tafel bij de twee stoelen handdoeken liggen. Hij kleed zichzelf uit terwijl hij met zijn rug naar mij toe staat. Ik kijk in zijn richting. Rick is een rossige collega van 42 jaar en is getrouwd met Evelien. Hij heeft een rossige bos krullen op zijn hoofd, een ongeschoren gezicht en zijn blanke, bijna witte huid zit vol met sproeten. Het is een vriendelijke en vooral grappige collega. We hebben buiten het werk om een vriendschap opgebouwd en hij heeft er geen enkel probleem mee dat ik op mannen val. Ik mijmer wat over onze vriendschap en zie dat Rick zijn zwarte sokken uit trekt. Eigenlijk een hele sexy man, bedenk ik mij opeens. Hij is 1.90 lang en heeft dus een prima figuur. Zijn redelijk strak gevormde borstkast is voorzien van rossige beharing en net onder de borstspier loopt over het midden van de buik een strook met lichaamsbeharing richting zijn schaamstreek. Hij heeft bredere heupen en een redelijk bolle bilpartij en zijn bovenbenen zijn door het mountainbiken wat gespierder, net als zijn kuiten. Benen en kuiten zijn ook voorzien van rossige beharing. Ik staar een beetje richting Rick als hij zijn boxershort uit trekt en een handdoek oppakt. Hij draait zich naar mij om en zegt 'ik ga even douchen hoor'. 

Ik schrik van zijn stem. 'Euh ja tuurlijk, geen probleem' stamel ik. 'Zit jij mij nu te checken en krijg je een stijve?' vraagt Rick met een glimlach op zijn gezicht. Snel sla ik een stuk dekbed over mijn heupen heen om te verbergen dat ik inderdaad een zwelling heb. 'Euhm, sorry, ik was even in gedachten'. Rick maakt de handdoek los en begint te wiegen met zijn heupen en zwaait met de handdoek boven zijn hoofd. Zijn kleine, dikke piemel met daarboven rood schaamhaar en een laaghangende kaalgeschoren balzak, wiebelen onderaan zijn lichaam. 'Wow .. mijn goddelijk lichaam zorgt ervoor dat Blondboy een erectie krijgt' roept Rick en moet ontzettend lachen. 'Doe eens normaal gast' stamel ik. 'Nee, nee, je zit gewoon op mij te geilen. Je kunt het niet ontkennen gast' roept Rick. 'Nee joh' zeg ik nog. 'Jawel, je hebt gewoon een stijve' roept Rick. 


Ik merk dat ik me ongemakkelijk voel, maar moet ook ontzettend om zijn chippendale achtige act lachen. 'Zien, zien, zien' roept Rick. 'Wat wil je zien?' vraag ik. 'Je stijve piemel' zegt Rick. 'Waarom?' stamel ik. 'Ja hallo, ik sta hier in mijn nakie met mijn piemel te flashen en jij laat niets zien omdat je onder de dekens ligt' zegt Rick, 'kom laat zien'. 'Laat je inner-Chippendale eruit' roept hij terwijl hij met zijn heupen blijft draaien de handdoek naar mij toe gooit. 'Het is zo bevrijdend dit' zegt Rick. Ik sla de dekens van mij af en ga op het bed staan. Ik wieg met mijn heupen en glijdt met mijn handen over mijn lichaam en over mijn opgezwollen piemel. Langzaam verdwijnt mijn hand in mijn boxer en ik duw de elastieken band naar beneden. Met mijn hand scherm ik mijn piemel af. 'Whoop whoop' schreeuwt Rick door de kamer. Ik blijf bewegen en zorg ervoor dat ik heel sensueel mijn boxer naar beneden laat zakken. 'Als ik nu briefgeld zou hebben gooide ik 10 Euro naar je' schreeuwt Rick. Ik sta op het bed met mijn stijve piemel te draaien met mijn heupen voor mijn collega Rick. Mijn handen in de lucht en ik schreeuw met hem mee. 'Wow, dit is inderdaad bevrijdend' roep ik. We moeten beide ontzettend lachen. 

Na 5 minuten bevrijdend te hebben staan heupwiegen komen we al lachend tot rust. 'Wat een heerlijk moment' zegt Rick, 'maar even zonder gekheid, hebben alle homo's zo'n grote piemel?'. 'Hoe bedoel je?' vraag ik. 'Nou als ik jou stijve  piemel zo zie, die is wel een stukje groter dan die van mij in stijve toestand' zegt Rick. 'Nee joh, dat valt toch wel mee' zeg ik, 'ik denk dat die van jou wel een stuk dikker is dan die van mij'. 'Ja dat is ook zo denk ik, maar die van jou is echt wel groter' zegt Rick, 'zullen we eens vergelijken?'. 

