Mijmeren in het bos

Ik loop in het bos te wandelen en wat te mijmeren over mijn studie. Het is mooi weer en de zonnestralen dalen door de bladeren aan de bomen neer op het zandpad. De geur is sterk en fris. Ik adem eens flink in. Ik geniet, ik kom tot rust in het bos. Tijdens de wandelingen kan ik de dagelijkse beslommeringen van werk en studie van me af laten glijden en volledig tot rust komen. Een soort van zen worden. Ik wandel wel vaker deze route en geniet van de prachtige kleuren, de warmte van de zomer, maar de koelte van de schaduw. Heerlijk.

Ik wandel een eindje van het pad af en zoek een rustig stukje op. Het ligt wat van het zandpad af en de bodem is bedekt met een deken van zacht, helder groen mos. Er schijnen wat zonnestralen op het mos. Ik zet mijn rugtas naast me neer en ga zitten met mijn rug tegen de boom aan. Ik sluit mijn ogen en geniet van de warme zonnestralen op mijn gezicht. Het is stil en ik hoor alleen de wind door de bladeren en ritselend geluid.

Ik hoor takjes knakken. Ik open mijn ogen en ik kijk om me heen. Links voor mij staat een eind verder een man van middelbare leeftijd. Hij zegt niets, kijkt alleen mijn kant op. Hij is ongeveer 1.75 en heeft een normaal postuur en is gekleed in een geblokte blouse met korte mouwen, een kaki kleurige korte broek en heeft sandalen aan zijn blote voeten. Hij heeft een wat kalend hoofd met licht grijzend haar. Hij knikt als ik hem wederom aankijk. Zijn hand glijdt over zijn kruis en maakt een knedende beweging. Ik blijf hem aankijken, maar we zeggen niets.

Zijn hand blijft zijn kruis kneden en wrijft over zijn kruis heen. De man blijft mij aankijken. Ik word een beetje rozig en op een of andere manier ook wel een beetje geil bij de gedachte dat er nu een man naar mij staat te kijken en ondertussen zijn kruis staat te kneden. Ik voel een tinteling in mijn buik. Zal ik wel of zal ik niet? Ik bedenk mij dat ik me ga uitkleden terwijl de man mij bekijkt. Ik sta op en ik zie dat de man een paar stappen achteruit doet. Hij kijkt wat om zich heen. Ik realiseer mij dat we een aardig eind van het pad afstaan en dat de plek in het bos redelijk is afgeschermd. Ik trek mijn shirt uit. Doe mijn slippers uit en trek mijn broek en boxershort naar beneden. Poedel naakt sta ik op het stukje mos in het bos. De spanning giert door mijn lijf.

Ikzelf ben 192 lang, ben stevig gebouwd. Mijn hoofd is kalend en voorzien van blond haar. Ik heb volle baard met snor en mijn borst, buik en benen zijn zwaar behaard met blond haar. Ik heb mijn schaamhaar getrimd en mijn balzak geschoren. Nu sta ik naakt voor deze man in het bos. Door de spanning word mijn piemel stijf. Deze staat haaks op mijn lijf en buigt iets naar beneden. Mijn ballen hangen ver van mijn lichaam. Ik begin mezelf af te trekken en blijf richting de man kijken. Hij kijkt mij aan, ritst zijn broek open en haalt zijn half stijve piemel uit zijn broek. Zo van een afstand lijkt het een dunne, maar lange piemel.

Ik word geil van de gedachte dat wij op afstand van elkaar aan het rukken zijn. Maar ik wil zijn tong tussen mijn billen, ik wil zijn pik in me voelen. Ik ben echt geil. Ik knik naar de man en draai met mijn hoofd om hem uit te nodigen dichterbij te komen. Hij blijft staan. Hij knikt.

Ik besluit om mij van hem af te draaien terwijl ik mezelf blijf aftrekken. Ik hoor takjes krakken en hoor voetstappen dichterbij komen. Ik voel dat de man achter mij komt staan. Zijn handen glijden over mijn billen. Ik duw mijn kont iets naar achteren. Zijn handen houden mijn middel vast en glijden via mijn buik naar mijn borst. Zijn vingers spelen met mijn tepels. Ik tril. Ik ben geil. Ik duw mijn lichaam naar achteren om hem te voelen. Ik voel de adem van de man op mijn schouders, voel zijn handen over mijn lichaam.

Ik leun voorover en steun met mijn  handen tegen een boom. Ik duw mijn kont iets naar achteren. Ik voel dat de man zijn handen over mijn billen laat glijden. Zijn hand glijd tussen mijn billen. En met een vingertopje beroerd hij mijn kontgaatje. Deze reageert. Met een hand blijf ik tegen de boom staan, met de ander ga ik mezelf aftrekken. Ik kreun. De man kreunt. Hij gaat door zijn knieën en ik voel zijn gezicht langs mijn behaarde billen schuren. Met zijn neus drukt hij zijn gezicht tussen mijn billen en ik voel dat hij de geur van mijn kontje in zich opneemt. Hij beweegt op en neer in mijn bilspleet om met zijn tong mijn kontgaatje nat te maken. De man kreunt. Ik geniet.  Zijn hand glijdt langs mijn scrotum en hij kneed voorzichtig mijn ballen, terwijl zijn tong mijn kontgaatje beroert.

