Bezoek klant

Geplaatst door: bartje op 06-02-21

Voor mijn werk ga ik regelmatig op bezoek bij ondernemers. Ik probeer ze te begeleiden bij zakelijke vraagstukken, maar ook privézaken komen voorbij. Meestal gebeurd dat bij vrouwen, maar dit keer was het een man die emotioneel werd. Hij was na jaren monogaam huwelijk steeds meer gaan fantaseren over sex met een vriend van hem. Hoe het kwam wist ie niet, maar de gedachte om met zijn pik te spelen bleef maar terugkomen, vertelde hij. Hij wist dat die vriend biseksueel is en had hem op een slinkse wijze weten te verleiden. Na een tijdje was zijn vrouw erachter gekomen dat hij vreemd ging.
Huwelijk voorbij, en daar zat hij, helemaal in de war met zijn gevoelens. Ik stond op om hem te troosten en drukte me stevig tegen mij aan. Vond het aandoenlijk hem zo te zien, en het is gewoon een lekkere vent. Ik ging naast hem zitten en ik vertelde hem dat ik deze gevoelens heel goed snap, omdat ik het zelf heb ervaren. Daar was hij verbaasd over, had hij nooit achter mij gezocht... We keken elkaar aan en spontaan kwam er een nieuwe omhelzing, en we begonnen spontaan te tongen. Dit maakte mij onwijs geil, waardoor ik vergat dat ik hier voor mijn werk was. Mijn gedachten werden overgenomen door geile lust. We worstelden al kussend met onze kleren. Mijn handen zochten zijn borst, zijn tepels wilde ik heerlijk voelen en ik wilde eraan zuiden.

Hij was intussen bezig mijn broek naar beneden te krijgen om mijn harde pik vrij te laten. mijn broek ging naar beneden en ik werd op de tafel geduwd. Met een beetje moeite ging mijn broek en schoenen uit en werd ik eerst nog eens flink getongd en hijgend ging hij met zijn tong richting mijn natte eikel. Tergend langzaam ging hij met zijn tong over mijn keiharde eikel. Ik raakte helemaal van de wereld, maar het ging verder naar mijn ballen en nog verder door naar mijn overgevoelige gaatje. Weer eerst heel zacht, maar steeds verder drukte hij zijn tong tijdens het likken naar binnen. Ik lag te grommen van genot, maar in mijn gedachten was ik al bij de volgende stap, ik wilde zijn pik daar voelen, voelen hoe hij diep in me zou komen en zien hoe hij helemaal gek zou worden van dat heerlijke genot. Ik probeerde daarom even overeind te komen om zijn broek uit te krijgen. 'Blij liggen!' Kreeg ik te horen en vliegensvlug was zijn broek uit. Ook mijn bovenkleding moest uit en toen kwam hij met zijn naakte lijf tussen mijn benen. Nog wat extra begin hij te likken, im mijn kutje klaar voor gebruik te maken. Eindelijk ging zijn inmiddels kletsnatte eikel tegen mijn kringspier. Heel langzaam duwde hij zijn harde pik bij me naar binnen, beetje verder, terug en zo steeds dieper. Ik stond helemaal open voor hem, en wilde hem het liefst helemaal naar binnen duwen. Hij begon me op een heerlijk tempo te neuken.

Ondertussen spelend met mijn tepels en mijn pik. Dit zou ik uren willen doen, maar door de overrompeling was ik heel snel zo ongeremd geil, dat mijn zaad in notime naar buiten schoot, terwijl die pik van mijn klant nog diep in me zat. Gelukkig ging het bij hem ook erg lekker, en voelde ik hoe zijn pik een lading sperma in mijn kutje loofde. Dat vind ik zo geil...
En dan na zo'n geile uitbarsting bedenk ik me hoe onprofessioneel het is dat ik me zo heb laten gaan. We hebben het elkaar vergeven en maar een nieuwe zakelijke afspraak gemaakt.

4087 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.