Buurtjes.

Egbert heeft buren hun poseerde met Rogier voor het erotisch schilderij. Natuurlijk hebben ze een naam Peter & Klaas-Jan wonen naast Egbert al tijdje. Hun belde Egbert en hij haastte zich probleem met het model ook stelde hun voor Rogier te vragen hadden zijn foto gezien. Natuurlijk als buren maak je kennis zal vertellen hoe gebeurde. Ze hadden een dierenarts praktijk en Egbert had last van de auto's tijdens schilderen! Vrienden werden ze na een  verdrietig moment in Egbert leven. Ze kwamen alleen om hem te troosten meer niet. Liep wat uit hand en ze eindigden met ze drieen op de vloer. Mogelijk de drank maar al snel vlogen kleren uit en werd er flink getrokken aan elkaars penis. Gelukkig konden ze ontnuchteren want praktijk moest volgende dag open!


Waren ze toen al een stel on-official wel maar eerst gewoon collega's. De vlam sloeg over na een avond dienst waar Peter uit nood auto pech bleef slapen. Natuurlijk was de bank een keuze maar Peter eindigde toch in bed met Klaas-Jan. Peter zoende gewoon spontaan Klaas-Jan welk de zoen beantwoorde dus. Was geen warme avond maar ze trokken elkaar de kleren van het lijk wel! Ze verkenden elkaars grenzen daarom vingerde Klaas-Jan dus Peter in zijn kont. En ging Peter tong van de gevoelige tepels naar Klaas-Jans dikke eikel waar aan gelikt werd. De remmen gingen los gelukkig was zondag de volgende dag praktijk bleef dicht. Daarna besloten toch dat collega's te weinig was ze voelde meer voor elkaar.

We zijn weer terug in het heden de dag dat Rogier kwam en nodige gebeurde! Egbert zou eerst foto's maken zette alles klaar de buurtjes boden aan Rogier op te wachten. Rogier kwam op tijd de buurtjes stonden er al was 1 km van de huizen. Dus met de auto terug Klaas-Jan reed voor, terwijl peter naast Rogier zat. Natuurlijk was fout van Peter om Rogier zo te betasten maar was zo lekker. Aangekomen was Klaas-Jan weg dus kon Peter even Rogier goed pijpen. Na de foto sessie dus warme serre in waar gerotzooid werd eigenlijk normaal ontlading. Was lekker want alle vier kregen een ontlading en kleefde nogal. Rogier haalde de weekend tas uit de auto zou bij Egbert blijven slapen. Was al aan het schemeren dus lange rit naar thuis even niet.

De buurtjes gingen naar huis volgende dag weer ging praktijk open natuurlijk. In het huis van Egbert was nog tijd rumoerig zelfde bij de buren kan je verzekeren. Voor praktijk open ging wipte buurtjes langs Egbert was op en Rogier net onder de douche. Tijd voor vluggertje was er Klaas-Jan deed condoom om en nam Rogier onder de douche terwijl Peter verwent werd door Egbert. Toen moest buurtjes toch weg even kus geven aan Rogier en weg wezen Rogier vertrok na het ontbijt ook. Mogelijk zien de buurtjes Rogier snel terug zeker als schilderij onthuld wordt haha.

3136 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.