De man staat op en maakt zijn broek open. Ik voel een natte eikel tegen mijn kontgaatje aan. Ik voel een ferme erectie tussen mijn billen. Mijn kontgaatje ontspant en ik voel de lange, dunne pik van de man in mijn glijden. Ik kreun. Ik geniet. Mijn zet handen houd hij mijn heupen vast en drukt met ferme stoten zijn ik diep in me. Ik blijf mezelf aftrekken. De man blijft mij neuken en zijn ademhaling versneld. Ik duw mijn kontje naar achter, hij trekt zijn pik uit mijn kontje en spuit zijn warme zaad tussen mijn billen. Ik voel mijn kontgaatje reageren en het zaad druipt naar beneden via mijn balzak op het groen mos. De man trekt zijn broek op en fluistert zachtjes ‘bedankt’ en loopt weg verder het bos in.

Ik ben geil en sta nog steeds tegen de boom geleund. Mijn kringspier trilt open- en dicht. Mijn pik is knetterhard. Klaar om te spuiten. Ik hoor weer takjes knakken. Ik kijk om me heen. ‘Blijf maar staan’ hoor ik iemand zeggen. Ik kijk links van mij en zie een jongen op mij af komen lopen. Ik schat hem rond de 20, beetje slungelig type, half lang haar. Zijn hand kneed in zijn kruis. Hij heeft een oversized shirt aan, een skater 3 kwart broek en witte sokken in grijze sneakers. Hij komt in mijn gezichtsveld en begint zich te ontkleden. Een slank onbehaard lichaam komt tevoorschijn. Zij witte oversized boxershort is het laatste wat uit gaat. Zijn sokken en sneakers houd hij aan. Hij trekt aan zijn dikke, grote piemel. Ik schat zo’n 18cm lang. Hij heeft een bosje schaamhaar boven zijn dikke, grote piemel en er is ook wat haar zichtbaar op zijn balzak.

Ik maak mijn lippen nat. ‘Mag ik?’ vraagt de jongen. ‘Jep’ beaam ik. Hij komt dichterbij lopen en gaat achter mij op de grond zitten. ‘Geil dat zaad’ zegt hij en ik voel zijn tong door mijn bilnaad glijden. Ik kreun, ik geniet. Als ik tussen mijn benen naar beneden kijk, dan zie ik dat de jongen zijn pik aan het rukken is. Hij kreunt. Ik draai me om, mijn pik houd ik voor zijn gezicht. Hij kijkt omhoog en pakt mijn pik vast. ‘Mag ik?’ vraagt hij. ‘Jep’ beaam ik en ik zie mijn stijve pik in zijn gulzige mondje verdwijnen. Hij kijkt met zijn knalblauwe ogen omhoog. Onze blikken kruisen elkaar. Ik glimlach, ik geniet. Ik zie een glimlach en hij sluit zijn ogen. Zijn mond slikt mijn pik naar binnen. Hij is zichzelf aan het rukken.

Ik haal mijn pik uit zijn mond. Ik ga op zijn schoot zitten. ‘Mag ik?’vraag ik aan de jongen. Hij knikt. Ik pak zijn gezicht vast en we tongen samen. Met mijn rechterhand pak ik zijn pik vast en manoeuvreer zijn stijve, dikke pik richting mijn kontgaatje. ‘Mag ik?’ fluister ik in zijn oor. Hij knikt. Ik laat mijn kont wennen aan de dikke, harde pik van deze jongen en laat hem hartstochtelijk naar binnen glijden. Ik beweeg mijn onderlichaam op en neer en voel zijn harde, grote pik in mij. Ik word geil. We tongen. Ik trek mezelf af terwijl ik op zijn pik zit te wippen. Zijn ademhaling versneld. Ik haal zijn pik uit mijn kontje en ga op het mos tussen zijn benen zitten. Onze balzakken raken elkaar aan, mijn rechterhand brengt onze harde pikken samen. Ik maak trekkende bewegingen terwijl ik beide pikken vasthoud. Onze ademhaling versneld. We sluiten onze ogen. Ik voel mijn bekkenspieren zich aanspannen en voel dat ik ga klaarkomen. Nog voordat ik mijn warme zaad naar buiten duw, voel ik golven warm zaad vanuit zijn pik over mijn hand en pik stromen. Hij kreunt. Ik kom met een ferme kreun klaar en spuit ook mijn zaad over mijn hand en over onze pikken. ‘Godsamme wat geil’ zegt hij en glimlacht. ‘Inderdaad, erg lekker’ beaam ik.  Hij schut het overtollige zaad van zijn pik en balzak. Staat op en kleed zich aan. Ik zit nog na te genieten op de grond. Hij komt naar mij toelopen, buigt zich voorover en geeft mij een zoen op het voorhoofd. ‘Was lekker, bedankt’ zegt hij, draait zich om en loopt weg.

4512 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.