'Wil je nu hier onze stijve piemels gaan vergelijken?' vraag ik. 'Ja, waarom niet, wacht ...' zegt Rick en hij pakt zijn piemel in zijn hand en begint eraan te trekken. Ik sta naakt op het bed, met een stijve piemel en voor mij staat een mijn collega, mijn vriend Rick zich af te trekken om op deze manier onze piemels te vergelijken. Ik kom van het bed af en ga op de rand van het bed zitten terwijl ik kijk hoe Rick zichzelf aftrekt om een stijve te krijgen. In zijn hand zie ik zijn piemel groter, dikker en harder worden. 'Nu is hij op volle sterkte' zegt Rick. Ik sta op en we lopen naar elkaar toe. We zijn ongeveer even lang en we komen tegenover elkaar staan. Zijn piemel is hard en staat rechtovereind onder een hoek van 45 graden vanaf zijn lichaam. Die van mij staat ongeveer haaks op mijn lichaam en mijn eikel wijst iets naar beneden. Ik kom dichterbij staan. Rick pakt onze beide piemels en drukt die van zichzelf iets naar beneden en legt hem op die van mij. 'Kijk, zie je wel die van jou is langer' zegt Rick. 'Jou eikel drukt nu tegen mijn balzak aan' en 'mijn piemel komt een stukje te kort om jou schaamhaar te raken' zegt Rick.


'Maar kijk die van jou is wel een stuk dikker' constateer ik. 'En ik heb meer voorvocht dan jou' zegt Rick. Hij glijd met zijn vinger over zijn eikel, wrijft de druppel voorvocht over zijn eikel heen. Bij het wegtrekken van zijn vinger over de eikel ontstaat er een draad voorvocht. Hij brengt de natte vinger naar zijn mond en likt het voorvocht ervan af. 'Doe jij dat ook wel eens met je voorvocht?' vraagt Rick. 'Ik heb niet zoveel voorvocht, maar ik lik het wel eens op' beantwoord ik zijn vraag. 

 'Het lijkt me zo gek om het voorvocht of sperma van een ander in je mond te hebben' zegt Rick. 'Ja dat kan, dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat jij hetero bent' zeg ik al lachend. 'Zou je denken?' zegt Rick, 'het feit dat ik hier nu sta met zowel mijn stijve als jouw stijve piemel in mijn hand, voelt niet direct heel ongemakkelijk nu ik er zo over nadenk' zegt Rick. 'Oh ok' stamel ik. Zijn hand beweegt over beide piemels heen. Ik hoor het soppende geluid van de voorhuid die over zijn eikel glijd. Ik kijk hem in de ogen. Zijn hoofd komt naar voren en zijn lippen raken de mijne. We geven elkaar een zoen en trekken onze hoofden terug. We zeggen niets. Ik voel mijn gezicht warm worden. Ook de wangen van Rick zijn wat rood gekleurd. Rick beweegt zijn gezicht naar voren, weer raken onze lippen elkaar en ik voel zijn tong mijn mond binnenglijden. We belanden in een innige tongzoen, waarbij Rick met zijn hand onze beide piemels tegen elkaar drukt en aftrekt. 

Ik voel de geilheid in me opkomen. Ik wil hem pijpen, ik wil zijn zaad. Ik stop met zoenen en kijk hem aan. Zijn ogen zijn gesloten terwijl hij onze harde piemels blijft aftrekken. Ik ga langzaam door mijn knieën en Rick laat mijn piemel los. Ik zit op mijn knieën voor hem op de grond en ruik zijn geile piemel. Ik schuif met mijn hand, zijn hand van de schacht van zijn harde, dikke piemel. Rick laat zijn armen naast zijn lichaam hangen. Ik glijd met mijn tong langs zijn pisgaatje en over zijn eikel. Ik proef de zilte smaak van het voorvocht. Ik beweeg met mijn lippen over zijn eikel en begin hem te pijpen. Ik kijk naar boven, Rick opent zijn ogen terwijl hij naar mij kijkt. Ik zie een glimlach op zijn gezicht. Zijn handen glijden over mijn hoofd en hij drukt mijn hoofd richting zijn lichaam. Ik begin op en neer te bewegen met mijn hoofd. Mijn tong draait om zijn eikel en schacht. Ik hoor hem kreunen. Met mijn rechterhand houd ik de schacht van zijn dikke piemel vast en maak een trekbeweging terwijl ik hem pijp. Mijn linkerhand voelt aan zijn balzak en glijdt richting zijn billen. Hij  spreid zijn benen en gaat wat steviger op de grond staan. Ik kijk weer naar boven terwijl ik met mijn mond over de schacht van zijn piemel schuif. Hij geniet, hij heeft een glimlach op zijn gezicht en kreunt zachtjes.


Ik hoor de ademhaling van Rick versnellen en ik kijk weer naar boven. Zijn ogen openen en hij lacht. ‘Fuck wat is dit geil en lekker’ zegt Rick met een kreunende stem, ‘ik ga zo spuiten jongen’. Ik mompel wat en ga door met aftrekken en pijpen. Zijn ademhaling versneld en ik voel in mijn linkerhand dat de balzak richting zijn lichaam word getrokken. Rick neemt met zijn rechterhand zijn piemel over en begint te trekken. Zijn hoofd omhoog. Mijn tong blijft zijn eikel beroeren. Hij versneld het ritme van het aftrekken, zijn benen trillen, zijn ademhaling word zwaarder. ‘God ik ga spuiten, ik ga spuiten’ kreunt Rick en spuit zijn warme, zilte zaad over mijn tong en in mijn gezicht. Zijn lichaam trilt van de spanning.

Ik pak mijn eigen piemel vast en begin mezelf af te trekken. Met mijn tong lik ik langs mijn lippen. Ik proef het warme, zilte zaad van Rick. Rick gaat door zijn knieën en komt voor mij op de grond zitten. Hij duwt mijn lichaam omhoog. ‘Nu mag jij’ zegt Rick, ‘spuit maar over mijn borst’. ‘Of wil je ergens anders spuiten’ vraagt hij. ‘Nee, is goed’ stamel ik. Ik sta voor hem en kijk naar beneden. Hij kijkt omhoog en heeft een glimlach op zijn gezicht. Hij kijkt naar mijn pik en ziet mij mijzelf aftrekken. Ik voel de spanning in mijn lijf en de gedachten om mijn warme zaad over hem heen te spuiten maakt me nog geiler. Hij opent zijn mond en steekt zijn tong uit. Ik druk mijn eikel tegen zijn tong aan. Ik zie aan Rick dat hij wat onwennig zijn tong richting mijn eikel beweegt. Hij haalt zijn gezicht weer naar achteren en komt met zijn borst naar voren. Zijn handen kriebelen mijn balzak.

‘Kom maar, spuit maar over me heen’ zegt Rick, ‘laat maar zien wat voor een geil zaad je hebt’. Ik kreun en voel dat mijn balzak samentrekt en spuit flinke klodders warm zaad over zijn lichaam. ‘Godsamme wat geil, wat veel’ zegt Rick. Zijn vingers glijden over zijn borst door de strepen met mijn zaad heen. Hij brengt een vinger naar zijn mond en likt eraan. ‘Mmm kijk ik slik je zaad’ zegt hij, ‘smaakt prima’. Ik laat me achterover vallen op het bed. ‘Jezus, wat geil is dit zeg’ zeg ik. ‘Ja, nooit gedacht dat ik mij zou laten pijpen en onderspuiten door een vent’ zegt Rick, ‘maar ik vond het echt wel prima’. ‘Jeetje, je hele gezicht zit onder mijn zaad’ zegt Rick en hij glijd met zijn vingers over mijn gezicht en smeert het zaad wat uit. Hij brengt ook dit keer zijn vingers met zijn eigen zaad naar zijn mond en likt de vingers af. ‘Godsamme, dat is een zilte smaak’ zegt Rick, ‘dat zaad van jou was zoeter’. Hij lacht. Ik schiet ook in de lach. 

‘Ik ga douchen’ zegt Rick, pakt de handdoek en loopt richting de douche. Ik kijk hem na en zie zijn mooie witte, ronde billen. Ik geniet nog wat na. Glijdt met mijn vingers over mijn gezicht richting mijn mond. Inderdaad zijn zaad smaakt zilt, maar ik bedenk mij dat ik dit een heerlijk moment vond. Al het zaad wat op mijn gezicht terecht is gekomen, lik ik van mijn vingers. Ik geniet. Ik loop naar de tafel om mijn handdoek te pakken. Veeg mijn gezicht en mijn piemel schoon, trek mijn boxershort weer aan en kruip in bed. Enige tijd later stap ook Rick in bed, trekt de dekens over zich heen en zegt ‘bedankt hè en slaap lekker’. Ik zet de tv uit. ‘Vond het ook bijzonder, was lekker’ zeg ik. Ik draai me om en ga slapen.

4366 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.